adulence -> RE: prestanak dojenja (21.11.2013 22:04:05)
|
Evo i ja malao da se ubacim, i moja iva pije iz case drzi je sama mada moram da joj pomognem ali fino pije iz case,tako da mi je to super,pre neki dan sam zaboravila flasicu kada smo bili u gostima,ali na svu srecu pa pije iz case. . IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha IZVORNA PORUKA: nina26 Ljiso, to je i moj odgovor kad me pitaju kad cu vise da prestanem, kao godinu dana je puno, nema vise svrhe, ''kad krene u skolu"[sm=smiley36.gif] Nego htedoh da te pitam, vidim da tvoja D uveliko pije iz case, ja moju jos nisam pocela da nudim[sm=zmeden.gif] Izrazila je zelju, uvek me vuce kad pijem kafu i otvara usta, ali mi lakse da joj dam iz flasice, reko, naucice kad tad[sm=smiley1.gif] ma ja sam joj dala jos odavno da pije iz case[sm=smiley36.gif]. Jao pa sigurno je imala oko pola godine. Vodu sam joj cak davala iz cepa flase, bilo joj zanimljivo a sad drzi casu fino. I iskreno kad pije iz flasice se uvek zagrcne a iz case skoro nikad. Cudno ovo moje dete. Nego ja sad razmisljam pa kad krenu u skolu krecu da im izbijaju stalni zubi hahahaha..mozda nece ni tad prestati
|
|
|
|