Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci? 13.5.2012 14:28:07
|
|
|
|
Bebilina
|
Mi smo posle prvog deteta odlucili da napravimo razliku u godinama od 4-5god. I toga smo se drzali. E onda mi mm mi nije verovao kad sam konacno rekla da je vreme za drugu bebu Ja odlucila, izvadila spiralu, a on i dalje ne veruje i kaze predomislicu se ja do sledeceg meseca. Naravno da nisam, a i da jesam ne bi bilo smisla jer smo vec bili trudni... E inace je mm bio za drugu bebu spreman jos pre 3god, kad su nam svi prijatelji dobijali drugo zao mi ga je bilo kako se topi nad tim malim zamotuljcima. Kad je dobio bratanicu u bolnici je 3 puta ponovio: "I ja hocu jedno." Nije da ja nisam, ali imali smo plan kog nam je sad oboma drago da smo se pridrzali. A cerkica nam je sa 3god od deda mraza trazila bebu pod jelkom... Tu sam zaplakala... I eto, beba je konacno na putu, ona koju smo svo troje toliko prizeljkivali
|
|
RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci? 14.5.2012 21:29:14
|
|
|
|
17 joka
|
bebilina,prelepa priča uzivajte, i svima zelim puno srece.
|
|
RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci? 15.5.2012 0:13:19
|
|
|
|
Bebilina
|
Joka hvala od srca! I ja tebi zelim ostvarenje tvoje zelje sto pre!
|
|
RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci? 15.5.2012 9:56:29
|
|
|
|
plačljiva
|
Ja i mm smo zajedno 13 godina,tj.od prve godine fakulteta... Tokom studiranja,baš smo se plašili trudnoće i baššš smo vodili računa da do toga ne dođe... U junu će biti 4 godine braka,i od prvog dana braka želimo ...Baš želimo,ali nikako da se desi...Imamo sve rešeno i posao,i stan samo nemamo bebu .Baš patimo zbog toga,baš nam je teško,jer u celom društvu samo mi nemamo dece Svi kumovi,rođaci,prijatelji ili imaju trudne supruge ili decu... Mnogo nam je teško,tužni smo beskrajno zbog naše sudbine,ali idemo dalje...
|
|
|
|
RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci? 15.5.2012 12:53:31
|
|
|
|
Jole84
|
IZVORNA PORUKA: plačljiva Ja i mm smo zajedno 13 godina,tj.od prve godine fakulteta... Tokom studiranja,baš smo se plašili trudnoće i baššš smo vodili računa da do toga ne dođe... Ovo me podseti i na mene...i mi smo jako dugo zajedno,zabavljali se 9 godina,nije mi žao što nismo požurili s brakom,već što smo godinama pazili,čekali jedno,pa drugo..Na kraju krajeva fax još nisam završila,ostala sam na jednom ispitu,pa sad ništa nemam od tog mog čekanja idealne situacije.Neki put me jako grize savest što nismo ranije počeli,ali ko je znao da nas čeka borba.. Nego,uvek kažem,ima KO opravlja i stavlja stvari na pravo mesto u pravo vreme.
|
|
RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci? 16.5.2012 10:48:02
|
|
|
|
plačljiva
|
E,Jole84,ko se nadao problemu sa sterilitetom... Niko u porodicama nije bez dece,u mojoj su čak česti i blizanci,ali eto...
|
|
|
|
RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci? 16.5.2012 11:18:30
|
|
|
|
nata11
|
placljiva i ja sam u slicnoj situacije kod mene u familiji u svakoj generaciji ima po 1 par blizanaca obavezno. A kod mene nikako da stignem ni jedna
|
|
|
|
RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci? 16.5.2012 14:53:48
|
|
|
|
Bebilina
|
Drage Bice beba, samo se drzite i nemojte duhom klonuti. Neko to od gore vidi sve...
|
|
RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci? 16.5.2012 20:38:51
|
|
|
|
Maraj
|
Kod mene ista prica... godinama se cuvali, a sad kad su nam se sve ostale kockice slozile, bebironcica nema. A bice valjda uskoro.Bili smo neke 2 god. u braku ja zavrsila fax, zaposlila se, i dogovorili se da se "bacimo na posao" kad se setim tog dana... mm je jako bio smesan. Ja dolazim sa posla a on menja posteljinu, zateze krevet... On je mucenik mislio da uradimo jednom i to je to... Evo od tad prodje skoro 2 god. jos uvek nista.
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?