Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: kristinacurafina 2 godine ja i moj partner imamo nezaštićene odnose tj.pokušavamo da imamo bebu.ne ide.ja zelim da se prekontrolišem a on sabotira.ima milion razloga zašto ne zeli da ide,od zdrav sam, ima vremena,pa do mozda je do tebe.jednostavno ne mogu da ga ni lepim ni ruznim nateram da ode na preglede.i šta sada......počela sam da se pitam da li nešto skriva od mene? ja zelim porodicu i to mi je jako vazno! razmišljam da ga ostavim jer ne osećam se isto kao pre u njegovom prisustvu i jako sam tuzna! help! IZVORNA PORUKA: Jeca RR a da li ste vi pričali da želite decu, da li ste u braku, koliko uopste imate godina? izvini na svim ovim pitanjima.. IZVORNA PORUKA: kristinacurafina ja imam 32 a on 38.pričali smo o tome kada smo pre dve i po god. počeli da zivimo zajedno,i sada se dešava da on ne zeli da se kontroliše.mislim da to nije normalno! IZVORNA PORUKA: Jeca RR ako ga voliš, ako želiš sa njim porodicu, odradi prva sve testove i ako je sve ok, a ja se nadam da jeste, onda ponudi njemu da odradi uz informaciju da je možda onda ipak problem u njemu. A možda problema i nema, samo se eto još nije desilo. Ako i dalje ne želi, onda...strah me da kažem, jer ne volim takve savete, pogotovo ne na forumu, ali onda preispitaj svoje odluke, želje, ciljeve....u svakom slučaju razgovarajte!!! IZVORNA PORUKA: Shishica On ili ne zeli toliko dete ili ne shvata situaciju ili ga je strah da sazna da je on u pitanju..Boze moj, to bi bilo ispod casti muskarcu.. Znam kako je.. nekim muskarcima jednostavno ne vredi nista govoriti... Probaj da mu docaras koliko ti je to vazno... kako god znas i umes. Placi, kukaj, idi na par dana kod tvojih (ako zivis sa njim)... da shvati... I mene interesuje koliko godina imate.. IZVORNA PORUKA: pepino Kristina ne znam sta bi ti rekla,ali mislim da naravno nisi jedina,ima jos muskaraca koji odbijaju da se iskontrolisu,e sad ima raznih slucajeva,neki glume previse ponosne Balkance i nikada ne bi da priznaju da oni nisu ,,dovoljno veliki muskarci,,,neki se plase,neki naravno znaju da imaju problem za koji drugi partner ne zna pa se mozda boji da ga izgubi,itd...Ima tu mnogo stvari,ni jednom nije prijatno da ide na sline preglede i testove,ali ako se zeli beba i to ne ide mora da se istestiraju oba partnera da bi dosli do moguceg problema... Ako ga volis ja ti predlazem da otvoreno porazgovaras sa njim,da mu das do znanja da mora da ide kod DR. da jako zelis bebu,da ce se promjeniti neke stvari ako ne zeli da ode itd... Mozda da mu kazes da bi ga ostavila ako namjerava da odbija testiranje,ne znam koliko je to pametno,ali nemoj da odustajes od svoje zelje,na zalost svi danas imamo manje-vece probleme,ali se borimo nekako... Srecno! IZVORNA PORUKA: Shishica E da.. provuci kroz pricu da ga volis bez obzira kako i sta bude... da nekako das do znanja da ako je on problem nije smak sveta... Mada mozda problema ni nema..ali eto ti prva sve iskontrolisi.. IZVORNA PORUKA: Rada T. Ako ti je za utehu... mm i i ja smo pokušavali godinu i po i nije bilo ništa... i kad sam se najmanje nadala i očekivala desila se trudnoća! Ne mogu reći da se nisam uplašila, već sam počela da sumnjam da li je samnom sve ok i sama sam krenula kod doktora na preglede, mm nije ni znao. A onda neki drugi problemi i obaveze i totalno sam zaboravila na bebu i tada se to i desilo... dao mili Bod IZVORNA PORUKA: BubaMira Pa ti možeš da kreneš SEBE da ispituješ , da si ti mirna , njega nemoj ni da teraš ... pa kad vidiš da je sve sa tobom ok (a daće Bog da jeste) , onda porazgovaraš sa njim ... Ne znam što je čovek toliko protiv ispitivanja , kontrolisanja ... Uglavnom ... ovo iznosim svoje mišljenje šta bih ja uradila . Želim reći - ja ne bih gubila vreme , može da se desi da možda on ne želi porodicu , ili se u međuvremenu nešto promenilo u njegovom razmišljanju , a ne zna kako da ti kaže , uglavnom - ti zbog sebe uradi šta osećaš da treba da uradiš ... ne bih da zvučim grubo - ali , može se desiti u jednom momentu da krene svak na svoju stranu (napomenula si da sumnjaš u svoje emocije prema njemu), a ti već izgubila godine čekajući da se dogovorite šta želite od života ... Onda bude kasno za majčinstvo , i bude jako teško podneti činjenicu da si možda protraćila godine i priliku da se ostvariš kao majka ... Ja se nadam da ste vi samo upali u fazu , i da je on malo uplašen , i da ćemo te već vrlo uskoro ugostiti u temi o trudnicama . Srećno , i hrabro !!!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|