Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci? 10.3.2010 22:55:55
|
|
|
|
Maxin
|
Majo i kod mene je takva situacija. Jednostavno smo opusteni u radnjama...
|
|
|
|
RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci? 10.3.2010 22:56:32
|
|
|
|
morena
|
Pazite da ne radite, a molite Boga da je napravite.
|
|
RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci? 10.3.2010 22:58:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja molim Boga a mV ne,posto bi prso da mu kazem TRUDNA SAM a on bez posla! Maxin
|
|
|
|
RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci? 10.3.2010 22:59:22
|
|
|
|
Maxin
|
Pa blizu. Nemamo finansija, nije situacija, ali ne pazimo bas. TJ kako si ti rekla "zena uvek zna kad su plodni dani"
|
|
|
|
RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci? 10.3.2010 23:01:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Jej,napokon da nadjem zene koje se onako potajno nadaju kao i ja! A ja i dalje uveravam sebe da ce da se desi kad i ja ne ocekujem!
|
|
|
|
RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci? 10.3.2010 23:02:34
|
|
|
|
Maxin
|
IZVORNA PORUKA: pcelica Maja Ja molim Boga a mV ne,posto bi prso da mu kazem TRUDNA SAM a on bez posla! Maxin Vidi ovako. Mi nismo nismo u braku. Ja ne radim. A on ko zna (jako je klimavo) I ne zivimo zajedno. Prosle godine kad smo razgovarali bilo da nije vreme, teska situacija ... To je bilo pre vise od godinu dana. A sad je situacija jos gora, ali godine idu, a kad se osvrnes sve je teze napraviti bebu, dosta parova se muci
|
|
|
|
RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci? 10.3.2010 23:04:57
|
|
|
|
morena
|
A jeb... mu financije! Znači isto kao i kod nas. A mi smo sve u oblacima, samo da nam je beba i nas troje da uplovimo u svijet iz bajke. Što bi se doslovno i moglo desit: da svi 3 zajedno otplovimo na onu stranu, budući da nemamo s čime struju platit, pa se smrznemo. Al, glavno da mi imamo bebu. Joj, šta sam morbidna. Šalim se samo. nadam se da nije kod nikoga još tako grozna situacija.
|
|
RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci? 10.3.2010 23:06:44
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Maxin Vidi ovako. Mi nismo nismo u braku. Ja ne radim. A on ko zna (jako je klimavo) I ne zivimo zajedno. Prosle godine kad smo razgovarali bilo da nije vreme, teska situacija ... To je bilo pre vise od godinu dana. A sad je situacija jos gora, ali godine idu, a kad se osvrnes sve je teze napraviti bebu, dosta parova se muci Kod mene je slicno,ne zivimo zajedno,nismo u braku,ja ne radim,on ne radi,u petak ide na lekarski za vojsku,ako ga prime ide na obuku pa tek da se zaposli! Jedno vreme bili zagrejani i on i ja da hocemo bebu,radili na tome i nista i onda se dozvali pameti i cekamo posao! Nego iako ga prime u vojsku bice tesko da imamo ! Kad procitam ovo sto sam napisala pripadne mi muka,nikad necemo da imamo dovoljno!
|
|
|
|
RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci? 10.3.2010 23:07:00
|
|
|
|
Maxin
|
Nije tako grozno. Imamo roditlje. Pa valjda bi oni nesto pomogli kad bi upali u neku situaciju
|
|
|
|
RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci? 10.3.2010 23:08:22
|
|
|
|
Maxin
|
Majo, ti spominjes vojsku. Vi ste mladi onda?
|
|
|
|
RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci? 10.3.2010 23:10:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Jesmo mladi a i mV je zavrsio vojsku pre 3 godine a sad bi da ide u profesionalce!
|
|
|
|
RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci? 10.3.2010 23:10:15
|
|
|
|
morena
|
Koliko imate godina, cure?
|
|
RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci? 10.3.2010 23:11:05
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Maxin Nije tako grozno. Imamo roditlje. Pa valjda bi oni nesto pomogli kad bi upali u neku situaciju Lele kod nas ni to sjajno! Radi samo moj tata i kod njega radi samo njegov tata a braca nam na fax! Uf,obrni okreni...
|
|
|
|
RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci? 10.3.2010 23:11:23
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: morena Koliko imate godina, cure? 21
|
|
|
|
RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci? 10.3.2010 23:15:39
|
|
|
|
Maxin
|
IZVORNA PORUKA: pcelica Maja IZVORNA PORUKA: morena Koliko imate godina, cure? 21 Maja znala sam da ste mladi 31
|
|
|
|
RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci? 10.3.2010 23:16:18
|
|
|
|
Maxin
|
Morena ti si u sredini jel?
|
|
|
|
RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci? 10.3.2010 23:16:38
|
|
|
|
morena
|
I već bebonja!! S 21. Da sam ja bila pametnija, i ja bi rodila prije, jer nitko me neće prijavit na naodređeno, gdje god da dođem samo me pitaju imam li djece, i kad kažem da nemam, znaju da ću ih uskoro imat. pa me ili otkače, ili me uzmu honorarno. Zato, po meni nije uopće loše roditi bebu i onda naći posao. ali, ne mogu ja o tome, ja imam skoro 30 i nisam to probala. Tako da...
|
|
RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci? 10.3.2010 23:17:43
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Maxin Maja znala sam da ste mladi 31
|
|
|
|
RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci? 10.3.2010 23:17:55
|
|
|
|
morena
|
Maxin, mi smo si blizu po godinama. Zato nam se i žuuuuuuuuriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci? 10.3.2010 23:18:21
|
|
|
|
Maxin
|
Da sad sam se setila. Negde si napisala da imas 29, a tvoj muz 27 tako nekako. Pa si bila optuzena za piletinu
|
|
|
|
RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci? 10.3.2010 23:19:31
|
|
|
|
Maxin
|
IZVORNA PORUKA: pcelica Maja IZVORNA PORUKA: Maxin Maja znala sam da ste mladi 31 Iskreno ja do pre godinu i po dana nisam pomisljala na dete
|
|
|
|
RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci? 10.3.2010 23:19:55
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: morena I već bebonja!! S 21. Da sam ja bila pametnija, i ja bi rodila prije, jer nitko me neće prijavit na naodređeno, gdje god da dođem samo me pitaju imam li djece, i kad kažem da nemam, znaju da ću ih uskoro imat. pa me ili otkače, ili me uzmu honorarno. Zato, po meni nije uopće loše roditi bebu i onda naći posao. ali, ne mogu ja o tome, ja imam skoro 30 i nisam to probala. Tako da... Pa valjda kad nadjes nekog kog obozavas i on tebe,dodje i ta zelja za i porodicom ! Nece draga niko da zaposli ni mene sa 21,pobogu ja nemam iskustvo + ja izgledam kao da imam 15god!
< Poruku je uredio pcelica Maja -- 10.3.2010 23:20:31 >
|
|
|
|
RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci? 10.3.2010 23:22:00
|
|
|
|
Maxin
|
IZVORNA PORUKA: pcelica Maja Pa valjda kad nadjes nekog kog obozavas i on tebe,dodje i ta zelja za i porodicom ! Nece draga niko da zaposli ni mene sa 21,pobogu ja nemam iskustvo + ja izgledam kao da imam 15god! Kako ces sa bebom izgledati? Kao sa batom ili sekom
|
|
|
|
RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci? 10.3.2010 23:23:24
|
|
|
|
Maxin
|
Gde si nestala Morena?
|
|
|
|
RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci? 10.3.2010 23:23:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Jaooooo,ma nema veze! A jer ti tesko kao i meni kad ste odvojeni a toliko zelite sve to?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?