Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci? 10.3.2010 13:06:48
|
|
|
|
jelena038
|
eto vidis.. vec sasvim drugacije zvucis
|
|
RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci? 10.3.2010 13:31:06
|
|
|
|
Nana*
|
Za sve se nadje resenje Nego Morena nemam jos ni jedno dete, a imam godina ko ti... Mislim da svaka zena dodje na ideju da hoce dete kad je ona spremna, tako sam i ja beba, beba. Ali posle kad su se sve kockice slozile iako sam ja bila spremna i pre, dobro je ovako. Jer da smo pozurili sa decom nebi imali to sto sad imamo, i ne bi proziveli sve sto smo preziveli... Ponekad se osecam ko baba al ok, i jeeeedva cekamo oboje nasega malog andjela...
|
|
|
|
RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci? 10.3.2010 13:32:42
|
|
|
|
Maxin
|
IZVORNA PORUKA: morena Imam ja rješenje za sve: more nam ne treba, na moru živimo, frizuru ne plaćam - svekrva mi frizerka, a auto više-manje, postoje autobusi. A prvo unuče ne bi bilo, imaju već 2 komada. jedino s njegove strane bi bilo prvo. Al, bake i djedovi su velikodušni, tako da je na nama samo da ga napravimo, a za ostalo će se drugi pobrinut. Eto sve si sama isplanirala, jos samo da ubedis muza da je to njegov plan
< Poruku je uredio Maxin -- 10.3.2010 13:35:38 >
|
|
|
|
RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci? 10.3.2010 13:39:45
|
|
|
|
Delijagirl
|
Moj muz je na pocetku bio u fazonu pa iovako imamo vremena ne trebamo da zurimo ali eto sad ce jos malo pa godina i po odkako nismo nista uspeli pa mi se cini da i njega malo vata frka Ovaj mesec se on nervira za oboje
|
|
RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci? 10.3.2010 13:46:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Čista glupost. Svako od nas može da nađe bar jedan razlog zbog koje ovo vreme u kojem trenutno tapkamo nije pravo vreme za bebu ...Imamo ih ja i mm bar 3-4, šta da radimo...vreme leti a želja za detetom samo će da raste ... Godine lete ... naši živci i strpljejenje (ne mislim živci koje ćemo da trošimo na decu nego uopšte...) Kada je uopšte pravo vreme? Pa bar u ovoj državi život može da prođe čekajući ga ... Po mom mišljenju samo drugo dete se planira ....
|
|
|
|
RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci? 10.3.2010 13:47:06
|
|
|
|
Maxin
|
Obicno to tako i ide, prvo nece, a posle kad hoce, nesto ne moze
|
|
|
|
RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci? 10.3.2010 13:48:54
|
|
|
|
Maxin
|
Jeste Kaliopi. Znas kako kazu stariji: prvo je iz ljubavi, a drugo smo hteli (planirali)
< Poruku je uredio Maxin -- 10.3.2010 13:49:12 >
|
|
|
|
RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci? 10.3.2010 13:55:38
|
|
|
|
Nana*
|
Ja mislim da se oni malo plase i promena koje ce se desiti kad to dete dodje. Kao sto rekoh, nekad se stuzim jer sam uvek sanjala da cu biti mlada mama, pa godine su tu, najvise mi zbog mojih imaju skoro 60 a nemaju unuce ni jedno . Al kad se sve slegne i vidim nas dvoje, i sve ostalo oko nas, dobro je ovako... Inace kad sam se trebala udati pre godinu i po, jedan covek se sokirao i pitao me " pa pobogu dete koliko imas godina" a ja njemu "27", on mislio 18, 20 pa kao kud sam pozurila, tako da godine mogu da krijem
|
|
|
|
RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci? 10.3.2010 13:59:15
|
|
|
|
Maxin
|
Tako sam i ja prosla Nana. Prosle god se moji zale nekom prijatelju sto se nisam udala..., kaze on "on se zurite pa mlada je, koliko ima 18-20god", a ja 31
|
|
|
|
RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci? 10.3.2010 14:40:31
|
|
|
|
morena
|
Dobro ste me savjetovale. Popričali smo sad moj dragi i ja za ručkom. I on kaže da se prepao kad sam rekla da možemo počet, uhvatila ga panika zbog para, ali da je razmišljao ova 2 dana i da jako želi da radimo bebu, jer ipak imamo neke stvari u životu osigurane, stan imamo, poslove kakve-takve. I sad nam još samo bebi fali. tako da baš sam smotana šta nisam prije pričala s njim, nego ja donosim svoje zaključke. A i mi smo žene isto na svoju stranu!!
|
|
RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci? 10.3.2010 14:42:07
|
|
|
|
morena
|
Jedino šta ga muči, kaže: do sada sam ja bio u centru pažnje, a sada će beba to postat. Koje dijete!
|
|
RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci? 10.3.2010 14:46:57
|
|
|
|
pepino
|
Moj muz od pocetka zeli bebu kao i ja,ali se ne nervira puno oko toga koliko ja,bar to ne pokazuje,kaze mi da se ne nerviram,mi cemo dati sve od sebe,a bice kako je sudjeno i kako Bog da! I ja se cesto nerviram sto sve ja prva zapocinjem i insistiram,trazim doktore,rjesenje neko,... Ali vidim da i njemu nije lako,podrzava me u svemu tome i to je najbitnije!
|
|
|
|
RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci? 10.3.2010 14:47:38
|
|
|
|
Maxin
|
IZVORNA PORUKA: morena Dobro ste me savjetovale. Popričali smo sad moj dragi i ja za ručkom. I on kaže da se prepao kad sam rekla da možemo počet, uhvatila ga panika zbog para, ali da je razmišljao ova 2 dana i da jako želi da radimo bebu, jer ipak imamo neke stvari u životu osigurane, stan imamo, poslove kakve-takve. I sad nam još samo bebi fali. tako da baš sam smotana šta nisam prije pričala s njim, nego ja donosim svoje zaključke. A i mi smo žene isto na svoju stranu!! jeee Morena, uspela si!!
|
|
|
|
RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci? 10.3.2010 14:48:11
|
|
|
|
Nana*
|
IZVORNA PORUKA: Nana* Ja mislim da se oni malo plase i promena koje ce se desiti kad to dete dodje. Kao sto rekoh, nekad se stuzim jer sam uvek sanjala da cu biti mlada mama, pa godine su tu, najvise mi zbog mojih imaju skoro 60 a nemaju unuce ni jedno . Al kad se sve slegne i vidim nas dvoje, i sve ostalo oko nas, dobro je ovako... Inace kad sam se trebala udati pre godinu i po, jedan covek se sokirao i pitao me " pa pobogu dete koliko imas godina" a ja njemu "27", on mislio 18, 20 pa kao kud sam pozurila, tako da godine mogu da krijem sam ti rekla , bice to sve dobro. Maxin, ja sam pre ludela kao klinka uvek me za mladju nego sam smatrali a sad mi je extra, niko ni nesanja koliko imam godina . Al inace nam je to i genetika moram da priznam i sa mamine i tatine strane, svi smo nesto mladoliki
|
|
|
|
RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci? 10.3.2010 14:53:31
|
|
|
|
Maxin
|
IZVORNA PORUKA: Nana* IZVORNA PORUKA: Nana* Ja mislim da se oni malo plase i promena koje ce se desiti kad to dete dodje. Kao sto rekoh, nekad se stuzim jer sam uvek sanjala da cu biti mlada mama, pa godine su tu, najvise mi zbog mojih imaju skoro 60 a nemaju unuce ni jedno . Al kad se sve slegne i vidim nas dvoje, i sve ostalo oko nas, dobro je ovako... Inace kad sam se trebala udati pre godinu i po, jedan covek se sokirao i pitao me " pa pobogu dete koliko imas godina" a ja njemu "27", on mislio 18, 20 pa kao kud sam pozurila, tako da godine mogu da krijem sam ti rekla , bice to sve dobro. Maxin, ja sam pre ludela kao klinka uvek me za mladju nego sam smatrali a sad mi je extra, niko ni nesanja koliko imam godina . Al inace nam je to i genetika moram da priznam i sa mamine i tatine strane, svi smo nesto mladoliki Znaci bices mlada mama
|
|
|
|
RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci? 10.3.2010 14:56:16
|
|
|
|
morena
|
jeee Morena, uspela si!! pa sada ispada da nije ni bilo problema, nego sam si ga ja sama umislila, tj. sve što je on rekao sam tumačila na način da on u biti još ne želi bebu. A to uopće nije tako. Grozna sam, tu sam ga popljuvala kakav je, a on ni kriv ni dužan. Umjesto da sam s njim popričala, ja tu cmizdrim. Al, dobro je sve na kraju ispalo. Hvala vam cureeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!
|
|
RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci? 10.3.2010 14:57:56
|
|
|
|
Maxin
|
IZVORNA PORUKA: morena jeee Morena, uspela si!! pa sada ispada da nije ni bilo problema, nego sam si ga ja sama umislila, tj. sve što je on rekao sam tumačila na način da on u biti još ne želi bebu. A to uopće nije tako. Grozna sam, tu sam ga popljuvala kakav je, a on ni kriv ni dužan. Umjesto da sam s njim popričala, ja tu cmizdrim. Al, dobro je sve na kraju ispalo. Hvala vam cureeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!! Prica sve resava, rekla sam ti
|
|
|
|
RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci? 10.3.2010 15:10:45
|
|
|
|
jelena038
|
IZVORNA PORUKA: morena Jedino šta ga muči, kaže: do sada sam ja bio u centru pažnje, a sada će beba to postat. Koje dijete! ti u stvari zelis drugo...
< Poruku je uredio jelena038 -- 10.3.2010 15:11:46 >
|
|
RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci? 10.3.2010 16:10:44
|
|
|
|
liliana
|
Mi smo od samog početka želeli bebu. MM je non stop pričao što i kako čemo kad budemo imali bebu, ali nije išlo. Da nije bilo tog divnog čovjeka, ne znam kako bih izdržala sve kroz šta sam morala proči da bih sada imala dete. Danas smo nas dvoje najsrečniji ljudi na svetu uz našu malu princezu.
|
|
RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci? 10.3.2010 16:40:34
|
|
|
|
Suncicabg
|
Na bebi radimo od avgusta. Oboje je zelimo, ali mozda sam ja malo vise , jer je on u fazonu da se to ne planira nego treba da se desi (naravno to je bilo dok nismo otkrili da imamo problem), sad je ovoj bas jako zelimo
|
|
|
|
RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci? 10.3.2010 16:48:33
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: morena Znam ja da on ima tek 27 godina. Ja imam skoro 30. I veliki su nam problem trenutno financije, i ja se ponekad pitam da li je uopće sada vrijeme za bebu. Njemu ističe ugovor u 7.mjesecu, ja ću kad zatrudnim samo dobivati neki minimalac. Ne znam šta da mislim. Ja vidim da on bi bebu, ali da se užasno boji. Jao Morena slicno je i kod nas! Zeleli smo bebicu al je problem bio sto ne radimo i mislili smo da ako ostanem trudna nasi ce da pomognu i bar mV da nadju normalan posao. I ja znam da bi mV volelo bebicu ali okrece pitanje o finansijama,ja sam do skoro bila ta koja prica ma sredice se kad ostanem trudna i sl. ali vidim i sama kakvo je vreme i da ko zna kakvo ce da bude jos. Koliko kod da zelim nema nista od toga u skorije vreme! I tesko mi je kad zapocnem pricu o a on mi kaze mani o tome znas da ne mozemo nista! Ne krivim ga,realan je skroz dok sam ja u oblacima!
|
|
|
|
RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci? 10.3.2010 22:44:54
|
|
|
|
morena
|
IZVORNA PORUKA: morena Jedino šta ga muči, kaže: do sada sam ja bio u centru pažnje, a sada će beba to postat. Koje dijete! user posted image user posted image ti u stvari zelis drugo... Skoro da je tako!
|
|
RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci? 10.3.2010 22:47:44
|
|
|
|
morena
|
Jao Morena slicno je i kod nas! Zeleli smo bebicu al je problem bio sto ne radimo i mislili smo da ako ostanem trudna nasi ce da pomognu i bar mV da nadju normalan posao. I ja znam da bi mV volelo bebicu ali okrece pitanje o finansijama,ja sam do skoro bila ta koja prica ma sredice se kad ostanem trudna i sl. ali vidim i sama kakvo je vreme i da ko zna kakvo ce da bude jos. Koliko kod da zelim user posted image nema nista od toga u skorije vreme! I tesko mi je kad zapocnem pricu o user posted image a on mi kaze mani o tome znas da ne mozemo nista! Ne krivim ga,realan je skroz dok sam ja u oblacima! Da. Ne može bebica ništa srediti. Čini se da može, ali ne može. Sve je isto kao i prije nje. A ne znam. mi ćemo isto vidjeti šta će biti s njegovim poslom, pa ćemo onda odlučiti. Ugl, nećemo se više paziti, ali nećemo ni raditi baš na bebi, paziti na dane i to. (Iako sam ja, kao i svaka od vas, sigurna da ću ja vrlo dobro znati koji je dan)
|
|
RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci? 10.3.2010 22:51:21
|
|
|
|
Maxin
|
IZVORNA PORUKA: morena Da. Ne može bebica ništa srediti. Čini se da može, ali ne može. Sve je isto kao i prije nje. A ne znam. mi ćemo isto vidjeti šta će biti s njegovim poslom, pa ćemo onda odlučiti. Ugl, nećemo se više paziti, ali nećemo ni raditi baš na bebi, paziti na dane i to. (Iako sam ja, kao i svaka od vas, sigurna da ću ja vrlo dobro znati koji je dan)
|
|
|
|
RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci? 10.3.2010 22:53:12
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: morena Da. Ne može bebica ništa srediti. Čini se da može, ali ne može. Sve je isto kao i prije nje. A ne znam. mi ćemo isto vidjeti šta će biti s njegovim poslom, pa ćemo onda odlučiti. Ugl, nećemo se više paziti, ali nećemo ni raditi baš na bebi, paziti na dane i to. (Iako sam ja, kao i svaka od vas, sigurna da ću ja vrlo dobro znati koji je dan) Tako je i kod nas,ne radimo na bebi ali i ne pazimo nesto preterano a ja hoooooooocu a mV kaze da nemamo sa cim da je cuvamo! Nisam mogla zenama na crticama da objasnim situaciju,da l radimo il ne radimo na bebici! Ja sam mislila da ako ostanem trudna nasi ce da da pojure za neki posao,ali i pored jake veze nista od posla tako da...cekamo
< Poruku je uredio pcelica Maja -- 10.3.2010 22:54:53 >
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?