Nadja
|
Dunja, Degu hvala vam na lepim recima Evo necu odlazem poceli smo od ovog meseca, meni je trebalo vremena da malo zaboravim bol od pobacaja, ostao mi je neki delic unutra pa dok to nije ispalo ja sam mislila imam upalu jajnika, bubrega, probadalo je strasno, a moj doktor nista ti ne brini treba nesto da izadje, i bio je upravu kad je neki zaostali kodmadic tkiva ispao ja sam se preporodila, ali generalno ne volim odazak u bolnicu pa mi je trebalo malo da zaboravim...ali cesto spominjem ovde nije sve bilo crno, posle toga mi se sredio ciklus i prvi put u zadnjih 19 godina dobijam na 28 dana kao sat... Eh dunja, kod mene bas suporotno ja sve planiram i radim na vreme tako sam i na bebi posle udaje, pa se ono desilo i shvatila sam da nemoze u zivotu sve da se isplanira mozda je i bolje sto si ti spontana. Degu, upravu si za materinski isnstinkt, ja nisam nesto volela decu, ustvari primetila sam da je sa njima kao i sa ljudima sa nekima se divno slazemo i ljubav je obostrana narucito sa sestricima, a sa nekima jednostavno neznam sta cu i kako da se igram... Ali kad sam ono malo dva meseca bila trudna, sve se preokrenulo ma nista mi nije bilo bitno sem moje mrvice, ma nista, cak mi se cinilo da je vise volim od mm (nisam mu rekla ) i sve sto mi inace znaci nije izgledalo vredno paznaje (ugavnom mislim na materijalne stvari) koliko bebica, cak sam radila vezbe pozitivnih misli da raste...ma svasta nesto da bi poraslo...kad mi je moj doktor rekao da je premali ni svega 6mm i da to nije uredu. Ja sam bila ubedjena da gresi ali do sada moj doktor uvek bude u pravu a ja se uvek nadam da nije...tako da mislim da sve to priroda uredi- odmah ti se javi briga i ljubav za bebu cak i da nisi bila 100% sigurna kao ja. Ne plasim se ja trudnoce , vec porodjaja , ali o tome se trudim da ne mislim. Sada se mislim da li da skupim novac da idem na neke preglede pre trudnoce, cula sam da i neke bakterije dovode do pobacaja mada kod mene nije bio taj slucaj, mada pred operaciju(ima tome vise godina)sam radila haldimiju, ureoplazmu, mikroplazmu i to dva puta dok sam skupljala rezultate sve je bilo u redu, tada sam radila i neke druge nalaze cak i hpv tipizaciju (punkatcija) pa je ispalo da ga nemam nista (hpv), to je bilo zbog imam nekih problema sa grlicem ali to pratimo vec godinama-mozaik, i ponekad dobijem kandidu (godisnje) ali izlecim kanestenom porsli put sam i mm dala masti za svaki slucaj...valjda je to dovoljno od provera...
|