zeljo -> RE: koliko dugo beba spava nocu? (14.10.2011 14:10:08)
|
IZVORNA PORUKA: Petkovici Moja beba od puna 2 meseca spava celu noc, a poslednje 2-3 veceri se budi uz vrisak. Najcesce se uspava sama, a desi se da moram da je uzmem i umirim. Pretpostavljam da su zubi, posto su nikle 2 donje jedinice, pa verujem da ce sada i gornje. Inace spava oko 10 sati u kontinuitetu. Sad sam provalila, posle Mirjanicinog posta, da nisam najbolje srocila post. Moja beba ima 7 meseci, a od punog drugog spava celu noc xexexe, a ja se bas cudila kako su bebi od 2 meseca izrasli zubici [sm=smiley1.gif] IZVORNA PORUKA: srna001 Petkovici jel beba sisa ili je na formuli? Mi imamo još malo pa mesec i po i imamo istu satnicu kao brizna.Ne znam kada bi bilo dobro početi sa odvikavanjem od noćnog podoja.Sa sinom nisam uspela ali vredi pokušati ponovo. Brizna posto ti je beba na formuli probaj kada bude vreme za noćni podoja da mu umesto mleka daš par gutljaja vode, to obično upali. Najbolje pusti da beba sama to odredi, tako je bar bilo sa mojom bebom, sama je izbacila nocni podoj, ja mislim da je bilo oko 3g meseca, vise se ni ne secam.. A ako nece sama, onda mora malo na silu [sm=smiley1.gif] Inace sto se tice spavanja, da je ne ureknem (a verovatno hocu), poslednje dve veceri spava fenomenalno, zaspi oko 22, malo kasno, ali ne moze i jare i pare, i budi se oko 7, pre je bilo oko 5. Cini mi se da je ovo kisovito vreme ucinilo svoje [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|