dejana007 -> RE: koliko dugo beba spava nocu? (4.10.2011 23:57:08)
|
IZVORNA PORUKA: briseljancica Mi imamo problem sa spavanjem :( Moja devojcica ima vec 14 meseci a i dalje mucimo muku sa nocnim spavanjem. Uspavamo se oko 9 sati, imamo redovnu rutinu za uspavljivanje, i do nekih 1 sat spava OK u svom krevecu u svojoj sobi. Posle pocinje zurka, probudi se, zakuka i nema sanse da je vratim u krevetac posle toga. Obicno je MM uzme i ode u drugu sobu sa njom ali ona cesto nastavi da stenje, kuka, place, mrda se, penje na nas... uopste ne moze da se smiri. To zna da traje i po sat vremena i ponovi se bar 2 puta u toku noci. Nisam vise pametna sta da pokusam... pomagajte [sm=smiley13.gif] i ja imam isti problem, tj slicni. cini mi se ko da opet ima grceve. uspava se mirno spava negde do 02h i onda krene, stenjanje, vuce se za kosu (koliko je ima), trlja nervozno oci, podize i spusta noge.... i tako u beskraj, par puta nocu. ne mogu da ga smirim. kad ga cujem da stenje kosa mi se dize na glavi... samo ujutru od 06h, 07h , mirno spava.... inace ima skoro 6 meseci.. dakle nema pomoci?? nekog saveta?? e da preko dana takodje mirno spava, a kad je budan ne stenje i nije tako nervozan kao u snu.. stvarno ne znam sta mu je.....
|
|
|
|