GRGA -> RE: koliko dugo beba spava nocu? (10.8.2011 22:09:14)
|
............Onda detetu od nepunih 5 meseci da napolitanku....i ode da usisava...Sva sreca ja sam sedela pored deteeta i pila kafu,kada sam videla d dete gubi dah...Skocila naglo,zavukla ceo prst unutra....Na ravno celo parce napolitanke mu se zalepilo za nepce..... Ona slus njenu majku,a ta njena majka je detetu dala bananu dok je dete bilo us etalici i trckaralo...I sta milsite sta se desilo....Bebica je odlomila parce banane velicine bar 4 cm....mm je skocio i uhavtio bebu..A njena majka mrtva hladna je rekla ...neka ce da proguta.. Nije to da li ce da me slusa,ili ne ali ne dao bog da da detetu nesto,ode da usisava id a joj se dete zadavi sta onda..............sta ce onda biti,,,,ko jekriv...Setala je bolesno dete na -20,od 2 meseca ,pritom ga kupala dete dobilo upalu uva....Ako se nesto bebi desi,,a ima srecu sto nije.. Da ne pricam da sam joj rekla da je mojoj drugarici beba ispala iz kolica da vezuje bebu....Rekla je nece ,,nece,,Proslo je 3 meseca i sta se desili-Beba je geknula kao dulek na zemlju...A sta da je nesto polomila...Nism od onih koji seju pamet,,,,,,,,,,,,,,,ali je ona jedna neodgovorna osoba
|
|
|
|