mtajcica83 -> RE: Anksioznost, panični poremećaj (22.5.2013 12:25:22)
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR IZVORNA PORUKA: mtajcica83 IZVORNA PORUKA: lasta81 lorezepan je za smirenje ,opustanje misica i nece ti trajno resiti problem mislim mada nisam strucna ali po svom iskustvu da ti treba neki antidepresiv ali najpre savet nekog psihijatra.Ja sam isto kada mi se problem javio pila za smirenje bude mi malo bolje pa opet i tako sam se vukla godinu dana dok me mama nije za ruku odvela kod psifijatra.....nista strasno dobijes tablete i to nje to. Da znam, ali ovdje kod nas ako odes kod psihijatra odma te ljudi proglase ludim..Male primitivne sredine...Ja jesam razgovarala sa mamom od jedne moje drugarice, ona je psihijatar, i ona mi je tada preporucila persen...Ja sam popila 2 kutije, i taj period mi je bilo ok, ali kad sam prestala da ih pijem posle nekog vremena opet isto... Sve dok tako razmišljaš nećeš pomoći sebi nego naprotiv...izdigni se iznad toga, tvoje zdravlje treba da ti bude na prvom mjestu. Ja sam isto iz male sredine, sela, i mogu ti slobodno reći, briga o tome šta drugi misle većinu nas i dovede u anksioznost! Uzmite svoj život u svoje ruke i pobrinite se za sebe, niko drugi vam neće pomoći sigurno. Pomoći će vam samo ako zatražite pomoć! [/quot Lu, jeste slazem se sa tobom..Nije me briga, ali ovdje su takvi ljudi naprosto...Bila sam prije neki dan kod jednog stvarno divnog covjeka, on je stari psihijatar i isla sam kod njega kuci..(po preporuci drugaricine mame),isla sam na neki opusteni razgovor sa njim.. Kad sam usla kod njega, i kad sam vidjela da je to jedan divan miran i stalozen covjek, u jednom trenutku naseg razgovora ja sam tako pocela da placem, nekontrolisano i i kroz suze mu pricala sta me muci, koji su moji strahovi itd...Kao da je neko cesmu ostvorio, suza suzu stize...Posle toga sam se osjecala kao da mi je neko makao 1000 kg sa mojih ledja...Kao da sam bila laksa cini mi se da sam mogla poletjeti od neke opustenosti..Uglavnom rekao mi je da bi bilo dobro kad bi dosta vremena provodila u prirodi, setala, trcala, da mi onn ne bi dao nikakve antidepresive jer kao da mi nisu potrebni...Uglavnom opet idem kod njega u petak.
|
|
|
|