mtajcica83 -> RE: Anksioznost, panični poremećaj (8.5.2013 14:51:23)
|
Prvo sam htjela da budem anonimna,ali ipak sam odlucila da necu... Neznam jeli ovo prava tema ali ako sam pogrijesila molim moderatore da je prebace gdje treba.. Naime...kod mene situacija sledeca.. Kao osoba sam inace uvijek(skoro) nasmijana, puna pozitive,poleta,muzika me smiruje i ples...Medjutim nekada me uhvati uzasno neko stanje, nisam raspolozena za pricu nikakvu, uzasno budem nervozna, pocne srce ubrzano da mi lupa, skoci mi pritisak (inace imam nizak uvije)stanje,svi i sve mi smeta,nee mogu pluvacku da progutam, glas mi promukne..Ovo se desava kad se bas iznerviram i pocnem da vicem..Nocima sanjam razne katastrofe,od bolesti, ratova,ubijanja,smrti,,i vjecito u tim snovima ja treba da spasim nekoga...Kad me uhvati to moje stanje, najradje bi se negdje osamila, pokrila, u nekom mraku, niko nista da me ne pita i niko da me ne dira.. Sto naravno nije moguce... I tako me prodje to stanje i ja sam za par dana druga zena, ponovo ona ista, nasmijana, puna optimizma itd... Ponekada na svoju ruku popijem i tabletu za smirenje.. Neznam vise sto da pisem...valjda sam dobro objasnila sve i otvorila vam se..
|
|
|
|