Teodora_Bg -> RE: Anksioznost, panični poremećaj (14.7.2014 15:24:31)
|
Anksioznost je mene mučila duže vreme, osećaj strepnje, nezadovoljstva, baš gadno stanje.. Isla sam kod lekara, razgovarala i sve, zaključak je bio da nije stanje ozbiljno kao što mi se činilo niti da je potrebno da pijem antidepresive. Doktorka mi je preporučila biljne preparate Valerijanu, Persen, Tensilen i slične. Uzela sam Tensilen, tada mi je bio najpovoljinij- bila je neka akcija online, i moram priznati da u početku nisam bila nešto optimistična jer sam prvi put probala ovaj vid preparata. Popila sam jednu i po kutiju - bitno je da se pije u kontinuitetu da bi se osetilo poboljšanje, i stvarno mi je pomoglo da vratim organizam u stanje ravnoteže. Naravno mnogo toga je i do glave, načina života, aktivnosti u kojima provodimo slobodno vreme, ali meni je značilo i dalo podstrek to što sam uzela preparat koji pre svega nema neželjene efekte, a kasnije se sve nekako postepeno, uz podršku mojih najbližih, vratilo u normalu...Zato ga i preporučujem svima koji žele da pomognu sebi a da izbegnu antidepresive. Pronasla sam ovo na sajtu njihovom, možda će nekom biti korisno..http://tensilen.com/blog/tensilen-infografik/ [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|