|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis
28.9.2015 19:25:07   
misslea
Uzmi uput od ginekologa, i sa tim u transfuziju krvi oni to rade besplatno.
Ali to ti treba tek pred postupak a ne za komisiju.

Inace, da vas obavestim da mi i pored osmocelijskih embriona vto ni ovaj put nije uspela...

(odgovor članu saska80)
Direktna veza do poruke: 526
28.9.2015 19:27:05   
saska80
Hvala ti. Baš mi je žao :-\.. Drži se, nema predaje, šta drugo da ti kažem

(odgovor članu misslea)
Direktna veza do poruke: 527
29.9.2015 8:49:45   
Eveline
Misslea bas bezveze user posted image ali ne brini odmori malo pa u nove pobede, raspitaj se oko dodatnih analiza koje bi mogla da uradis da nadjes uzrok koji nozda koci uspeh. Mi smo juce prosli drugostepenu, za koliko vam je stiglo pisamce?

(odgovor članu saska80)
Direktna veza do poruke: 528
29.9.2015 8:51:35   
misslea
Za tri nedelje stize pozivno pismo.

Sad moram malo da odmorim organizam pa od sledeće godine krećemo u nove pobede!

(odgovor članu Eveline)
Direktna veza do poruke: 529
29.9.2015 8:53:38   
Eveline
A kako su prosli parovi koji su bili u tvojoj grupi jer znas mozda bas me zanima uspeh?

(odgovor članu misslea)
Direktna veza do poruke: 530
29.9.2015 8:58:19   
misslea
Zaista ne znam, a to je i individualno.
Ne opterecuj se time, meni je sve profesionalno odradjeno e sad faktor sreće me nije poslužio.

(odgovor članu Eveline)
Direktna veza do poruke: 531
29.9.2015 9:00:06   
Eveline
I to sto kazes, u pravu si. Samo glavu gore, bice treca sreca!

(odgovor članu misslea)
Direktna veza do poruke: 532
29.9.2015 9:17:27   
zebra1
Misslea, zaista mi je žao..... Sad samo da se odmoriš i oporaviš. A kako su prošle ostale žene iz tvoje grupe i kod drugih doktora.? Jel ima bar neka pozitivna beta?

(odgovor članu Eveline)
Direktna veza do poruke: 533
29.9.2015 13:42:09   
Nexy83
Misslea baš mi je žao!! U pravu si za taj faktor sreće, i on je bitan mnogo. Ne očajavaj, glavu gore, pa u nove pobede!!

(odgovor članu zebra1)
Direktna veza do poruke: 534
29.9.2015 13:56:00   
Nexy83
Evo da obavestim o svom slučaju.
Drugostepenu komisiju sam prošla 7.8.2015. god. Pozivno pismo je stiglo 28.8.2015. god. i pisalo da se javim 24.9.2015. god u 8:00h.
Otišli smo, bilo je više parova nego na drugostepenij komisiji. Najviše se parova odlučilo za dr Dejana i dr Jasminu, otprilike isti broj, kod dr Aleksandre samo dve ženice.
Ja se odlučih za dr Dejana, raspitivala sam se o njemu, slušala iskustva...
Kad me je sestra prozvala, ušla sam kod dr (ista ona soba da tako kažem, gde je bila drugostepena komisija). Od samog ulaska pozitiva totalna!!! Doktor je divan, ljubazan, nasmejan, fin, ma nemam reči, pao mi je kamen sa srca!! Uradio je ultrazvuk, materica zavaljena, što mi je i moja dr rekla. I rekli su mi da je ta moja grupa FEBRUARSKA!! Proces je za februar!!! U decembru kad dobijem ciklus počinjem Microgynon, i javljam se tamo opet na 19. tableti, dalje će mi reći šta i kako. Drage moje to je to. Sad do decembra ne mislim o tome.
Raspisah se, ali se nadam da će nekome pomoći moje iskustvo. Ako bilo ko ima pitanja - slobodno! odgovoriću. Meni je značilo kada su meni pisali. Ljubim vas sve, samo hrabro napred!! Ps. I još ovo, naoružajte se strpljenjem!!! ;)

(odgovor članu Nexy83)
Direktna veza do poruke: 535
29.9.2015 23:02:49   
boxi86
missed caos . bojana je iz bga bile smo zajedno na vto sad u nisu. bas mi je krivo sto ti nijee uspela.user posted image nemoj samo da posustajes sad,bori se. meni i mirjani su pozitivne bete za sad. meni je 560,9 sutra idem kod doktorke da vidim sta dalje. pozdrav

< Poruku je uredio boxi86 -- 29.9.2015 23:03:37 >

(odgovor članu Eveline)
Direktna veza do poruke: 536
29.9.2015 23:31:34   
boxi86
ja se izvinjavam,prvi put pisem na forumu pa sam izgresila. prvo pozdrav svima. user posted image misslea caos . bojana je iz bga bile smo zajedno na vto sad u nisu. bas mi je krivo sto ti nije uspela.user posted image nemoj samo da posustajes sad,bori se. meni i mirjani su pozitivne bete za sad. meni je 560,9 sutra idem kod doktorke da vidim sta dalje. pozdrav

(odgovor članu boxi86)
Direktna veza do poruke: 537
30.9.2015 22:01:43   
lidijaaa
Drzim ti palceve:) nadamo se da ce biti puno user posted image u Nisu

(odgovor članu boxi86)
Direktna veza do poruke: 538
6.10.2015 18:27:34   
saska80
Drage ženice.. Ja sam se skroz pogubila u svemu ovome. Ni posle dve nedelje nisam uspela da skupim sve analize. Nadam se da ću završiti za desetak dana. A onda sa analizama gde predajem u Socijalnom, koji šalter, gde? Ništa mi nije jasno :-\

(odgovor članu Nexy83)
Direktna veza do poruke: 539
6.10.2015 21:39:20   
Eveline
Saska80, sa analizama ides u filijalu u tvom gradu i predajes prvostepenoj komisiji, tamo ce ti neko od dr pogledati papire i uneti te u sistem, ti ces popuniti podatke za tebe i supruga, zaokruziti gde bi zelela da radis vto, i dace ti broj telefona i reci kad da zoves Nis da zakazes drugostepenu. To je to otprilike, meni je trebalo mesec dana da sakupim nalaze.
Nego jer nalazi treba da budu u roku i na konsultacijama ili je to samo bitno za drugostepenu?

(odgovor članu saska80)
Direktna veza do poruke: 540
6.10.2015 21:49:40   
saska80
Hvala ti.. Sve mi je ovo komplikovano i novo. Valjda ću se snaći..

(odgovor članu Eveline)
Direktna veza do poruke: 541
6.10.2015 22:03:07   
Eveline
Ne brini, u sustini mislim da do samog postupka najsporije ide to skupljanje nalaza, posle ti sve oni govore na komisijama sta i kako nemoj da se opterecujes time, sada je bitno da ti svi nalazi budu uredni i da imas sve sto pise tamo na spisku.

(odgovor članu saska80)
Direktna veza do poruke: 542
6.10.2015 22:08:53   
saska80
Valjda će sve biti ok... Velika je ovo borba.

(odgovor članu Eveline)
Direktna veza do poruke: 543
16.10.2015 22:13:03   
Eveline
Jer neko zna nesto o tome kakva je dr Aleksandra Tubic, posto vidim da se prica samo o Jasmini i Dejanu a cula sam da je ona isto super za komunikaciju i jako strucna, pa se sada dvoumim koga da izaberem iako je kod vto pored dobro uradjenog postupka jako bitna i sreca!

(odgovor članu saska80)
Direktna veza do poruke: 544
17.10.2015 13:55:49   
Vesna.
Drage moje, presrecna sam sto sam pronasla ovaj forum... Ja sam na putu vto u Nis i kao da sam se rodila kada sam videla da mogu sa Vama da razgovaram. Jer u ovome samo me vi razumete.. za pocetak da vas pozdravim i pozelim srecu curicama koje su vec u procesu.... Ja sam iz Kladova, skupila sam dokumentaciju, sad idem u Bor na komisiju da me posalju za Nis... Uplasena sam zbunjena ubija me neizvesnost ali vi to vec sve znateuser posted image

(odgovor članu misslea)
Direktna veza do poruke: 545
19.10.2015 22:34:22   
89jeca
Pozdrav svima I mene zanima da mi kazete kakva je Dr. Tubic sobzirom da sam rasporedjena kod nje, nisam uopste imala mogucnost da biram doktora kao sto su ostale clanice foruma pisale, sto mi je iskreno bilo das bezveze kada sam saznala jer sam se vec bila odlucila prema Vasim savetima da izaberem Dr. Dejana, tako da bi mi znacilo misljenje o njoj. Inace sa postupkom bi trebalo da krenem 23 novembra. Pozzz

(odgovor članu Vesna.)
Direktna veza do poruke: 546
20.10.2015 0:25:36   
Eveline
Jeco i mene to zanima, ja bih je izabrala jer na samoj klinici za nju kruze samo reci hvale, ona je meni bila na drugostepenoj, fina zenica bas. Svi pricaju da je Mitic najbolji ali da su kod njega velike guzve verovatno zato vise i nema mogucnost biranja! Javljaj utiske za dr Tubic!

(odgovor članu 89jeca)
Direktna veza do poruke: 547
20.10.2015 10:04:58   
Nexy83
Drage moje ja sam išla 24. septembra na konsultacije, i tada smo birale lekara! Dvoumila sam se između dr Tubić i dr Dejana, i odabrah njega, kažu da je najstručniji. Ali, postupak se planira za februar tek!! Hoću reći očigledno je velika gužva kod njega, cela ta grupa od septembra je februarska. Tako da gledate sa vedrije strane, dok ja stignem na red, vi ćete uveliko završiti! A što se tiče stručnosti, svi oni to isto rade!! Ne bi bili tu gde jesu inače. Bitan je i faktor sreće, i da se sve kockice slože. Držim vam palčeve, i želim svu sreću!! Pišite ovde o svemu, kad uđete u proces, da mogu da znam šta me čeka. ;) Glavu gore devojke, samo napred!! Želim nam svima user posted image user posted image user posted image user posted image !!

(odgovor članu Eveline)
Direktna veza do poruke: 548
20.10.2015 10:40:17   
Vesna.
A kad ste isle u Nis na komisiju jel gledaju tezinu? Ja sam mrsava kazu da to gledaju i plasim se da me odbiju?

(odgovor članu Nexy83)
Direktna veza do poruke: 549
20.10.2015 11:35:57   
branki*
Vesna,nece tevodbiti na osnovu tezine sigurno!mozda ce tevposavetovati da treba da smrsas ili da se ugojis,ali nece te odbiti zato sto si mrsava.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Vesna.)
Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

5 prednosti kasne trudnoće
Danski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here