Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 21.8.2015 11:27:59
|
|
|
|
misslea
|
I ja mislim da je najbolje da ode na kliniku na konsultacije, tj obavezno da poprica sa nekim od lekara.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 23.8.2015 22:32:31
|
|
|
|
Eveline
|
Cao drugarice, evo i ja da vam se pridruzim iako vas pratim duze vreme. Krecem u postupak vto i odlucili smo se za Nis jer nam je najblize i najmanje cimanje a razlog za vto je endometrioza! Ja tek radim analize ali se nadam da ce mi vreme do postupka proleteti uz vas :)
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 23.8.2015 23:21:10
|
|
|
|
mala1988
|
pa ovako moj problem su policisticni jajnici a imam 27 godina i stvarno je bez veze da mi prolazi vreme vise uzalud bila sam vise puta u klinicki centar ali nista definitivno niko nije moj problem shvatio ozbiljno i niko se nije previse zainteresovao da bi bilo sta preduzeo i tako vreme je proslo uzalud kazu jos si mlada ima vremena strpi se a do skora sam bila 3 god bez ciklusa i svi su pricali da nije to nista opasno i sve se na tome zavrsavalo
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 24.8.2015 7:41:49
|
|
|
|
mina@
|
Drage moje, ja sam u Nisu vec cetvrti dan i od petka se bockam. Kada su me iz fronta prebacili ovde bila sam razocarana, nedjutim brzo je taj utisak prosao. Pre postupka, sestre su me zvale milion puta da me podsete sta treba da radim i da pitaju da li sam uradila briseve, da li sam pocela sa terapijom, da li sam prestala sa terapijom..... svi su nekako odgovorni.... prvu vto radila sam u bgd, pisala sam o tome... niko nije obratio paznju na previsok prolaktin i na tsh koji je bio preko 3, ovde o svemu vode racuna. Imam terapiju za prolaktin, imam terapiju za insulinsku rezistenciju, a tsh sa spustila ispod 1.... Za sada sam vrlo zadovoljna i nadam se uspehu...
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 24.8.2015 8:25:02
|
|
|
|
jess021
|
Mina, nek` je sa srecom
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 24.8.2015 8:40:54
|
|
|
|
Eveline
|
Mina, bice sve ok samo strpljivo i do kraja! Bas me obraduje kad neko ima pozitivne utiske, i ja sam htela da biram front jer sam se tamo lecila ali kad sam cula kolike su guzve odlucila sam se da cu odabrati Nis. Srecno!
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 24.8.2015 14:18:55
|
|
|
|
branki*
|
mina,navijamo da bude uspesno,meni je nis doneo srecu
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 24.8.2015 14:24:10
|
|
|
|
mina@
|
Ja sam prvu vto radila kod privatnika i bila je biohemijska.... a taj dr 'na glasu' nije pogledao moje rezultate i nije ni video moju stitnu i moj prolaktin i moj tsh koji su bili znatno poviseni.... za Nis svi nesto kritikuju ali meni je prof. Jasmina prva ukazala na sve te moje probleme, cak ni u frontu gde sam odlazila godinama niko nije pogledao ni obratio paznju na moje dradjene analize ili da uputi sta treba jos da odradim, sem kao sto rekoh prof. Jasmina. Znam ja da niko nije Bog, i da ne uspeva svima, na zalst, ali ovde su bar obratili paznju na problematiku i gledaju da to saniraju. Ja sam zadovoljna
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 24.8.2015 14:27:13
|
|
|
|
branki*
|
naravno,i ja sam za to da se pre vto odradi sve sto treba i stvore idealni uslovi i stanje u organizmu,a posle boziji faktor i volja..bice to sve dobro
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 24.8.2015 18:57:33
|
|
|
|
Nexy83
|
Mina srećno i od mene!! ja sam prošla drugostepenu u Nišu 7. avgusta, i još čekam pisamce....
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 24.8.2015 19:50:26
|
|
|
|
misslea
|
Evo i ja da javim utiske. Mogu da kazem da su mnogo ozbiljnije pristupili sada nego pre samo 8 meseci koliko je proslo od prve VTO. Odredili su mi dugi protokol, za razliku od prvog puta kada je bio kratki protokol. Dobila sam Diphereline bocke i trebam da ih primam po jednu. U sledeci ponedeljak se javljam ponovo, i vade krv mere hormone. ( Ovo je novina, ozbiljniji pristup nego na prvoj VTO, jer na prvoj nisu vadili krv ni proveravali hormone ).Od 4-tog septembra pocinje stimulacija, Puregon. Ne znam bas sta znaci dugi, a sta kratki protokol, znam samo da sam proslog puta primala samo Menopur. Velika novina sto se bocki tice, ne daju vise da se nose kuci, mora da se dolazi svaki dan u kliniku... Mina, na kom si protokolu?
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 24.8.2015 20:34:04
|
|
|
|
mina@
|
Ja sam na kratkom protokolu. Primam dyphereline, gonal i menopaur. U sredu radim hormone. U prvoj vto radila sam po dugom protokolu, primala sam samo menopaur i ni jednom mi nisu vadili krv ( kod privatnika). Sutra idem da proverim hormone stitne, da vidim kako oni reaguju na stimulaciju.
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 24.8.2015 20:39:46
|
|
|
|
misslea
|
Mina, odmah si pocela i sa diphereline i sa menopur i gonal? Sva tri istovremeno?
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 24.8.2015 21:35:02
|
|
|
|
misslea
|
I mina, jos jedno pitanje... jel vadis hormone tokom stimulacije?
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 24.8.2015 22:24:40
|
|
|
|
mina@
|
Da, primam sve tri bocke, kao vakcine, a u sredu vadim krv i imam prvi uz.... to je 6 dan stimulacije....
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 25.8.2015 10:07:07
|
|
|
|
89jeca
|
Cao svima evo i ja da vam se javim, pratim forum vec neko vreme i vidim da ste uglavnom zadovoljni sa Nisom sto mi je veliko olaksanje, jer sam takodje i ja prebacena iz Fronta za Nis. U sustini ovo mi je prva VTO tako da neznam uopste sta da ocekujem u pripremama, vidim da je neko od vas napisao da nedaju da se kuci primaju bocke, da li to znaci da moram da idem svaki dan za Nis s obzirom ba uopste nisam blizu. Meni su inace zakazali da im se javim 07.09 na konsultacije. Srecno SVIMA
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 25.8.2015 10:11:10
|
|
|
|
misslea
|
Jeco, pokusaj da nadjes stan, mnogo ce biti da putujes svaki dan. U suštini bićeš zadovoljna sigurno. Sestre su divne, doktori takodje. Sve sto te interesuje pitaj!
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 25.8.2015 10:40:12
|
|
|
|
89jeca
|
Ako neko moze da mi kaze koliko uopste traju sve te pripreme ne znam: tabletice, inekcije, stimulacije...i krece li se cim udjes u program odma sa bockanjem ili: ma i pre toga nesto, neznam da li da odma cim pocnem sa pripremama idem za Nis ili mogu da sacekam neki period pa da odem sto kasnije, jer meni je malo nezgodno sto imam specifican posao a i jedno malo cupavo stvorenje koje bih volela da sto je manje moguce ostane samo.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 25.8.2015 10:44:32
|
|
|
|
misslea
|
Sto se cupavog stvorenja tice skroz te razumem imam i ja dva kući. .. Od konsultacija do postupka ce proci bar dva meseca. Recice ti na konsultacijama za kad ti planiraju postupak. Dace ti dva meseca da pijes kontracepciju i tek kad krenu bocke mozes da uzmes stan u Nisu. U zavisnoti od protokla, izmedju 15-20 dana ces morati da budes u Nisu.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 25.8.2015 10:58:59
|
|
|
|
89jeca
|
Uhhh. Sad mi je sve ovo malo jasnije hvala ti puno. 15-20 dana ce biti bas tesko tazmislicu da ga povedem samnom, a i bice mi lakse nece mi dati puno vremena da razmisljam sta ce i kako ce proci, veliki je antistres. Hvala ti jos jednom pa se javljam
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 27.8.2015 14:56:38
|
|
|
|
Nexy83
|
Dobila poziv da se javim 24.9. Videćemo kako i šta dalje... Srećno svima!!
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 28.8.2015 15:00:09
|
|
|
|
Nexy83
|
Imam jedno pitanje za devojke što su počele sa procesom: koliko vremena prođe od prvog javljanja, tj konsultacija, do početka procesa? Treba da se javim 24.9. Čisto da znam posle toga, za mesec dva hoću li početi? Da se naoružam još većim strpljenjem...... I ovo, koliko shvatih ne daju više bocke da poneseš, pa da primaš u svom gradu? Moramo tamo, jel da? Hvala puno na odgovoru, unapred.... Pozdravljam vas sve, i držim fige svima!!
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 28.8.2015 15:04:39
|
|
|
|
misslea
|
Od konsultacija do postupka prodje oko 2 meseca, zavisi od gužve. Rečiće ti oni tamo u kom mesecu ce biti postupak, licno mislim da ce ti biti decembra. Meni su rekli da ne daju bocke, već mora kod njih da se primaju. 4.09. imam zakazano pa cu baš da javim šta je bilo s bockama...
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 28.8.2015 21:27:10
|
|
|
|
Nexy83
|
Misslea hvala ti puno na odgovoru! Želim ti svu sreću nadalje! Javi obavezno za bocke šta ti budu rekli!! POZZ!!
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 4.9.2015 15:17:17
|
|
|
|
misslea
|
Evo i mene sa infromacijama. Ja sam na dugoj semi, primala sam Dyphereline od 24.08. a od danas ide i Puregon od 200ml. Definitivno ne daju da se bocke nose kuci, moraju da se primaju kod njih. Imam ultrazvuk i vadjenje krvi 09.09. a aspiracija se planira za 14.09. Eto za one zene koje nisu iz Nisa da vide koliko otprilike sve traje... Nadam se uspehu ovog puta, jedva cekam da sve prodje i da dodje dan kad cu da vadim betu, bas sam nestrpljiva...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?