Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-isku... 9.7.2015 19:32:51
|
|
|
|
mina@
|
To su standardne analize koje se rade pred proces...
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-isku... 9.7.2015 19:57:26
|
|
|
|
deniz 2
|
Ja sam bila danas na konsultaciji,postupak u novembru,a pre toga krecem,vec sad,sa nekim vitaminima,a od septembra sa Microgynon.Mislim da sam i ja na nekom kratkom postupku,to sam cula kad se lekar obracao sestri ili nekom drugom lekaru koji je sve belezio,a zapravo meni niko nije objasnijo sta to podrazumeva "kratak postupak" ni koliko traje.Na konsultaciji mi je bio neki Dejan Mitic
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-isku... 13.7.2015 18:23:10
|
|
|
|
mina@
|
Ja u petak idem sa svim tim analizama i videcu sta kazu. Ja sam kod prof. Jasmine, to sam isla onako na srecu obzirom da u Nisu ne znam ni jednog doktora... mislim da nisam pogresila...videcemo
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-isku... 14.7.2015 12:37:30
|
|
|
|
Pilce
|
Mina vidimo se u petak.. ja idem u pola 11h Zakazala sam i ja kao ti na slepo. Nek nam je sa srecom :) Ja se javljam u petak prvi put pa cemo videti sta ce reci.Devojke od srca vam drzim palceve za uspehe :)
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-isku... 14.7.2015 12:37:39
|
|
|
|
Pilce
|
Mina vidimo se u petak.. ja idem u pola 11h Zakazala sam i ja kao ti na slepo. Nek nam je sa srecom :) Ja se javljam u petak prvi put pa cemo videti sta ce reci.Devojke od srca vam drzim palceve za uspehe :)
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 15.7.2015 13:53:29
|
|
|
|
Nexy83
|
Zdravo svima! Ja sam nova ovde, pa mi veoma znače vaša iskustva... Mi smo prošli prvu komisiju 8.7.2015. i zvala da zakažem drugostepenu, u Nišu, zakazali su mi 7.8.2015. Interesuje me kakva su iskustva na toj komisiji? Jesu li ok dr? Ne poznajem nikoga, pa mi je nekako baš frka... Znam da je čekanje i strpljenje jedino što imam, i na šta moram da se oslonim..... Ali nekada je neizdrživo.... Inače ovo nam je prvi put da pokušavamo VTO.... Do sada pokušavli prirodno, ali neće pa neće.....kažu slaba pokretljivost s.... Svima ovde želim puno sreće, i da svi jednoga dana imamo svoje !!
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 15.7.2015 14:19:53 >
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 19.7.2015 17:13:08
|
|
|
|
enap
|
ja sam prosla sad u petak 17.07 drugostepenu komisiju u Nisu,hvala Bogu!prvi put je bio dr Mitic,sad dr jasmina...ima oko desetak parova...muskarcima proveravaju spermogram jedan po jedan daju uzorke,kad budu gotovi rezultati oko 12 onda zene gledaju na uz i odmah ti kazu dal ste prosli ili ne!!!posle toga su mi rekli da cekam poziv iz rzzo za tri nedelje ...e dalje neznam..ja sam zaokruzila Visegradsku...al mozda i mene vrate za nis jer je guzva
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 20.7.2015 14:39:49
|
|
|
|
Nexy83
|
Enap hvala na odgovoru. Pomenula si da je u petak bilo desetak parova, i da odmah kažu jel prolaziš. Znaš li koliko njih je dobilo negativan odgovor? Imam neku ogromnu tremu.... Želim ti svu sreću dalje.....
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 20.7.2015 15:43:05
|
|
|
|
enap
|
neznam koliko je proslo ja sam bila druga po redu,bitan je mnogo spermogram nas su prosle godine vratili evo sad smo prosli moj muz je pio vitamine nisu bas sjajni rezultati al bitno da nesto ima zato i idemo na vto
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 20.7.2015 19:49:19
|
|
|
|
Nexy83
|
Ok, hvala ti na informacijama još jednom. Čitala sam tvoje objave od prošle god, znam da su vas vratili tada, zato ti sada želim svu sreću, da sve bude ok!! I mi idemo na VTO zbog slabe pokretljivosti s.......
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 21.7.2015 19:08:41
|
|
|
|
enap
|
Nexy a gde si zaokruzila za vto?hvala na podrsci i ja tebi zelim da prodjete komisiju!!!
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 21.7.2015 20:55:43
|
|
|
|
mina@
|
ja pocinjem sa bockanjem 22.8., cim se vratim s mora pravo u Nis ... nasla sam stan, psihicki sam spremna, pokrivena svim mogucim terapijama tako d ase bas nadam ...
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 21.7.2015 21:01:25
|
|
|
|
deniz 2
|
Srecno!!!
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 21.7.2015 21:47:47
|
|
|
|
mina@
|
hvala draga!!!!!
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 21.7.2015 22:55:24
|
|
|
|
Nexy83
|
Enap ja sam i zaokružila Niš.... Na preporuku moje doktorke iz DZ. Kaže da je ekipa dr koja radi VTO super. Videćemo kako će biti.. Mina@ srećno i od mene....i da nam javiš ovde lepe vesti! Ja držim palčeve!
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 22.7.2015 20:23:05
|
|
|
|
mina@
|
hvala draga!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 23.7.2015 23:10:43
|
|
|
|
enap
|
mina drzimo palceve srecno...ti si prva i pisi nam o svemu
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 3.8.2015 20:28:00
|
|
|
|
mina@
|
Pitanje za devojke koje su radile VTO u NIsu: da li kada ste isle na bockanje, stimulaciju, da li su vam svaki put overavali nalog za putne troskove?? Kada sam radila prvu VTO u Bgd, svako bockanje dr mi je overavao nalog tako da sam refundirala svih 15 dana, da li je takva situacija i u Nisu???
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 3.8.2015 22:32:53
|
|
|
|
branki*
|
Mina,ja ne znam,kad sam ja radila,nama su dali ampule da nosimo kuci i tamo su me bockali.
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 4.8.2015 14:12:49
|
|
|
|
nata11
|
Ja nemogu da tvrdim sa sigurnoscu Mina jer nisam radila vto ali dosta puta sam se pogodila u sobi sa zenama koje su se bocklae i sestre su im davale inekcije nije bilo dr. Mozda ostavis uput pa oni ispotpisu kasnije neznam
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 4.8.2015 23:34:51
|
|
|
|
enap
|
ja sam dobila poziv da se javim 01.09 u kcs beograd. tj. visegradska..to sam i zaokruzila na komisiji...drzite palceve!!!
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 5.8.2015 12:53:09
|
|
|
|
Nexy83
|
Enap drago mi je zbog tebe, držim ti palčeve!!! Ja u petak idem na drugostepenu, i hvata me neka nervoza, baš... Samo da sve bude ok.... ps. I da pitam, to javljanje je neka vrsta konsultacije, koliko sam shvatila?? Pa se tek određuje kada počinje proces?? Ili se odmah tada i počinje, kad ti kažu da se javiš? Prvi put mi je, pa ne znam baš kako ide sve..... Još jednom SREĆNOOOO!!
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 5.8.2015 22:35:49
|
|
|
|
enap
|
neznam ni ja kako je nadam se da su konsultacije pa krecemo brzo u postupak....drzim palceve i ja tebi na drugostepenoj....
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 6.8.2015 10:15:39
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: enap ja sam dobila poziv da se javim 01.09 u kcs beograd. tj. visegradska..to sam i zaokruzila na komisiji...drzite palceve!!! OOooo Enap pa to je super vest. Ispunila ti se zelja
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 6.8.2015 14:49:48
|
|
|
|
Lavica78
|
Evo da se priključim i ovoj temi Ja zaokružila Front, a dobila Valjevo... A iz Beograda sam... Pa mi čudno... Ali nisam nezadovoljna što sam dobila Valjevo, samo u čudu... Ma samo da već jednom počne nešto da se dešava... I meni je prvi put i nemam nikoga u okruženju ko je prolazio kroz sve ovo, pa sam "lost in space"... Ali, zahvaljujući forumima - nekako se snalazim... I mene isto interesuje šta znači to javljanje - ali logično mi je da su u pitanju konsultacije i dogovor oko započinjanja terapije koja je vezana za ciklus...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
ime za deckicapisuljicadavid (
34%)
luka (
34%)
andrej (
33%)
Ukupan broj glasova: 89Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!