|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-isku...
27.3.2015 12:23:50   
enap
Hvala.. Ima li neko da ceka betu ili da mu je uspelo u skorije vreme, ja sam od 5-6 žena od prosle godine čula da su im slabiji rezultati... I da su bete 0.. Ležala sam u bolnici sa ženom iz Niša koja kaže da su prošle godine posle et su po dve ležale u krevetu..

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 401
27.3.2015 15:30:32   
nata11
Ih breuser posted image Pa ima barem 3 soba koliko sam ja spazila i u svakoj po 6 kreveta. Ne bih rekla da prave tolike grupe da nemaju gde da smeste zene. Odakle si Enap?

(odgovor članu enap)
Direktna veza do poruke: 402
27.3.2015 17:31:19   
enap
Vr.. A ta žena je iz Niša.. Ja sam u novembru radila histero i laparoskopiju u Nišu i supet sam prosla super su sestre bas sve... Počela sam da spremam papire za vto.. Drugostepena nam je u nišu i ja danima mozgam koga zaokružiti beograd Valjevo, Niš.. Kad su nas odbili prošle god u nišu bili su nam ubili svaku nadu.. A rezultatie smo ponovili i za 6 dama su bili bolji i u Skoplju kas smo ponovili au Nišu su bile sve 0 i reko nam je biolog B. neznam kako se zove da je pitanje dal cemo da budemo roditelji ikada... Zato se ja plašim da tamo radim Vto jer smo mi za 3 meseca odradili u skoplju jeste nije udpelo al dva urologa su rekli da nije alarmantno stanje, cak nas je uplasio radili amo i tumo markere..Isplakasmo se tad jedva smo došli kući..

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 403
27.3.2015 18:47:17   
nata11
A zasto su vas odbili? Sta je 0 nisam te razumela? Gde si radila u MK u kojoj klinici?
Meni je na insem. zena biolog bila.

(odgovor članu enap)
Direktna veza do poruke: 404
27.3.2015 19:07:08   
enap
Zbog lošeg spermograma rekli su da nemaju čime da rade, da nije imao ni jedan speratozoid.. A onda smo se uplasili i u Skoplju u Sistini odradili i nemoguće da su se za 6 dana popravili rezultati tamo smo zamrzli spermu a na dan punkcike su bili zadovoljavajući da je imalo da se odradi svežom spermom. On je u medjuvremenu pio proxed dve kutije... Biolog je ćelavi on je bio kad je mm davao spermu za komisiju.. Mi smo u oktobru prošle godine bili pisala sam ja već

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 405
27.3.2015 19:55:13   
nata11
Pa neznam stvarno sta da kazem. Ja se nesto ne opterecujem procentima uspesnosti i ostalo. Idem na varijantu ovde mi je blizu, upoznala sam se vec sasestrama. doktorima iskoristicu sta mi drzava pruza a posle kada placam znam gde cu :)

(odgovor članu enap)
Direktna veza do poruke: 406
28.3.2015 0:27:12   
enap
Pa i ja sam tako razmišljala i odabrala Niš jer mi je blizu a kad su nas odbili i rekli da se ne nadamo u skorije vreme morala sam da idem privatno e sad su bolji rezultati opet cemo da probamo o drzavnom trošku al samo da prodjemo nisku komisiju..

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 407
28.5.2015 19:38:44   
mina@
Devojke, koje ste radile VTO u Nisu, akva su vam iskustva??? mene su prebacili iz fronta u nis, cekam da me pozovu na konsultacije user posted image i verovatno na jesen da krenemo, jer kazu ne rade preko leta. Da li daju da se bockamo kuci ili moramo tamo, koliko moramo da budemo u Nisu tokom procesa??? pisite mi sve, jer ja sam dalekoooo od Nisa pa moram da iznajmim stan, zato me interesuju sve pojedinosti (ako iznajmljujete stan ili sobu javite) user posted image

hvalaaa!!!!user posted image user posted image

Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni, i još čudnije kako često nam baš to malo nedostaje.
-Ivo Andrić-

(odgovor članu enap)
Direktna veza do poruke: 408
28.5.2015 21:00:12   
enap
mina zasto su vas odbili u N Frontu i gde si prosla drugostepenu komisiju?i akd

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 409
28.5.2015 21:21:03   
mina@
ja sam prijavila front ali zbog velike guzve prebacili su me u Nis...

Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni, i još čudnije kako često nam baš to malo nedostaje.
-Ivo Andrić-

(odgovor članu enap)
Direktna veza do poruke: 410
31.5.2015 23:14:02   
enap
hoce li neko da se javi kome je uspela vto u Nisu i da nam isprica iskustva i koji doktor je radi....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 411
4.6.2015 19:58:38   
nata11
Sta im to znaci da nerade tokom celog leta nije mi jasno. OK avgust ceo ali tri mesecauser posted image I meni rekose za iui da nece biti pre septmebra.

(odgovor članu enap)
Direktna veza do poruke: 412
11.6.2015 22:47:57   
zebra1
Zdravo devojke, nova sam ovde pa ne znam bas kako sve ovo funkcionise. Inace i ja sam bila u niskoj bolnici da se raspitam za VTO ali su mi rekli da do septembra nista ne zakazuju......... user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 413
13.6.2015 10:18:42   
nata11
Dobrodosla Zebra. Da do septembra ne rade nista i meni su tako rekli. Ti jesi vec bila kod njih na odeljenju? Jesi radila iui?

(odgovor članu zebra1)
Direktna veza do poruke: 414
14.6.2015 11:01:37   
zebra1
Bila sam kod njih. Radila sam hormone, hsg, mm spermogram privatno ali po nalazima treba da radim histeroskopiju ali ni to ne moze pre septembra zbog odmora. Nisam radila IUI.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 415
15.6.2015 11:29:52   
mina@
Drage moje,

ja sa procesom pocinjem krajem avgusta, imam kratku semu i radice mi dr. Jasmina. Trebala sam tamo da se opredelim za dr. a ja nikog ne znam, sve vreme san se "lecila" u frontu. I posto me je na komisiji dr. Jasmina poslala kod endokrinologa, ja se zato opredelila za nju, kao znam je user posted image user posted image user posted image .
Inace sam vrlo zadovoljna njom, sve mi je lepo objasnila, videla sve moje analize a boga mi ima ih user posted image user posted image .
Ajde sad, vi koje ste vec radile u Nisu ili ste iz Nisa, treba mi stan za to vreme znaci od kraja avgusta pa dok traje proces, preporucite nesto... pomagajte, jer u Nisu nikog nemam!!!

-Ivo Andrić-

(odgovor članu zebra1)
Direktna veza do poruke: 416
17.6.2015 23:30:50   
enap
ja sam juce zakazala drugostepenu komisiju u Nisu za 17.07...rekli su mi da su prepuni...

user posted image

Mina koliko si daleko od Nisa pa mozes da putujes posto mislim da ne moras kod njih da se spricas dolazila bi mozsda na 2 ili 3 dana na uz....jer si na kratkoj semi

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 417
18.6.2015 7:56:03   
mina@
draga enap to je tesko izvodljivo... udaljena sam preko 200 km, i kad saberem troskove za gorivo lakse i jeftinije da iznajmim stan...
Od pocetka bockanja pa do transfera trebace mi sigurno 16-17 dana. tako da mislim da je najbolje da budem u Nisu...
Kada sam radila prvu u Bgd-u, isto sam stanovala tamo, i tamo su mi overavali nalog za putne troskove svakog dana bockanja, pa sam tako povratila skoro sve troskove. Nadam se da ce i u Nisu da mi overavaju nalog kad god odem kod njih na bockanje ili uz...

-Ivo Andrić-

(odgovor članu enap)
Direktna veza do poruke: 418
18.6.2015 9:55:44   
nata11
Enap srecno na komisiji user posted image javljaj se

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 419
24.6.2015 22:49:38   
enap
hvala,drzite mi palceve,jer se iskreno plasim komisijeuser posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 420
25.6.2015 11:29:00   
nata11
Ma bice ok. Pa se mozda i sretnemo septembra u Klinickom user posted image

(odgovor članu enap)
Direktna veza do poruke: 421
28.6.2015 22:40:30   
enap
user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 422
1.7.2015 19:07:53   
deniz 2
Pozdrav svima!
Ja sam nova i uclanila sam se jer sam videla da ima svezih postova o VTO.Konkretno me zanima Nis jer sam i ja prebacena tamo,ne znam zasto,a bila sam u Visegradskoj.Dobila sam poziv da se javim 09.07.,ali niko nista dalje ne zna da mi kaze niti da dâ bilo kakvu informaciju.Znam samo da je dosta zena poslato u Nis.Zelim da pratim postove ako neko ima neke novosti,a i ja cu pisem ako nesto pametno saznam user posted image

(odgovor članu enap)
Direktna veza do poruke: 423
6.7.2015 20:26:10   
mina@
Ja sam, a to si vec verovatno procitala, iz fronta prebacena u Nis, zbog guzve. Na prvi razgovor bili smo u junu, i danas su me zvali da ponovo idem 17.07. sa svim analizama koje su mi dali da uradim u junu. od sutra pocinjem sa tim analizama, to je standardno za VTO, i nadam se ako je sve kako treba, krajem avgusta da krenem sa bockanjem...

-Ivo Andrić-

(odgovor članu deniz 2)
Direktna veza do poruke: 424
6.7.2015 21:12:37   
deniz 2
A sto sad ponovo ako su Vam zakazali kraj avgusta?U ovoj ludoj zemlji nista mi nije jasno....kad sam bila u Nemanjinoj da overim uput pokazali su mi spiskove svih prebacenih za Nis i mnogo nas je...

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

5 prednosti kasne trudnoće
Danski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Датум рођења
пеперутка16

Да ли сте породили на време, пре термина или после термина?

на време (60%)

пре термина (30%)

после термина (10%)

Ukupan broj glasova: 10

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here