|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-isku...
27.10.2014 16:05:36   
*Maki*
Beni draga nisam dobila tvoju poruku, nista nema u sanducetu, posalcu ja tebi pa se nadovezi opet na moju poruku. Pogledacu dokumentaciju, ne mogu da se bas setim, ali kao kroz maglu se secam da se sve tada zavrsava, rezultat spermograma se malo ceka, mislim da se sve zavrsava tog dana, ne secam se da smo opet isli. Rezultat u svakom slucaju bude istog dana, cekate malo.

(odgovor članu Benibenesi)
Direktna veza do poruke: 376
28.10.2014 0:38:32   
hanka

IZVORNA PORUKA: *Maki*

IZVORNA PORUKA: jelenavasko

Ja trenutno skupljam papire za vto,čitam vaša iskustva i mislim se gde da idem.Verovatno je to malo stvar sreće i sudbine,pa ću za početak da se opustim,da probam pa šta mi Bog da.Ali kad čujem da su sestre neljubazne,i izdiru se na žene koje bi trebalo da su u tim trenucima psihički stabilne...user posted image Koliko se ostaje na klinici?

Sestre nisu neljubazne niti se izdiru na pacijente, jesu sve u zurbi i ne daju bas opsirne odgovore na pitanja, pokusaj da ne mislis na nista, ne ocekuj preteranu ljubaznost vec samo da sve odrade profesionalno, radi kako ti kazu i sve ce biti ok. Samo napred. Ako ti je Nis blizi grad ja bih te posavetovala da se opredelis za Nis jer ce te duga putovanja i cimanja dodatno opteretiti. Izaberi Dr Aleksandru Tubic ili Dr Dejana Mitića. Srećno svim ženskicama <3 <3 <3

Potpisujem,mada mene inace nerviraju tamo svi dr sa steriliteta jer su stalno u nekoj guzvi i osecas se kao na pokretnoj traci mada sam se ja super provela ako se tako moze reci.Natasa i Ivana su najbolje sestre samo kad te poznaju
Beni najbitniji ti je AMH i da ne bude nizak tvoj je povisen verovatno zbog odnos fsh i lh, verovatno imas i policisticne jajnike sto je dalje povezano sa insulinskom rezistencijom za sta moras uraditi ogtt test.Mozda ce ti traziti dodatno da radis, Dejan voli da daje siofor user posted image

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 377
28.10.2014 8:33:48   
*Maki*
Ja sam toliko otupela od silnih pregleda, bolnica, raznoraznih osoba sa promenljivim raspoloženjima da mi apsolutno nije nista drugo vise bilo bitno samo da to odrade kako treba, a videlo se jasno da im je stvarno stalo. Ja nisam znala nijednu sestru ali sam sa svima ljubazno razgovarala i sve su bile stvarno ok, Nataša je sva ubrzana, Ivana je kralj, nikada necu da zaboravim kako me je zagrlila kada sam pocela da plačem kada su mi pokazali embrione na monitoru...odvela me je do stola, i samo grlila i smeškala se u fazonu ''biće sve ok''. Dr Dejan jeste jako nepristupacan i daje odsecne odgovore ali me ni to nije bilo briga, sta god sam pitala dobila sam konkretan odgovor, a to znaci da čovek ima znanje..i nasa najuspesnija grupa prosle godine je sam dokaz za to.

Hanka ja sam tek sada videla da si trudna, čestitam ti od srca! Želim ti laku trudnocu, nisam u toku, jesi li radila vto u Nišu ili je prirodna trudnoća? Mnogo mi je drago! user posted image

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 378
28.10.2014 19:51:29   
Benibenesi
Maki,hvala
Hanka,da,imam policisticne jajnike.Pre 2 god sam radila ogtt i bio je ok.Ponovicu ovih dana jos jednom za svaki slucaj.

Sutra uzimam zadnji rezultat i predajem u fond na prvostepenu.Posle toga,cekam drugostepenu u Ni..nadam se da nece dugo potrajati.user posted image

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 379
14.1.2015 22:23:46   
ALEKSAN
CAOOOSSS SVIMAAA...JA RADILA JEDNU INSEMENACIJU DECEMBRA I NAZALOST NISTA...ALI IDEMO DALJEEEEuser posted image

(odgovor članu enap)
Direktna veza do poruke: 380
14.1.2015 22:26:09   
ALEKSAN
sto se tice sestara i doktora ja sam zadovoljna ,iskreno nisam se nadala da je tako ali su super posebno pohvala za dr.aleksandru tubic,jednom normalna zena a ujedno i strucna

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 381
22.1.2015 8:21:00   
nata11
Da li je neko odeljenje steriliteta zvao poslednjih par dana? Da nije doslo do promene telefona, nemogu da ih dobijem ovo je treci dan.

(odgovor članu ALEKSAN)
Direktna veza do poruke: 382
23.3.2015 15:53:01   
enap
Ja se opet vraćam ovim stranicama.. I opet sakupljam dokumentaciju za vto i ako Bog da opet niška komisija, hvata me strah... Aprvi put smo prosli katastrofalno, radili smo u Skoplju nije uspelio idemo dalje, al koga odabrati n, front ili visegrafsku.. Iskreno se plasim da radim u nisu... Ima li neko da sakuplja dokumentaciju da se druzimo

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 383
23.3.2015 15:57:50   
zece
Enap gde u skoplju ja idem u sistini kod dr lazarevski uskoplju

(odgovor članu enap)
Direktna veza do poruke: 384
23.3.2015 17:29:09   
JACIKA77
enap,veliko ti je cekanje i u Frontu i u Visegradskoj,moj ti je savet da izaberes Valjevo,nema liste cekanja a svi su fenomenalni,veoma ljubazni a dr.Bane fenomenalan doktor user posted image

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 385
23.3.2015 19:15:18   
enap
Ja sam nila u Sistini kod Mitka Ivanovskog sve jedno kod koga si imaju dva embriologa i svi su ok.. Nazalost nama nije uspelo.. Nama sa juga je daleko to Valjevo treba naći stan jesi ti bila tamo?

(odgovor članu JACIKA77)
Direktna veza do poruke: 386
23.3.2015 19:18:56   
enap
Jacika jesi ti bila u Valjevu na vto...

(odgovor članu enap)
Direktna veza do poruke: 387
23.3.2015 21:59:02   
JACIKA77
trenutno sada sam u procesu,primam diferelin i u petak idem na kontrolu i po ostale bocke...odusevljena sam Valjevom,iz Bg-a sam ali sam cula da su fenomenalni pa sam ih i ja odabrala

(odgovor članu enap)
Direktna veza do poruke: 388
23.3.2015 23:31:07   
enap
pa ne bockas se tamo?mislila sam ko na ostalim drzavnim klinikama da ti oni daju terapiju?

(odgovor članu JACIKA77)
Direktna veza do poruke: 389
23.3.2015 23:48:37   
JACIKA77
u Bg-u moras da dolazis svaki dan a u Valjevu ne...bila sam 17.3 dali mi diferelin i sama se kuci bockam pa idem opet 27.3 vade mi krv i daju gonal i menopur odprilike za 5 dana pa opet ides na kontrolu vade ti krv i po tome gledaju da li treba da menjaju nesto terapiju...e posle su mi rekli da ce biti folikometrija na dva dana da bi videli kada treba da daju stop inekciju

(odgovor članu enap)
Direktna veza do poruke: 390
24.3.2015 12:20:11   
nata11
A zasto vi zene pisete u temi VTO Nis? Pravite konfuziju informacijama za BG, idite u odgovarajucu temu.

(odgovor članu JACIKA77)
Direktna veza do poruke: 391
24.3.2015 15:23:22   
enap
Izvinjavamo se nato.. Jel se ti spremas za nis? Jesi prosla drugostepenu komisiji, jesu li svi isti u komisiji?

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 392
24.3.2015 22:15:35   
nata11
Meni ce raditi jos jednu iui pre vto. Koliko sam ja primetila tri ista dr su uvek u komisiji. Poslednja grupa je bila mala, 4 para. A pre toga ih je bilo vise (znam jer su mi odlozili iui zbog transfera).

(odgovor članu enap)
Direktna veza do poruke: 393
24.3.2015 22:19:51   
nata11
I da ovo za sestre je glupost. Trude se maksimalno. Ja sam se cak i tokom iui dosta neprijatnim tonom obratila dr Milanu ali je covek iskulirao, ostao stalozen i pristojan.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 394
24.3.2015 23:18:18   
enap
user posted image drzim palceve da ti iui uspe...ja sam u postupku prikupljanja papira za komisiju...to mi je najteze....

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 395
24.3.2015 23:29:55   
zece
Ja prvi put sam bila u plodnost u bitoli i zavrsilo je sa blighted ovum drugi put kod dr lazarevski izavrsilo je sa biohemiska trudnoca i sada treba da uradim kariotip i kariogram i imunoloskih i idemo dalje opet kod dr lazarevski ne bih htela da menjam doktori

< Poruku je uredio zece -- 24.3.2015 23:30:53 >

(odgovor članu enap)
Direktna veza do poruke: 396
27.3.2015 10:04:33   
enap
U Skoplju imaju dva embriologa i mislim da su oni jako bitni pored doktora.. Nama je na et bio Boban embriolog i doktor... Sve je bilo ok lepo se razvijali embrioni. Al nsžalost nije uspelo..

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 397
27.3.2015 10:27:26   
enap
Dal ima neka žena koja je bila u kc Niš i radila vto da nam prenese iskustva i ispriča dali mora tamo da se prima terapija za stimulaciju ili kući, za one koji nisu iz Niša.

(odgovor članu enap)
Direktna veza do poruke: 398
27.3.2015 10:34:25   
branki*
ja sam radila u nisu.mozes da nosis kuci da kod kuce primas terapiju.mada,ja sam radila 2010.godine,ne znam da li se nesto promenilo.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu enap)
Direktna veza do poruke: 399
27.3.2015 11:33:43   
nata11
Mozes da primas kod kuce ili kod njih. Zene iz Nisa dolaze i one im daju inekcije a ostale ili nadju nekoga da im daje, zamole u hitnoj/ambulanti ili same sebi daju.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here