|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-isku...
15.9.2014 12:40:37   
enap
Hvala puno držite palčeve user posted image

(odgovor članu micaubica83)
Direktna veza do poruke: 351
15.9.2014 12:42:44   
branki*
navijamo,enap,srecno,da da Bog da sve bude kako trebauser posted image user posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu enap)
Direktna veza do poruke: 352
15.9.2014 13:04:18   
enap
Dobila sam ih sutra da zovem.. A može i stari br tako su mi rekli.... A jel znas možda dal je obavezan hsg pre vto ako je u pitanju muski sterilitet... user posted image ... I ja svima drim palčeve user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 353
15.9.2014 22:00:08   
micaubica83
Devojke su pisale da ne treba HSG ako je muski sterilitet u pitanju i preskacu se inseminacije ako ima manje od 5 000 000 sper.

(odgovor članu enap)
Direktna veza do poruke: 354
15.9.2014 23:15:12   
Jole84
Srećno devojke, naoružajte se strpljenjem, držimo palčeve user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

Direktna veza do poruke: 355
16.9.2014 9:16:44   
enap
Zakazali su mi za 25.09.. user posted image user posted image jos samo da mi kažete dali je obavezan hsg...

Direktna veza do poruke: 356
25.9.2014 20:03:17   
nata11
Enap ja mislim da jeste ali proverices opet sa dr. Srecno user posted image

(odgovor članu enap)
Direktna veza do poruke: 357
30.9.2014 10:08:21   
enap
Odbijeni smo na komisiji.. I tako se razočarali... Zbog očajno lošeg spermograma.. A pre tri meseca je bio 2 miliona sad 0...plakali sad idemo dalje da vidimo dal imalo može da se poboljsa, ne gubimo nadu, sutra idemo u Skoplje u Sistini...držim svima

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 358
30.9.2014 13:01:29   
anita
Enap bas mi je zao. user posted image
Nikako ne odustajte.Probajte da poboljsate spermogram sa nekim preparatima. Pisale su devojke o tome ovde na forumu.
Javi kako ste prosli u Skoplju.
user posted image user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu enap)
Direktna veza do poruke: 359
1.10.2014 20:27:04   
enap
Super smo prosl.. Jako ljubazni sve dobro organizovano.. Dali su nam nadu.. Probacemo.. Nisu bili isti rezultati.. U skoplju je bili makar 2 posto dobrih a u Nišu 0...Zamrznućeno spermu.. Od tri najbolja rezultata... A ja od ovaj mesec imam terapiju.. Sta vise ceksti moramo da se probamo... Pa videćemo

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 360
1.10.2014 21:06:01   
branki*
enap,dace bog da sve bude u redu...zao mi je sto je ovako ispalo u nisuuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu enap)
Direktna veza do poruke: 361
1.10.2014 21:18:07   
anita

IZVORNA PORUKA: enap

Super smo prosl.. Jako ljubazni sve dobro organizovano.. Dali su nam nadu.. Probacemo.. Nisu bili isti rezultati.. U skoplju je bili makar 2 posto dobrih a u Nišu 0...Zamrznućeno spermu.. Od tri najbolja rezultata... A ja od ovaj mesec imam terapiju.. Sta vise ceksti moramo da se probamo... Pa videćemo

Enap bice sve ok. Drago mi je da ste prosli super. Sada slusajte instrukcije pa u nove pobede. user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu enap)
Direktna veza do poruke: 362
2.10.2014 10:07:55   
enap
Hvala svima i drzim vam palčeve

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 363
5.10.2014 15:16:57   
*Maki*

IZVORNA PORUKA: jelenavasko

Ja trenutno skupljam papire za vto,čitam vaša iskustva i mislim se gde da idem.Verovatno je to malo stvar sreće i sudbine,pa ću za početak da se opustim,da probam pa šta mi Bog da.Ali kad čujem da su sestre neljubazne,i izdiru se na žene koje bi trebalo da su u tim trenucima psihički stabilne...user posted image Koliko se ostaje na klinici?

Sestre nisu neljubazne niti se izdiru na pacijente, jesu sve u zurbi i ne daju bas opsirne odgovore na pitanja, pokusaj da ne mislis na nista, ne ocekuj preteranu ljubaznost vec samo da sve odrade profesionalno, radi kako ti kazu i sve ce biti ok. Samo napred. Ako ti je Nis blizi grad ja bih te posavetovala da se opredelis za Nis jer ce te duga putovanja i cimanja dodatno opteretiti. Izaberi Dr Aleksandru Tubic ili Dr Dejana Mitića. Srećno svim ženskicama <3 <3 <3

(odgovor članu jelenavasko)
Direktna veza do poruke: 364
25.10.2014 17:47:18   
Benibenesi
Pozdrav svima.
Za drugostepenu komisiju cu izabrati Nis,jer tu i pripadam,a vto ili Valjevo ili N.front..jos ne znam.Moje pitanje je..Kakvi su u Nisu u komisiji.Malo me brinu moji hormoni,pa ne znam da li su rigorozni po tom pitanju tamo?Kakva sun vasa iskustva?
Ovo su hormoni 3dc..kako vam se cine za komisiju u Nisu?
E2 166 (88-418)
Prl17,03 (3,3-26,7)
prog 6,58 (1,0-4,8)
Testo 2,29 <2
hFsh 11,26 (3,8-8.8 )
hlh 9,09 (2,1-10,9)
Tsh 3,30 (0,3-6,2)
ft4 16,2 (10,3-25,8)
ft3 4,47 (2,14-6,43)
I jos jedno...Koliko se ceka od prvostepene do drugostepene okvirno.U bg se ceka mnogo duze,pa ne znam da li je i u Nisu tako??Hvala na odg.user posted image

< Poruku je uredio Benibenesi -- 25.10.2014 17:51:14 >

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 365
26.10.2014 10:45:20   
*Maki*
Benibenesi, super je komisija, nisu zahtevni uopste, koliko vidim tii nemas nekih velikih problema. Ako te brine fsh kod mene je bio 14! To ukazuje samo na to da ces mozda na terapiju da reagujes malo sporije tj. da su ti jajnici malo lenji

Jesi li radila antimilerov hormon? (AMH) on je jako bitan

Ja sam vto radila u Nišu i cekala sam 2 meseca da mi odobre da krenem u postupak, ali ako biras Bgd ili Valjevo, onda oni svu dokumentaciju salju tamo, i sve zavisi od njih kada kreces u postupak.

(odgovor članu Benibenesi)
Direktna veza do poruke: 366
26.10.2014 11:14:27   
Benibenesi
Amh mi je 7,95 i on je povisen.Inace imam 27 god.I pre godinu dana sam ostala bez levog jajovoda,a pre 6 meseci bez desnog.Imala 2 vanmatericne user posted image
Znaci u Nisu ti nisu trazili,da ponovis fsh iako je povisen.A ogtt jel su trazili kao dopunu.Sad ne znam da li se to trazi kada je fsh povisen ili amh.U svakom slucaju su mi oba povisena,pa cu na svoju ruku da odradim i ogtt,da me ne vracaju,zbog dopune..

< Poruku je uredio Benibenesi -- 26.10.2014 11:18:47 >

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 367
26.10.2014 11:52:22   
*Maki*
Znam jednu zenu kojoj je amh bio povecan, nista to nije strasno, ne treba nista da ponavljas. Sto se tice oggt testa meni su to trazili da uradim kada sam radila prvu vto na klinici ivanovic i hvala im na tome jer imam povisen insulin i tada sam pila siofor kao terapiju za to, povecan isulin moze da sprecava trudnocu, uradi to cisto da budes mirna, nadam se da je rezlutat ok, ako nije dobices terapiju nije ni to strasno.Meni su i trombofilije bile povecane (neke) pila sam samo kardiopirin i u toku vto i kroz trudnocu do 6 meseca, znaci nemoj nista da brines, sve ce to biti ok. Oni ne traze oggt test ali ja bih uradila, to je jako bitno da bude ok. I ja nemam levi jajovod tj. nije se video na snimku (HSG) ali jajovodi nisu ni bitni za vto. Želim ti srecu i javi sta se desava <3

Direktna veza do poruke: 368
26.10.2014 11:58:57   
Benibenesi
da,plan mi je i bio,da ga odradim,sebe radi i u slucaju da mi traze,najbolje da imam odmah.Gde si ti osim kod Ivanovica radila vto?

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 369
26.10.2014 12:07:33   
*Maki*
U Niškoj klinici i tu je bilo uspešno, imamo blizance, dečaka i devojčicu od godinu dana. Slobodno me pitaj sve sto te interesuje, moze i na p.p. Nemoj toliko da brines, bice sve ok :) Ljubim te

Direktna veza do poruke: 370
26.10.2014 12:13:45   
mati
Ja samo da user posted image nasu Maki... Ulovih te na temi, gde si ti izgubila si se ? Pisi u razgovorima kako su decica.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 371
26.10.2014 12:14:30   
Benibenesi
Jao,predivno.Pisacu ti u pp

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 372
27.10.2014 10:02:19   
*Maki*
Mati, baš sam rekla Trci da sam bila u zatvoru godinu dana, zbog pogrešnog parkiranjauser posted image Haos mi je bio, sad od kako su poceli da hodaju,puze, mnogo je bolja situacija, jos samo zubici da izadju i da procvetam user posted image

Beni, slobodno se javi, uvek cu ti rado odgovoriti

Direktna veza do poruke: 373
27.10.2014 10:20:35   
Benibenesi
Maki poslala sam ti pp

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 374
27.10.2014 14:54:55   
Benibenesi
Imam jos jedno pitanje za Nis.Da li se na drugostepenoj istog dana kad odemo radi i spermogram i ja uz.I da li se resenje dobija istog dana,ili moramo ponovo otici?

Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Ime za decaka
Jovana131

Jako malo muskih imena za koje znam mi se svidjaju. Volim retka i neobicna imena

Oliver (20%)

David (46%)

Vas izbor (35%)

Ukupan broj glasova: 167

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here