Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-isku... 27.3.2015 12:23:50
|
|
|
|
enap
|
Hvala.. Ima li neko da ceka betu ili da mu je uspelo u skorije vreme, ja sam od 5-6 žena od prosle godine čula da su im slabiji rezultati... I da su bete 0.. Ležala sam u bolnici sa ženom iz Niša koja kaže da su prošle godine posle et su po dve ležale u krevetu..
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-isku... 27.3.2015 15:30:32
|
|
|
|
nata11
|
Ih bre Pa ima barem 3 soba koliko sam ja spazila i u svakoj po 6 kreveta. Ne bih rekla da prave tolike grupe da nemaju gde da smeste zene. Odakle si Enap?
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-isku... 27.3.2015 17:31:19
|
|
|
|
enap
|
Vr.. A ta žena je iz Niša.. Ja sam u novembru radila histero i laparoskopiju u Nišu i supet sam prosla super su sestre bas sve... Počela sam da spremam papire za vto.. Drugostepena nam je u nišu i ja danima mozgam koga zaokružiti beograd Valjevo, Niš.. Kad su nas odbili prošle god u nišu bili su nam ubili svaku nadu.. A rezultatie smo ponovili i za 6 dama su bili bolji i u Skoplju kas smo ponovili au Nišu su bile sve 0 i reko nam je biolog B. neznam kako se zove da je pitanje dal cemo da budemo roditelji ikada... Zato se ja plašim da tamo radim Vto jer smo mi za 3 meseca odradili u skoplju jeste nije udpelo al dva urologa su rekli da nije alarmantno stanje, cak nas je uplasio radili amo i tumo markere..Isplakasmo se tad jedva smo došli kući..
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-isku... 27.3.2015 18:47:17
|
|
|
|
nata11
|
A zasto su vas odbili? Sta je 0 nisam te razumela? Gde si radila u MK u kojoj klinici? Meni je na insem. zena biolog bila.
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-isku... 27.3.2015 19:07:08
|
|
|
|
enap
|
Zbog lošeg spermograma rekli su da nemaju čime da rade, da nije imao ni jedan speratozoid.. A onda smo se uplasili i u Skoplju u Sistini odradili i nemoguće da su se za 6 dana popravili rezultati tamo smo zamrzli spermu a na dan punkcike su bili zadovoljavajući da je imalo da se odradi svežom spermom. On je u medjuvremenu pio proxed dve kutije... Biolog je ćelavi on je bio kad je mm davao spermu za komisiju.. Mi smo u oktobru prošle godine bili pisala sam ja već
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-isku... 27.3.2015 19:55:13
|
|
|
|
nata11
|
Pa neznam stvarno sta da kazem. Ja se nesto ne opterecujem procentima uspesnosti i ostalo. Idem na varijantu ovde mi je blizu, upoznala sam se vec sasestrama. doktorima iskoristicu sta mi drzava pruza a posle kada placam znam gde cu :)
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-isku... 28.3.2015 0:27:12
|
|
|
|
enap
|
Pa i ja sam tako razmišljala i odabrala Niš jer mi je blizu a kad su nas odbili i rekli da se ne nadamo u skorije vreme morala sam da idem privatno e sad su bolji rezultati opet cemo da probamo o drzavnom trošku al samo da prodjemo nisku komisiju..
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-isku... 28.5.2015 19:38:44
|
|
|
|
mina@
|
Devojke, koje ste radile VTO u Nisu, akva su vam iskustva??? mene su prebacili iz fronta u nis, cekam da me pozovu na konsultacije i verovatno na jesen da krenemo, jer kazu ne rade preko leta. Da li daju da se bockamo kuci ili moramo tamo, koliko moramo da budemo u Nisu tokom procesa??? pisite mi sve, jer ja sam dalekoooo od Nisa pa moram da iznajmim stan, zato me interesuju sve pojedinosti (ako iznajmljujete stan ili sobu javite) hvalaaa!!!!
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-isku... 28.5.2015 21:00:12
|
|
|
|
enap
|
mina zasto su vas odbili u N Frontu i gde si prosla drugostepenu komisiju?i akd
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-isku... 28.5.2015 21:21:03
|
|
|
|
mina@
|
ja sam prijavila front ali zbog velike guzve prebacili su me u Nis...
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-isku... 31.5.2015 23:14:02
|
|
|
|
enap
|
hoce li neko da se javi kome je uspela vto u Nisu i da nam isprica iskustva i koji doktor je radi....
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-isku... 4.6.2015 19:58:38
|
|
|
|
nata11
|
Sta im to znaci da nerade tokom celog leta nije mi jasno. OK avgust ceo ali tri meseca I meni rekose za iui da nece biti pre septmebra.
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-isku... 11.6.2015 22:47:57
|
|
|
|
zebra1
|
Zdravo devojke, nova sam ovde pa ne znam bas kako sve ovo funkcionise. Inace i ja sam bila u niskoj bolnici da se raspitam za VTO ali su mi rekli da do septembra nista ne zakazuju.........
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-isku... 13.6.2015 10:18:42
|
|
|
|
nata11
|
Dobrodosla Zebra. Da do septembra ne rade nista i meni su tako rekli. Ti jesi vec bila kod njih na odeljenju? Jesi radila iui?
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-isku... 14.6.2015 11:01:37
|
|
|
|
zebra1
|
Bila sam kod njih. Radila sam hormone, hsg, mm spermogram privatno ali po nalazima treba da radim histeroskopiju ali ni to ne moze pre septembra zbog odmora. Nisam radila IUI.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-isku... 15.6.2015 11:29:52
|
|
|
|
mina@
|
Drage moje, ja sa procesom pocinjem krajem avgusta, imam kratku semu i radice mi dr. Jasmina. Trebala sam tamo da se opredelim za dr. a ja nikog ne znam, sve vreme san se "lecila" u frontu. I posto me je na komisiji dr. Jasmina poslala kod endokrinologa, ja se zato opredelila za nju, kao znam je . Inace sam vrlo zadovoljna njom, sve mi je lepo objasnila, videla sve moje analize a boga mi ima ih . Ajde sad, vi koje ste vec radile u Nisu ili ste iz Nisa, treba mi stan za to vreme znaci od kraja avgusta pa dok traje proces, preporucite nesto... pomagajte, jer u Nisu nikog nemam!!!
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-isku... 17.6.2015 23:30:50
|
|
|
|
enap
|
ja sam juce zakazala drugostepenu komisiju u Nisu za 17.07...rekli su mi da su prepuni... Mina koliko si daleko od Nisa pa mozes da putujes posto mislim da ne moras kod njih da se spricas dolazila bi mozsda na 2 ili 3 dana na uz....jer si na kratkoj semi
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-isku... 18.6.2015 7:56:03
|
|
|
|
mina@
|
draga enap to je tesko izvodljivo... udaljena sam preko 200 km, i kad saberem troskove za gorivo lakse i jeftinije da iznajmim stan... Od pocetka bockanja pa do transfera trebace mi sigurno 16-17 dana. tako da mislim da je najbolje da budem u Nisu... Kada sam radila prvu u Bgd-u, isto sam stanovala tamo, i tamo su mi overavali nalog za putne troskove svakog dana bockanja, pa sam tako povratila skoro sve troskove. Nadam se da ce i u Nisu da mi overavaju nalog kad god odem kod njih na bockanje ili uz...
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-isku... 18.6.2015 9:55:44
|
|
|
|
nata11
|
Enap srecno na komisiji javljaj se
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-isku... 24.6.2015 22:49:38
|
|
|
|
enap
|
hvala,drzite mi palceve,jer se iskreno plasim komisije
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-isku... 25.6.2015 11:29:00
|
|
|
|
nata11
|
Ma bice ok. Pa se mozda i sretnemo septembra u Klinickom
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-isku... 28.6.2015 22:40:30
|
|
|
|
enap
|
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-isku... 6.7.2015 20:26:10
|
|
|
|
mina@
|
Ja sam, a to si vec verovatno procitala, iz fronta prebacena u Nis, zbog guzve. Na prvi razgovor bili smo u junu, i danas su me zvali da ponovo idem 17.07. sa svim analizama koje su mi dali da uradim u junu. od sutra pocinjem sa tim analizama, to je standardno za VTO, i nadam se ako je sve kako treba, krajem avgusta da krenem sa bockanjem...
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-isku... 6.7.2015 21:12:37
|
|
|
|
deniz 2
|
A sto sad ponovo ako su Vam zakazali kraj avgusta?U ovoj ludoj zemlji nista mi nije jasno....kad sam bila u Nemanjinoj da overim uput pokazali su mi spiskove svih prebacenih za Nis i mnogo nas je...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?