Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 4.9.2015 15:36:23
|
|
|
|
jess021
|
Misslea, navijam za visoku betu Samo pozitivno!!
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 5.9.2015 14:57:40
|
|
|
|
89jeca
|
Moze li neko da mi napise tacnu adresu klinike i u kom je delu ginekologija gde se javlja za VTO
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 5.9.2015 16:30:57
|
|
|
|
misslea
|
Adresa je Bulevar Dr Zorana Djindjica 48, Klinički centar. Od glavnog ulaza u Klinicki centar se ide desno, pitaj bilo koga kad dodjes svi znaju gde je.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 5.9.2015 18:02:33
|
|
|
|
89jeca
|
Hvala ti puno misslea, ja sam u ponedeljak u nisu pa javljam kako je bilo
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 6.9.2015 18:32:56
|
|
|
|
zebra1
|
Vec si dobila adresu, a vto je u prizemlju sa desne strane. Ako je tu zakljucano i nema nikog idi na prvi sprat videces ordinaciju za vto i sterilitet levo od stepenica.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 9.9.2015 12:51:56
|
|
|
|
misslea
|
Danas je bio prvi UZ od pocetka stimulacije, sitacija je sledeca, imam 14 folikula na jednom i 12 na drugom jajniku, doktor kaze da je prosek 12mm, endometrijum 10mm... u petak kontrola, Puregon smanjen na 100 jedinica, i sledece nedelje u utorak najverovatnije aspiracija...
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 9.9.2015 19:10:12
|
|
|
|
Eveline
|
Da li su nekome od vas na drugostepenoj trazili nesto dodatno osim onih analiza sa spiska? S obzirom da je moja dijagnoza endometrioza dr u domu zdravlja mi je savetovala da uradim tumor markere kao da te ne vracaju samo zbog toga bolje da ih imas.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 11.9.2015 14:00:45
|
|
|
|
misslea
|
Eveline, najbolje da ih pitas telefonom. Br steriliteta imas na internetu. Meni je aspiracija zakazana za ponedeljak...
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 15.9.2015 16:00:11
|
|
|
|
Eveline
|
Misslea, kako si prosla na aspiraciji?
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 15.9.2015 16:11:22
|
|
|
|
misslea
|
Eveline, super je bilo, 27 jajnih ćelija. Boli me stomak jer je ipak veci broj celija. Cekam sutra da jave koliko imamo embriona, drzite mi palčeve...
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 15.9.2015 16:12:51
|
|
|
|
Eveline
|
Super! Odmaraj i bice sve kako treba ne brini
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 16.9.2015 9:33:38
|
|
|
|
Nexy83
|
Bravo misslea!!!! Držim ti palčeve, samo se odmaraj, opusti i misli pozitivno!!
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 16.9.2015 9:39:03
|
|
|
|
Nexy83
|
Misslea, koliko se sećam ti si sada kod dr Mitića? I zadovoljna si njime? Pitam, jer ja idem 24. 9. i tada biram lekara, pa mi je svaka inf bitna, posebno ovako iz prve ruke.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 16.9.2015 10:52:29
|
|
|
|
misslea
|
Moja preporuka je dr Mitic. Prvi put sam imala isto puno folilula i samo 7 jajnih celija kod Jasmine. Dve zene koje su i sada bile kod Jasmine jedna je imala 7 jc druga 10jc. Jasmina je fina i ljubazna ali sam definitivno misljenja da je Mitic bolji stručnjak. Odluka je na tebi!
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 16.9.2015 21:10:14
|
|
|
|
Nexy83
|
Hvala ti, pomogla si mi puno. Srećno dalje!!
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 17.9.2015 18:32:56
|
|
|
|
misslea
|
Drage moje, vracena dva osmocelijska i jedan sestocelijski , pa sad cekamo betu. .. nadam se da će bar jedan da opstane i postane moje malo zlato...
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 18.9.2015 12:20:48
|
|
|
|
Nexy83
|
Misslea, držimo ti palčeve, pa i nas da obraduješ visokom betom!! Želim ti da ugledaš , i uživaš u !! Samo uživaj sada, misli pozitivno, i biće sve u najboljem redu!
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 18.9.2015 14:57:02
|
|
|
|
misslea
|
Hvala puno na podršci. Nadam se da ćemo imati puno lepih vesti ovde na forumu.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 18.9.2015 15:25:16
|
|
|
|
Eveline
|
Misslea izgleda super, drzimo palceve i cekamo da javis lepe vesti
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 22.9.2015 21:56:39
|
|
|
|
Nexy83
|
Ima li je mina@ negde? Dokle je ona stigla? Nešto je ne vidim ovde u poslednje vreme... Samo da zna da mislim na nju, i da držim palčeve!!
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 23.9.2015 16:02:32
|
|
|
|
saska80
|
Drage moje, evo i mene na ovoj temi. Počinjem da skupljam nalaze ali me muči jedna stvar. Trebalo bi da skupim sve analize za dve nedelje i da što pre predam u socijalnom. Međutim, zakazali su mi kod dr u Domu zdravlja tek za 12 dana. E sad, mene interesuje da li mogu sve ove analize privatno da uradim a kod dr da odem samo po uput i sa svim gotovim nalazima.... :-\
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 23.9.2015 16:20:32
|
|
|
|
misslea
|
Saska, mozes sve privatno da radiš, i ja sam ovog drugog puta sve u jednom danu u Human laboratoriji. Samo uzmi uput za vto u Domu zdravlja.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 24.9.2015 14:24:13
|
|
|
|
saska80
|
puno hvala
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 25.9.2015 17:54:11
|
|
|
|
89jeca
|
Mislea zelim ti najlepse vesti da cujes, pa i nas ďà obradujes. Meni su zakazali tek za decembar, pa cu se javljati kad pocnem.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 28.9.2015 19:23:06
|
|
|
|
saska80
|
Izvinjavam se unapred što ću malo da davim, ali tek počinjem sa ovom pričom i ništa ne znam. Treba mi nalaz o krvnoj grupi i rh faktoru, koliko sam videla to se ne radi u privatnim lab. Gde to mogu uraditi i koja je cena odprilike...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?