Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 20.10.2015 11:43:18
|
|
|
|
Vesna.
|
Hvala ti draga. Znaci ipak se ceka u proseku pet meseci do procesa. A jel na komisiji rade obican ili vaginalni ultrazvuk? I ako neka moze da napise koji problem ima pa ide na vto? Meni su zapuseni jajovodi a mm los spermogram. Nadam se da ce me prihvatiti.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 20.10.2015 11:52:29
|
|
|
|
branki*
|
Ja sam radila odavno pre 5 godina kod njih.na komisiji su me gledali vaginalnim uz.meni je jedan jajivod bio uklonjen, imala sam samo jedan koji je kao bio ociscen,ali ne bas sjajan.muz je imao ok spermogram.
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 20.10.2015 19:10:03
|
|
|
|
Vesna.
|
Jel ti uspela tada? Joj danas nam stigao cetvrti spermogram po redu i 0% brzo pokretnih... Do sad je uvek bio osrednji, a sad posle terapije najlošiji spermogram.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 20.10.2015 19:14:27
|
|
|
|
branki*
|
jeste,bila je uspesna!doduse od silnih folikula,imala sam samo jednu jajnu celiju koja se oplodila i to je sad moj sin zelim da i tebi bude uspesno
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 20.10.2015 20:03:56
|
|
|
|
saska80
|
Ja imam pcos, ni stimulacije ni dve inseminacije nisu urodile plodom, kao ni ciljani odnosi i dve godine pokušavanja. Ja sam pri kraju skupljanja analiza i tek treba da predamo. Inače sa mojim dragim je sve u redu, ima preko 85% brzo pokretnih ali uzalud :-\
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 20.10.2015 22:19:42
|
|
|
|
Vesna.
|
Neka ti je ziv i zdrav sto godina :) Eto, moze se reci imala si srece :) Saska i ja treba da predam, cekam jos samo muzu u četvrtak da budu rezultati od hepatitisa. Pa onda idem u Bor na komisiju da me posalju za Nis. A inace tri meseca skupljamo analize jer je Kladovo malo mesto i sve moramo da radimo po drugim grdovima, jos stalno neki uput zaborave da napisu, pa cekamo po jos deset dana... Ponekad panicim, pinekad imam strpljenja, samo da mi je da stignem do Nisa i da me prime na vto pa kad god da bude. Svaki dan mi postaje besmislen bez bebe u stomaku. Inace mi pokusavamo uz pracenje ovulacija i pomoci ginekologa godinu ipo dana, a i pre toga u vezi se nismo pazili. Ako nesto uradis ili saznas pisi mi ovde, puno ce mi znaciti...
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 20.10.2015 22:26:57
|
|
|
|
Eveline
|
Ja imam endometriozu i jedan neprohodan jajovod, spermogram je super, mi smo u fazi cekanja pisma prosli smo drugostepenu 28.9., na samoj komisiji nije strasno vaginalni uz se radi, suprug ako treba radi spermogram i to je to, e sad to cekanje na nalaze, komisije, pismo, konsultacije i sam postupak traje poprilicno ali to vec nije do nas, bitan je cilj a to su nase dugo ocekivane
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 20.10.2015 22:27:56
|
|
|
|
Vesna.
|
Prvo smo mislili da je problem u mm posto mu je bio los spermogram, meni redovne menstr., ovulacije, hormoni ok... Tek letos uradimo Hsg i jajovodi neprohodni. Osecala sam, prosto imam sesto culo, ceo zivot sam brinula u sebi, posto sam po struci zdr radnik i videla sve i svasta, da li cu moci da zatrudnim. To Vam je cist dokaz da kakve su nam misli takav nam je zivot... Zato sada samo pozitivno do cilja, bitno je imati pravu osobu i podrsku pored sebe.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 20.10.2015 22:30:50
|
|
|
|
zebra1
|
Imam neke nedoumice , treba da radim histeroskopiju pa me zanima da li je neka imala sličnu situaciju(da su nakon snimka hsga rekli da mora na histero) i nakon kog vremena zaista krece ceo proces vantelesne.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 20.10.2015 22:32:59
|
|
|
|
Vesna.
|
Eveline jesi li mogla da biras doktora? Kazu li bar otprilike za koliko ces uci u proces? Od cega najvise zavisi koliko cemo cekati? Zelim ti sto pre da te pozovu i da ti se ostvari zelja, pa da nam dajes trudnicke savete :)))))))
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 20.10.2015 22:33:42
|
|
|
|
Eveline
|
Ja sam radila i hsg i histero, dobro je to uraditi da bi se videlo stanje a i to ti je i neka vrsta pripreme za vto, a sam postupak mozes i sledeceg meseca nakon intervencije, tako su bar meni rekli. Na histero ti pregledaju celu unutrasnjost materice i usput i jajovode opet.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 20.10.2015 22:35:34
|
|
|
|
Eveline
|
Na komisiji ne biras doktora to tek kad te pozovu na konsultacije, i tada ti i govore kada si na programu, a na drugostepenoj samo ovi pregledi i gledaju da li imas sve od nalaza koji su potrebni, vodite racuna da vam ne isteknu.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 20.10.2015 22:37:35
|
|
|
|
Nexy83
|
Na drugostepenoj te pregledaju vaginalnim ultrazvukom, čak i ako si u ciklusu (jedna devojka je bila). Pitaju te za visinu i težinu, da bi ti izračunali BMI (Body Mass Index). Vesna ne brini, na mojoj drugostepenoj je bila jedna veoma mršava devojka, da sam se čudila može li iko biti tako mršav, i prošla je, nisu je vratili. Ne sekiraj se unapred! Držim vam palčeve da sakupite papire što pre! Ps. Znam kakvo je to smaranje. Ali, znamo za šta se borimo! ;-) :-D
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 20.10.2015 22:38:25
|
|
|
|
Vesna.
|
Skoro svima bi trebalo preventivno da urade histeroskopiju...
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 20.10.2015 22:40:26
|
|
|
|
Eveline
|
Jeste ovo za tezinu sam zaboravila oni te pitaju za to pa gleda u tabelu. Moj BMI je 24 . A za pismo su mi rekli otprilike 3 do 4 nedelje, evo 3 pune su prosle i dalje cekamo
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 20.10.2015 22:40:54
|
|
|
|
Vesna.
|
Hvala ti, bas sam brinula zbog toga. Ja bih se rado ugojila ali ne moze ljudi, oduvek sam mrsava :(
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 20.10.2015 22:43:25
|
|
|
|
zebra1
|
Hvala Eveline i ostalim devojkama na odgovorima.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 20.10.2015 22:45:07
|
|
|
|
Vesna.
|
Stici ce brzo :) posle kad krenes sve je lakse, najgore je cekanje... A guzve ima sigurno????? Kad samo procitam koliko parova ceka, jos je u Nisu najmanja guzva mislim...
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 20.10.2015 22:45:18
|
|
|
|
zebra1
|
Eveline jel si u postupku za vto?
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 20.10.2015 22:47:49
|
|
|
|
Eveline
|
Pa nisam u postupku, cekam jos pozivno pismo za konsultacije a ko zna kada cu biti na programu, cekanje bas muci ali sreca pa vreme leti!
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 20.10.2015 22:48:37
|
|
|
|
Vesna.
|
Mnogo mi je lakse sto sam Vas pronasla :)) Bila sam tako usamljena u ovome, jer niko ko ne prolazi ne razume i ne moze da mi pomogne. A doduse ovde i nemam nikog, moji svi su daleko...
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 20.10.2015 22:50:51
|
|
|
|
Eveline
|
Vesna bice sve kako treba drzimo se svi zajedno , a sto se tice guzvi nisam sigurna da je u Nisu najmanja jer su dosta parova iz fronta zbog guzve tamo prebacili za Nis.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 20.10.2015 22:51:00
|
|
|
|
zebra1
|
Sad sam pročitala da čekaš pismo.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 20.10.2015 22:53:49
|
|
|
|
Vesna.
|
Bice, ne sumnjam ja, samo da udjemo u proces, i sledece godine sve po jednu
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 20.10.2015 22:59:02
|
|
|
|
Eveline
|
Moze i po dve
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?