|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis
4.9.2015 15:36:23   
jess021
Misslea, navijam za visoku betuuser posted image user posted image
Samo pozitivno!!

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu misslea)
Direktna veza do poruke: 501
5.9.2015 14:57:40   
89jeca
Moze li neko da mi napise tacnu adresu klinike i u kom je delu ginekologija gde se javlja za VTO

(odgovor članu misslea)
Direktna veza do poruke: 502
5.9.2015 16:30:57   
misslea
Adresa je Bulevar Dr Zorana Djindjica 48, Klinički centar. Od glavnog ulaza u Klinicki centar se ide desno, pitaj bilo koga kad dodjes svi znaju gde je.

(odgovor članu 89jeca)
Direktna veza do poruke: 503
5.9.2015 18:02:33   
89jeca
Hvala ti puno misslea, ja sam u ponedeljak u nisu pa javljam kako je bilo

(odgovor članu misslea)
Direktna veza do poruke: 504
6.9.2015 18:32:56   
zebra1
Vec si dobila adresu, a vto je u prizemlju sa desne strane. Ako je tu zakljucano i nema nikog idi na prvi sprat videces ordinaciju za vto i sterilitet levo od stepenica.

(odgovor članu misslea)
Direktna veza do poruke: 505
9.9.2015 12:51:56   
misslea
Danas je bio prvi UZ od pocetka stimulacije, sitacija je sledeca, imam 14 folikula na jednom i 12 na drugom jajniku, doktor kaze da je prosek 12mm, endometrijum 10mm... u petak kontrola, Puregon smanjen na 100 jedinica, i sledece nedelje u utorak najverovatnije aspiracija...

(odgovor članu zebra1)
Direktna veza do poruke: 506
9.9.2015 19:10:12   
Eveline
Da li su nekome od vas na drugostepenoj trazili nesto dodatno osim onih analiza sa spiska? S obzirom da je moja dijagnoza endometrioza dr u domu zdravlja mi je savetovala da uradim tumor markere kao da te ne vracaju samo zbog toga bolje da ih imas.

(odgovor članu misslea)
Direktna veza do poruke: 507
11.9.2015 14:00:45   
misslea
Eveline, najbolje da ih pitas telefonom. Br steriliteta imas na internetu.

Meni je aspiracija zakazana za ponedeljak...user posted image

(odgovor članu Eveline)
Direktna veza do poruke: 508
15.9.2015 16:00:11   
Eveline
Misslea, kako si prosla na aspiraciji?

(odgovor članu misslea)
Direktna veza do poruke: 509
15.9.2015 16:11:22   
misslea
Eveline, super je bilo, 27 jajnih ćelija. Boli me stomak jer je ipak veci broj celija. Cekam sutra da jave koliko imamo embriona, drzite mi palčeve...

(odgovor članu Eveline)
Direktna veza do poruke: 510
15.9.2015 16:12:51   
Eveline
Super! Odmaraj i bice sve kako treba ne briniuser posted image

(odgovor članu misslea)
Direktna veza do poruke: 511
16.9.2015 9:33:38   
Nexy83
Bravo misslea!!!! Držim ti palčeve, samo se odmaraj, opusti i misli pozitivno!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Eveline)
Direktna veza do poruke: 512
16.9.2015 9:39:03   
Nexy83
Misslea, koliko se sećam ti si sada kod dr Mitića? I zadovoljna si njime? Pitam, jer ja idem 24. 9. i tada biram lekara, pa mi je svaka inf bitna, posebno ovako iz prve ruke. user posted image

(odgovor članu Nexy83)
Direktna veza do poruke: 513
16.9.2015 10:52:29   
misslea
Moja preporuka je dr Mitic. Prvi put sam imala isto puno folilula i samo 7 jajnih celija kod Jasmine. Dve zene koje su i sada bile kod Jasmine jedna je imala 7 jc druga 10jc. Jasmina je fina i ljubazna ali sam definitivno misljenja da je Mitic bolji stručnjak. Odluka je na tebi!

(odgovor članu Nexy83)
Direktna veza do poruke: 514
16.9.2015 21:10:14   
Nexy83
Hvala ti, pomogla si mi puno. Srećno dalje!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misslea)
Direktna veza do poruke: 515
17.9.2015 18:32:56   
misslea
Drage moje, vracena dva osmocelijska i jedan sestocelijski , pa sad cekamo betu. .. nadam se da će bar jedan da opstane i postane moje malo zlato...user posted image

(odgovor članu Nexy83)
Direktna veza do poruke: 516
18.9.2015 12:20:48   
Nexy83
Misslea, držimo ti palčeve, pa i nas da obraduješ visokom betom!! Želim ti da ugledaš user posted image , i uživaš u user posted image !!
user posted image Samo uživaj sada, misli pozitivno, i biće sve u najboljem redu! user posted image

(odgovor članu misslea)
Direktna veza do poruke: 517
18.9.2015 14:57:02   
misslea
Hvala puno na podršci.
Nadam se da ćemo imati puno lepih vesti ovde na forumu. user posted image

(odgovor članu Nexy83)
Direktna veza do poruke: 518
18.9.2015 15:25:16   
Eveline
Misslea izgleda super, drzimo palceve i cekamo da javis lepe vesti user posted image

(odgovor članu misslea)
Direktna veza do poruke: 519
22.9.2015 21:56:39   
Nexy83
Ima li je mina@ negde? Dokle je ona stigla? Nešto je ne vidim ovde u poslednje vreme... Samo da zna da mislim na nju, i da držim palčeve!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Eveline)
Direktna veza do poruke: 520
23.9.2015 16:02:32   
saska80
Drage moje, evo i mene na ovoj temi. Počinjem da skupljam nalaze ali me muči jedna stvar. Trebalo bi da skupim sve analize za dve nedelje i da što pre predam u socijalnom. Međutim, zakazali su mi kod dr u Domu zdravlja tek za 12 dana. E sad, mene interesuje da li mogu sve ove analize privatno da uradim a kod dr da odem samo po uput i sa svim gotovim nalazima.... :-\

(odgovor članu Nexy83)
Direktna veza do poruke: 521
23.9.2015 16:20:32   
misslea
Saska, mozes sve privatno da radiš, i ja sam ovog drugog puta sve u jednom danu u Human laboratoriji. Samo uzmi uput za vto u Domu zdravlja.

(odgovor članu saska80)
Direktna veza do poruke: 522
24.9.2015 14:24:13   
saska80
puno hvala user posted image

(odgovor članu misslea)
Direktna veza do poruke: 523
25.9.2015 17:54:11   
89jeca
Mislea zelim ti najlepse vesti da cujes, pa i nas ďà obradujes. Meni su zakazali tek za decembar, pa cu se javljati kad pocnem.

(odgovor članu saska80)
Direktna veza do poruke: 524
28.9.2015 19:23:06   
saska80
Izvinjavam se unapred što ću malo da davim, ali tek počinjem sa ovom pričom i ništa ne znam. Treba mi nalaz o krvnoj grupi i rh faktoru, koliko sam videla to se ne radi u privatnim lab. Gde to mogu uraditi i koja je cena odprilike...

(odgovor članu 89jeca)
Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here