|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Policistični jajnici
2.3.2011 14:59:47   
jabukica
nije mi smanjena doza, doktorka kaže da do dvanaeste nedelje pijem 3x500mg, a onda će mi smanjiti, i da pijem i femibion - folnu kiselinu :)

Sve što raste htelo bi da raste, neka raste i treba da raste... Duško Radović

(odgovor članu 1zvezdana1)
Direktna veza do poruke: 526
2.3.2011 20:10:12   
Parižankaa
IZVORNA PORUKA: Cecana

Ja imam pcos i pila sam Metformin na svoju ruku oko 3 meseca,posto moja dr.endokrinolog nije htela da mi ga prepise.Posle toga sam uradila analizu hormona i stanje je bilo potpuno isto kao i pre koriscenja metformina.Inverzija fsh i lh je i dalje bila tu.

Tu se ja razocaram i kazem da je dr.ipak bila u pravu i prekinem da ga pijem.Ipak mislim da ne moze da skodi,moze dosta da pomogne,ali eto meni nije bio prepisan a ipak nije svejedno piti neki lek na svoju ruku.
Srecno svima

ja ne znam da cure piju metformin zbog inverzije FSH i LH koje ukazuju na PCOS, već zbog insulinske rezistencije...

ja ''''78.g.
m.m. ''''71.g.
2 IVF beta 0
1 ICSI beta 1,87

Bog će nam dati sve u svoje vreme ; onako i onoliko, kako i koliko nam je nužno , za naše spasenje.

(odgovor članu Cecana)
Direktna veza do poruke: 527
2.3.2011 20:12:20   
jelenadunja
Sorry sto se ubacujem,ja sam pila glukophage zbog fsh i lh, apolicisticne jajnike sam izlecila sa cajem ..ocajnica,, macina trav user posted image

01.07.2010. 11:15 rodila sam andjela

(odgovor članu Parižankaa)
Direktna veza do poruke: 528
2.3.2011 22:44:57   
lidija 011
IZVORNA PORUKA: 1zvezdana1

user posted image cestitam od srca 

Hvala ti draga...drzin ti fige da ti uspije inseminacijauser posted image

When you cry ,I''''ll wipe away all of your tears, when you scream ,I''''ll fight away all of your fears...

Direktna veza do poruke: 529
2.3.2011 22:48:15   
lidija 011
Jabukice, nisi nas vukla za nosiceuser posted image

When you cry ,I''''ll wipe away all of your tears, when you scream ,I''''ll fight away all of your fears...

(odgovor članu jabukica)
Direktna veza do poruke: 530
3.3.2011 7:30:18   
dejana007
Samo postojanje policisticnih jajnika pretpostavlja postojanje insulinske rezistencije. Jer upravo poremecaj insulina dovodi do pojave policisticnih jajnika. Bar ja tako citala.

Ponovo sam se rodila kad sam Nikolu rodila :)
A preporodila se kad sam Luku rodila :)

(odgovor članu lidija 011)
Direktna veza do poruke: 531
3.3.2011 21:55:25   
jabukica
IZVORNA PORUKA: lidija 011
Jabukice, nisi nas vukla za nosiceuser posted image

Jao izvinite devojke, čudna je ova moja trudnoća, već postajem zaboravna, šta me tek posle čeka. Navijam za vas user posted image i vaše mužiće i za user posted image .
Vaša draga jabukica user posted image (mada mi se trudnoća zasad najviše vidi na grudima - porasle su i to dobro user posted image )

Direktna veza do poruke: 532
4.3.2011 0:59:22   
lidija 011
Oprastamo tiuser posted image ...ne kaze se dzabe "drugo stanje"user posted image
Ako, ako, neka rastu, dobro bi bilo da takve i ostanuuser posted image

(odgovor članu jabukica)
Direktna veza do poruke: 533
9.3.2011 0:13:42   
lidija 011
Drage moje, od sjutra sam i ja na glucophaguuser posted image ...nadam se da cu i ja kao nasa Jabukica brzo ugledati user posted image ...

Direktna veza do poruke: 534
9.3.2011 0:16:33   
1zvezdana1
daj boze od srca ti zelim user posted image

zivot je kratak-ili suvise dug -da bi sebi mogla da dozvolim taj luksuz da zivim lose

Direktna veza do poruke: 535
9.3.2011 0:22:50   
lidija 011
Bas sam mislila na tebe dragauser posted image ...dokle si stigla sa pripremama za inseminacije?
daj Boze da se vucemo za nosice, dok ne porastu kao Pinokijuuser posted image

Direktna veza do poruke: 536
9.3.2011 0:30:21   
lidija 011
Zadovoljna sam ovom posjetom dr.-u, dala mi je da pijem glucophage prvih 10 dana 1x1, sledecih 10 dana 2x1, onda da nastavim 3x1 do kontrole, za 2 mjeseca, kada planira poslije briseva da radimo stimulacije...rekla je da nije nista strasno, da se sve ovo da srediti(lakouser posted image ), a za drasticno povisena antitijela stitne kaze da ona variraju i da je sve ok dok je tsh u granicama, samo se mora kontrolisati, pogotovo u ranoj trudnoci...eee da, rekla je i da smrsam nekih 7-8 kg(da se vratim na mojih 60user posted image )...sve u svemu i nije tako loseuser posted image

Direktna veza do poruke: 537
9.3.2011 0:31:02   
1zvezdana1
pa donikle kozna i dali cemi raditi uopste imam jedan folikul 14 mm endo 4mm a 13 dc

zivot je kratak-ili suvise dug -da bi sebi mogla da dozvolim taj luksuz da zivim lose

Direktna veza do poruke: 538
9.3.2011 0:32:46   
1zvezdana1
pa i meni je rekla da bi to sve bilo lakse da sam mrsavija ali nisam jbg

Direktna veza do poruke: 539
9.3.2011 0:48:38   
lidija 011
Ne razumijem se bas u folikulometriju, ali bih rekla da ti je endometrijum tanak, sta su ti rekli?Lako je reci smrsaj, ali mene hormoni unistavaju, ne jedem uopste mnogo, cak sam i slatkise maksimalno smanjila, ali sam i dalje "naduvena"...ali, stize proljece, pa cu da se bacim na neke fizicke aktivnosti(osim onih u krevetu sa mmuser posted image )

Direktna veza do poruke: 540
11.3.2011 21:34:33   
1zvezdana1
danas primila pregnil 16 dc endo 11,4 i jedan folikul 21 mmuser posted image

Direktna veza do poruke: 541
11.3.2011 21:39:57   
dejana007

zvezdana to je super kombinacija user posted image

Ponovo sam se rodila kad sam Nikolu rodila :)
A preporodila se kad sam Luku rodila :)

Direktna veza do poruke: 542
11.3.2011 22:35:48   
1zvezdana1
hvala draga moja samo me brine sto sam dobila 1500 pregnila samo od cega to zavisi citam ovde devojke dobijaju mnogo mnogo viseuser posted image

(odgovor članu dejana007)
Direktna veza do poruke: 543
12.3.2011 0:59:43   
lidija 011

Odlicno draga, endometrijum taman da se usadi jedan bebironcic(ne nasa ringerajkauser posted image ), a i folikul je odlicanuser posted image user posted image user posted image
drzim ti palceve, kad radis insem.?

Direktna veza do poruke: 544
12.3.2011 1:25:33   
1zvezdana1
user posted image posto mi pada za vikend muckam sama veceg baksuza od mene nema 

Direktna veza do poruke: 545
12.3.2011 1:58:16   
lidija 011
eeeee juser posted image ga...ali, endometrijum i folikul su odlicni i za muckanjeuser posted image ...samo vi muckajte draga, jos pijes i siofor(glucophage), vrlo vjerovatno da tu nece ni trebati inseminacijauser posted image ...dolazi nam suncan vikend, povedi dragog negdje u sumu i navaliteuser posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 546
18.3.2011 7:10:39   
jabukica
lidija, zvezdana, samo napred user posted image , i očekujem vas na podforumu trudnoća, da se i tamo malo družimo mi user posted image user posted image .

Lidija i ja se nadam da će ti rezultati biti kao i kod mene sa sioforom, isto sam i ja imala to privikavanje, prvo jedna dnevno, pa dve i posle tri, rezultati su bili za manje od dva meseca, pa se nadam da na kontroli već budeš user posted image a da možda još ni neznaš. Ja sam siofor počela da uzimam oko 30-tog novembra, a 29-tog januara je bila oplodnja, mada trudnoću računaju od 15-tog januara jer to je prvi dan ciklusa po njihovom proračunu, mada ja tada nisam imala m. nego još u decembru. A kg nisam trebala skidati jer imam normalnu tt, ja sam pre više od godinu dana bila ispod normalne tt pa su mi tada rekli da se ugojim zbog neredovnih menstruacija, ali mi ni gojenje od 7kg nije donelo rezultate po tom pitanju, ali siofor eto jeste, čak nisam s njim ni dobila m već odmah ostala user posted image .

< Poruku je uredio jabukica -- 18.3.2011 7:14:52 >

Direktna veza do poruke: 547
19.3.2011 8:09:37   
1zvezdana1
pa ti si eto srecna zena ja ga pijem skoro pa godinu dana i nista corak sve je to individualno user posted image uzivaj draga kada ti je bog dao dace i nama kada za to dodje vremeuser posted image

(odgovor članu jabukica)
Direktna veza do poruke: 548
19.3.2011 15:40:20   
meyo
evo me zenske i ja u vase drustvo
danas sam bila na UZ i utvrdjeno mi je da imam policisticne jajnike
dosta sitnih folikula na oba sad posto planiram trudnocu
sta mi savjetujete kako dalje??
nemam puno vremena al svakako cu u ova dva dana prelistati forum detaljno
al nesto danas sam ko na iglama... user posted image

bdw. imamjedno bebce od 2.5 godine i dr. se bas zacudio kad sam mu rekla
da sam prvi put ostala trudna bez problema

radila sam OGTT test i ok. je kao i hormoni
s tim sto hormone idem opet provjeriti

Direktna veza do poruke: 549
20.3.2011 9:42:20   
meyo
e da da li mogu moju dr opste prakse  pitati za terapiju metforminom ili sioforom
da li je potrebno odraditi OGTT test opet ako je prije 2 mj. bio u redu??

< Poruku je uredio meyo -- 20.3.2011 9:44:47 >

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

najlepse ime za decaka
sneza90

najlepse ime!

Pavle (35%)

Filip (34%)

Aleksandar (31%)

Ukupan broj glasova: 361

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here