Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.6.2012 19:03:37
|
|
|
|
Alexxa
|
Vi ste kupili tonere i boju? Nisu vam oni mućkali željenu boju? Čime si farbala? Četkicom?
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.6.2012 19:04:35
|
|
|
|
Sanchy
|
Ili mislis da probam sa punom disperzijom??nesto mi pade napamet mozda bi mogao i auto lak?on se ne razliva ,samo kako to posle skinuti pre narednog krecenja?
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.6.2012 19:09:45
|
|
|
|
Sanchy
|
Mm vec kreci belom a tonere sam kupila isto u uradi sam pa mi je on to smuckao u casice ali ne valja....jedino sto je dobro ispalo je kao pecat od sundjera kupis ja uzela morski konjic i zvezdu i onda umocis u boju pa na zid,to mi je lepo ispalo iznad prekidaca za svetlo u decijoj ali ovo sa sablonom uzas....
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.6.2012 19:10:01
|
|
|
|
red3lilu
|
Sanchy imaš li negde fotku onoga što želiš da napraviš?
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.6.2012 19:21:57
|
|
|
|
Sanchy
|
Nemam,a sad kuckam sa telefona posto lezim stomak me nesto zaboleo pa rekoh da odmorim, ako budem mogla slikacu kasnije pa cete videti kako bi trebalo da izgleda,treba da pakujem knjige iz one sobe sto je sledeca na redu za krecenje a to ne mogu nikom da prepustim totalno mi poremete raspored:):)
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.6.2012 19:30:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Od bele teško da se tonerima dobije bilo koja intenzivna boja. Isto kao na likovnom, dodaš belu temperu kad hoćeš bleđu nijansu. Jake boje se rade punim disperzijama sa PROVIDNOM A NE BELOM bazom. Nešto kao naš narandžasti zid: ovaj kremkasti je krečen polu a narandžasti punom disperzijom. Prvo smo bili kupili dve kantice i ispalo pastelno, kad je mm pogledao, vidi da su pogrešno zamešali, jednu sa providnom osnovom kako treba a jednu sa belom, to malo bele je sve upropastilo. pravili su nam još dve sa providnom da izvade grešku.
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.6.2012 19:32:37
|
|
|
|
red3lilu
|
Odmaraj, a kad budeš u mogućnosti postavi sličicu... kad pomislim, mene tek sve to čeka, a nisam ni za šta, ne samo da nemamo još sobicu za bebca tj. spavaću (odlučili smo da beba neće biti sa malim u njegovoj sobi )mi još treba i krov da menjamo, moraću na par dana i da se preselim kod mojih... ja imam zamisao kako bi izgledao jedan detalj oko bebinog krevetića, pošto će biti u spavaćoj sobi sa nama u početku LEPTIRIĆI namučih se da postavim fotku al mi ne ide
< Poruku je uredio red3lilu -- 7.6.2012 19:42:41 >
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.6.2012 21:44:14
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: maslackic evo ovdi ima delova za sat KLIK svasta sam ja napravila u kozicinoj sobi ali fiksirano za zid pa je ostalo da se baba pati da skine a sad mi se ne mili da zid diram..lepim samo stikere joji imaju malo povrsinu sa lepkom Maslackic, da li bih mogla da uzmem otisak Markove šakice u ovom beolinu?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.6.2012 21:45:52
|
|
|
|
malenac76
|
tixy sobica je predivnaaaa
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.6.2012 21:46:52
|
|
|
|
Ana RR
|
Tixy, imamo isti krevetac
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.6.2012 21:53:02
|
|
|
|
New Mom
|
Tixy, prelepo izgleda!
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.6.2012 21:59:00
|
|
|
|
red3lilu
|
heheh, a ja mislila da je Tixy postavila slike sa nekog sajta za uređenje doma :) Tixy svaka čast, sličice svakako zaslužuju da se nađu na takvom mestu jer je sobica profi urađena
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.6.2012 22:20:45
|
|
|
|
IVA 11
|
Sanchy, najbolje je da ti toniraju boje u prodavnici boja i lakova, jer ti je jedino tako boja moze biti postojana i prava boja koju zelis, imas i spektar boja pa po njemu gledas. 5 tonera da stavis boja ce ti se razlivati. A profesionalno toniranje ti je najskuplje do 5 e.
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.6.2012 23:10:38
|
|
|
|
Odri Hepbern
|
Tixy sobica je savrsena! Bebce ce uzivati! I ja moram da smislim kako cu srediti kutak oko kreveca.
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.6.2012 23:46:45
|
|
|
|
Sanchy
|
Iva znam za to,uzimali smo za sobe,osim za dnevnu,tu smo se malo vise otvorili:)....kum mi je moler pa sam po savetu Gae nabavila punu disperziju i sad cu da probam ako mi se ni to ne svidi,bacam sablone i jurim stikere,ne mogu da se nerviram....
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 8.6.2012 18:19:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Kako je prošlo sa disperzijom?
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 9.6.2012 22:20:20
|
|
|
|
Anoniman
|
sanchy, imas specijalne sundjercice kojima se ta boja nanosi preko sablona. Pogledaj neko uputstvo na YT. Kupila tri satna mehanizma po 120 din komad sa crvenom sekundarom :)
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 9.6.2012 22:34:48
|
|
|
|
Sanchy
|
Sa disperzijom je dobro ispalo,jaca boja a i kum mi je rekao da moram da tapkam cetkicom da se ne bi razlivalo i dobila sam to sto sam htela ali to sam samo probala na zidu predvidjenom za krecenje ne znam jos da li da saram zid sa tim sablonima ili da kupim neke lepe stikere....ili da probam sa sablonima pa ako mi se ne dopadne onda kupim stikere i zalepim preko i mm me ubije sto sam upropastila zid ha ha....e znam za te sundjercice kupila jedan sa morskim konjicem i zvezdom i stavila iznad prekidaca u bebinoj sobi i super je ispalo...
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 9.6.2012 22:43:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Ima li gde mehanizama sa srebrnim kazakhkama (srebrne boje ne sastava )
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 9.6.2012 22:54:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Sanchy, pogledaj OVO To bi trebalo da ti pomogne. Te boje koje koristis samo za sablone ne moraju biti te koje si kupila. U hobi centru (ovom ili nekom drugom) ima toliko toga sto moze da se iskoristi. Da sad ne davim, idi do njih sve ce ti lepo objasniti. Gae, vidim na slici da su imali, ali juce je bilo samo sa crnim i antickim kazaljkama. Ja sam utrcala na sekund, a sestra je ostala sa devojcicama u kolima tako da nista nisam stigla da vidim. Samo da pitam i nemaju vise, divan decoupage paprir kao cipka.
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 10.6.2012 15:05:43
|
|
|
|
pandina
|
Tixy, mnogo mi se dopada! UZivace i beba!
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 21.9.2012 23:50:22
|
|
|
|
madre
|
tash, sta si na kraju uradila sa zidovima u sobi? mi smo konacno zavrsili bogijevu sobu, postavicu sutra slicice
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 21.9.2012 23:56:55
|
|
|
|
Anoniman
|
ništa. obojila 2 zida u zeleno, 2 u narandžasto i gotovo. dogodine menjam nameštaj, biće vreme da M izađe iz krevetca, a L će trebati pisaći sto. Kad to potrpam, onda ću videti šta ću sa stikerima.
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 28.9.2012 14:02:43
|
|
|
|
madre
|
evo mi smo ovako dekorisali zid u bogijevoj sobi okrecili u plavo, pa nacrtali travu i polepili njemu omiljene junake i avioncice... ovo u levom gornjem uglu je ta cuvena lampa sunce zbog koje sam isla cak u budimpestu to je inace plafonjerka, ali sam je ja zamislila bas tu gde stoji, pa ju je mm prepravio u lampicu.
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 1.10.2012 14:55:44
|
|
|
|
bulka
|
madre prelepo je! Gde ste kupili Mikija i Paju?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?