Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 29.5.2012 17:52:51
|
|
|
|
soni
|
nije nam jos gotova sobica ali ove sam donela iz srbije i bas su mi slatki...
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 29.5.2012 18:03:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Soni Ja sam danas poskidala sa netagomilu slika svij junaka sa babytv-a pa cu time da dekorisem sobu. Ima likova za kojima potpuno odlepi
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 29.5.2012 18:07:20
|
|
|
|
slavica.
|
Kako je slatkooo!!! Kod mene je u spavacoj sobi spanski zid pa ne mogu nista od tih stikera da stavim...nadala sam se da cemo ga skinuti,ali nista od toga,samo smo okrecili....
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 29.5.2012 18:10:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Slavice, uvek mozes da oslikas. Ako nisi previse vicna imas sablone na netu ili potrazi colouring pages pa mozes da dodas i jos nesto tipa miki maus. Ostampaj to i precrtaj polako na zid obicnom olovkom i oboji temperama ili vodenim bojama ili nekim drugim, radile su to devojke ovde pa pogledaj malo unazad. Moze da bude bolje od stikera :)
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 29.5.2012 18:16:26
|
|
|
|
slavica.
|
Ne da nisam vicna,nego sam kao posvadjana sa kreativnoscu Poledacu bas,mada sam sada sve vise u fazonu-pa dobro,i onako je to nasa spavaca soba,a bebac ce svoju dobiti kad malo poraste,pa kad budemo mogli da ga odvojimo u drugu sobu... E ta ce biti bas decija,imam svakakve zamisli,videla sam i jako lepog namestaja...ali do tada imamo jos vremena,ne verujem da cemo ga odvajati u prvih godinu-dve...
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 29.5.2012 18:21:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo ti onda LINK gde mozes da vidis par ideja kako da bebi stavis nesto cime moze da se zanima a da ne moras da radis nista sa zidovima sem par eksercica. Naravno mozes staviti stikere umesto crteza i fotki. Neko je podelio ovaj link na FB Ni moja nema nista sem igracaka i one muzicke vrteske. Ali selim je ubrzo u njenu sobu, pa nije kasno
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 29.5.2012 18:22:37
|
|
|
|
MicinaMama
|
Divne su vam sobice!!!Ja svojim lutkicama jos neznam kako cu da dekorisem sobicu,sva srecaz pa nam je tajo diplomirani moler (vidite i toga ima )....ali stvarno ima diplomu za strucnog molera koju je dobio ovde u Parizu i savrseno radi zidove,isao je u skolu za to i pored te diplome dobio je od firme diplomu kao strucnjak. ja sam vise za dekoraciju sobe mini-maus...vec je dobila veliku plisanu mini-maus pa da kompletiramo.
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 30.5.2012 19:55:36
|
|
|
|
Figaro88
|
Ja sam jutros kupila one novine Mama i unutra ima katalog Rominih stikera,tapeta itd....Odusevile su me neke tapete pa ce mo da stavimo na jedan zid u Andreinoj sobi,bas mi se svidjaju.
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.6.2012 9:16:18
|
|
|
|
tixy1
|
evo nashe sobice!
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.6.2012 9:19:25
|
|
|
|
Anoniman
|
jako , jako lepa
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.6.2012 9:24:36
|
|
|
|
NadaR
|
Divno je Tixy , uzivace bebica
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.6.2012 9:44:56
|
|
|
|
tixy1
|
Hvala, licno mi radili, ja crtkala pcelice i ostale detalje! Sve za mrvicu!
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.6.2012 9:54:50
|
|
|
|
Yag
|
super sobica
< Poruku je uredio Yag -- 7.6.2012 9:55:10 >
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.6.2012 10:01:14
|
|
|
|
tanjica85
|
odusevljena sam
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.6.2012 10:12:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Tixy
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.6.2012 12:06:21
|
|
|
|
tixy1
|
Hvala! sad samo cekamo ,,stanara''!
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.6.2012 12:07:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Tixy odlicno. Ja sam odlucila da mojoj napravim sat sa baby tv junacima i to direkt da lepim na zid. Kupicu danas mehanizam ako Gile bude dobra pa mi dozvoli.
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.6.2012 12:08:34
|
|
|
|
minavb
|
Gde to kupuješ?
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.6.2012 12:24:28
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: minavb Gde to kupuješ? Ovo i mene zanima! Tixy,
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.6.2012 12:42:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Gae, videla sam da su dobili u destefiku (jel se bese tako zove?). Inace sam za onaj prosli kupila kineski za 500 dindzi pa ga rasturila
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.6.2012 12:44:24
|
|
|
|
Anoniman
|
E pa u ponedeljak svratih al Žaba bila drekavac pa nisam ni pregledala pošteno šta imaju trenutno... Hvala!
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.6.2012 13:27:41
|
|
|
|
maslackic
|
evo ovdi ima delova za sat KLIK svasta sam ja napravila u kozicinoj sobi ali fiksirano za zid pa je ostalo da se baba pati da skine a sad mi se ne mili da zid diram..lepim samo stikere joji imaju malo povrsinu sa lepkom
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.6.2012 17:30:28
|
|
|
|
Sanchy
|
Tixy bas lepo,i originalno..nisam videla jos...ja imam jedno pitanje,kupila sam danas u Uradi sam one sablone i to super izgleda na slici medjutim ja probala kuci sa tom poludisperzijom kako su mi rekli u radnji i znaci ispalo je krs jednom recju ..niti je to ta boja jaka kao sto je nacrtano i pritom se razliva znaci grozno..sreca sto sam probala na zidu koji tek treba da se kreci inace zlo i naopako...e sad da li je neko kupovao te sablone i koje je boje koristio ,nesto sam razmisljala da uzmem uljane ali mm kaze kako se to posle skida kad budemo krecili ...nisam pametna...help!!!!
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.6.2012 18:53:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Punom disperzijom?
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.6.2012 19:01:09
|
|
|
|
Sanchy
|
Poludisperzijom,ja ti se slabo razumem u to,mm mi je to smuckao...ali ne moze da ispadne kao na slici ,ni priblizno....
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?