|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dekoracija zidova i sobe
29.5.2012 17:52:51   
soni
user posted image

nije nam jos gotova sobica ali ove sam donela iz srbije i bas su mi slatki...

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 301
29.5.2012 18:03:05   
Anoniman
Soni user posted image

Ja sam danas poskidala sa netagomilu slika svij junaka sa babytv-a pa cu time da dekorisem sobu. Ima likova za kojima potpuno odlepi user posted image

(odgovor članu soni)
  Direktna veza do poruke: 302
29.5.2012 18:07:20   
slavica.
Kako je slatkooo!!!
Kod mene je u spavacoj sobi spanski zid user posted image pa ne mogu nista od tih stikera da stavim...nadala sam se da cemo ga skinuti,ali nista od toga,samo smo okrecili....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 303
29.5.2012 18:10:40   
Anoniman
Slavice, uvek mozes da oslikas. Ako nisi previse vicna imas sablone na netu ili potrazi colouring pages pa mozes da dodas i jos nesto tipa miki maus. Ostampaj to i precrtaj polako na zid obicnom olovkom i oboji temperama ili vodenim bojama ili nekim drugim, radile su to devojke ovde pa pogledaj malo unazad. Moze da bude bolje od stikera :)

(odgovor članu slavica.)
  Direktna veza do poruke: 304
29.5.2012 18:16:26   
slavica.
Ne da nisam vicna,nego sam kao posvadjana sa kreativnoscu user posted image
Poledacu bas,mada sam sada sve vise u fazonu-pa dobro,i onako je to nasa spavaca soba,a bebac ce svoju dobiti kad malo poraste,pa kad budemo mogli da ga odvojimo u drugu sobu... E ta ce biti bas decija,imam svakakve zamisli,videla sam i jako lepog namestaja...ali do tada imamo jos vremena,ne verujem da cemo ga odvajati u prvih godinu-dve...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 305
29.5.2012 18:21:07   
Anoniman
Evo ti onda LINK gde mozes da vidis par ideja kako da bebi stavis nesto cime moze da se zanima a da ne moras da radis nista sa zidovima sem par eksercica. Naravno mozes staviti stikere umesto crteza i fotki. Neko je podelio ovaj link na FB user posted image

Ni moja nema nista sem igracaka i one muzicke vrteske. Ali selim je ubrzo u njenu sobu, pa nije kasno

(odgovor članu slavica.)
  Direktna veza do poruke: 306
29.5.2012 18:22:37   
MicinaMama
Divne su vam sobice!!!Ja svojim lutkicama jos neznam kako cu da dekorisem sobicu,sva srecaz pa nam je tajo diplomirani moler (vidite i toga imauser posted image )....ali stvarno ima diplomu za strucnog molera koju je dobio ovde u Parizu i savrseno radi zidove,isao je u skolu za to i pored te diplome dobio je od firme diplomu kao strucnjak.

ja sam vise za dekoraciju sobe mini-maus...vec je dobila veliku plisanu mini-maus pa da kompletiramo.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 307
30.5.2012 19:55:36   
Figaro88
Ja sam jutros kupila one novine Mama i unutra ima katalog Rominih stikera,tapeta itd....Odusevile su me neke tapete pa ce mo da stavimo na jedan zid u Andreinoj sobi,bas mi se svidjaju.

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 308
7.6.2012 9:16:18   
tixy1
user posted image

user posted image

user posted image

evo nashe sobice!

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 309
7.6.2012 9:19:25   
Anoniman
jako , jako lepa user posted image

(odgovor članu tixy1)
  Direktna veza do poruke: 310
7.6.2012 9:24:36   
NadaR
Divno je Tixy , uzivace bebica user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 311
7.6.2012 9:44:56   
tixy1
Hvala, licno mi radili, ja crtkala pcelice i ostale detalje! Sve za mrvicu!

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 312
7.6.2012 9:54:50   
Yag
user posted image super sobicauser posted image

< Poruku je uredio Yag -- 7.6.2012 9:55:10 >

21.12.2012. end of the world but my world start again 21.12.2012. SANIN ;)))

(odgovor članu tixy1)
Direktna veza do poruke: 313
7.6.2012 10:01:14   
tanjica85
user posted image user posted image

odusevljena sam

"...jer sve što ljubimo - stvorili smo sami "
Jovan Dučić

(odgovor članu Yag)
Direktna veza do poruke: 314
7.6.2012 10:12:59   
Anoniman
Tixy user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 315
7.6.2012 12:06:21   
tixy1
Hvala! sad samo cekamo ,,stanara''!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 316
7.6.2012 12:07:32   
Anoniman
Tixy odlicno. Ja sam odlucila da mojoj napravim sat sa baby tv junacima i to direkt da lepim na zid. Kupicu danas mehanizam ako Gile bude dobra pa mi dozvoli.

(odgovor članu tixy1)
  Direktna veza do poruke: 317
7.6.2012 12:08:34   
minavb
Gde to kupuješ?

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 318
7.6.2012 12:24:28   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: minavb

Gde to kupuješ?

Ovo i mene zanima!

Tixy, user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 319
7.6.2012 12:42:12   
Anoniman
Gae, videla sam da su dobili u destefiku (jel se bese tako zove?). Inace sam za onaj prosli kupila kineski za 500 dindzi pa ga rasturila user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 320
7.6.2012 12:44:24   
Anoniman
E pa u ponedeljak svratih al Žaba bila drekavac pa nisam ni pregledala pošteno šta imaju trenutno... Hvala!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 321
7.6.2012 13:27:41   
maslackic
evo ovdi ima delova za sat KLIK svasta sam ja napravila u kozicinoj sobi ali fiksirano za zid pa je ostalo da se baba pati da skine user posted image a sad mi se ne mili da zid diram..lepim samo stikere joji imaju malo povrsinu sa lepkom

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 322
7.6.2012 17:30:28   
Sanchy
Tixy bas lepo,i originalno..nisam videla jos...ja imam jedno pitanje,kupila sam danas u Uradi sam one sablone i to super izgleda na slici medjutim ja probala kuci sa tom poludisperzijom kako su mi rekli u radnji i znaci ispalo je krs jednom recju ..niti je to ta boja jaka kao sto je nacrtano i pritom se razliva znaci grozno..sreca sto sam probala na zidu koji tek treba da se kreci inace zlo i naopako...e sad da li je neko kupovao te sablone i koje je boje koristio ,nesto sam razmisljala da uzmem uljane ali mm kaze kako se to posle skida kad budemo kreciliuser posted image ...nisam pametna...help!!!!

(odgovor članu maslackic)
Direktna veza do poruke: 323
7.6.2012 18:53:20   
Anoniman
Punom disperzijom?

(odgovor članu Sanchy)
  Direktna veza do poruke: 324
7.6.2012 19:01:09   
Sanchy
Poludisperzijom,ja ti se slabo razumem u to,mm mi je to smuckao...ali ne moze da ispadne kao na slici ,ni priblizno....

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here