Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 21.5.2012 23:42:20
|
|
|
|
Sanchy
|
Zna li neko gde mogu da kupim sablone za zidove pa da oslikam zid umesto da lepim stikere...neverovatno da sam nasla gomilu na hrvatskim sajtovima a ovde kad pitam svi me gledaju belo ...imate li ideju???
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 22.5.2012 11:02:17
|
|
|
|
Sanchy
|
Neko??????
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 22.5.2012 11:10:00
|
|
|
|
tanjica85
|
sablon mozes i sami da napravis ili da potrazite u farbari. Bolje ti je da sama napravis. Hamer moze da prodje kroz stampac ali mislim da bi to bilo zgodnije sa nekom folijom jer ce hamer brzo da se nakvasi i pocepa.To bi trebalo da ima u svakoj knjizari. mozda ti i ne trebaju sabloni. Jeftiniji je grafoskop i folija. ekstra izgleda pogotovo za deciju sobu.
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 22.5.2012 11:22:22
|
|
|
|
mala_koala
|
Videla sam fine sablone u uradi sam u Ns. Za druge gradove ne znam. Meni su se jako dopali sabloni za bordure. Mislim da treba pogledati u radnjama tog tipa...
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 22.5.2012 12:11:59
|
|
|
|
pandina
|
Sanchy, ne znam da li si citala temu od pocetka, ja sam davno citala i secam se da se pisalo o tome. Bas o tim sablonima, mame su same crtale i bojile. Ili pravile same sablone, pa nosile u stamparije ili gde vec nemam pojma.
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 22.5.2012 13:37:14
|
|
|
|
Sanchy
|
Pandina,nisam,procitacu u toku dana,inace da sama pravim ne mogu stvarno ,odusevila sam se sablonima na jednom hrvatskom sajtu ,nikad ne bih mogla tako nesto sama da napravim,izgleda fenomenalno...i hvala devojke za Uradi sam ,to stoji da cu tamo ici da proverim ....
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 23.5.2012 11:44:19
|
|
|
|
pandina
|
Konacno sam realizovala ono sto sam zamislila. Stiker me kostao sa postarinom 1350 din, ali sam zadovoljna kako izgleda. Nadam se da ce mi i bebac uzivati. Sad razmisljam da se ne uplasi?
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 23.5.2012 13:12:19
|
|
|
|
tanjica85
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 23.5.2012 13:19:48
|
|
|
|
Ana RR
|
Neće se uplašiti ali bih stavila i nešto šareno jer bebe obožavaju boje. Mi imamo iznad kreveca stikere sa životinjama, Marko obožava da ih pipa i da "priča" sa njima. Ovako učimo šta je šta
< Poruku je uredio Ana RR -- 23.5.2012 13:32:32 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 23.5.2012 13:34:08
|
|
|
|
pandina
|
Da, tacno, moracu da osmislim nesto. Mozda bih mogla u nekom drugom uglu nesto sarenkasto, Jao, meden je!
< Poruku je uredio pandina -- 23.5.2012 13:36:35 >
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 23.5.2012 15:50:34
|
|
|
|
Yag
|
Pandina super je ispalo ali isto se slazem sa Anom da deci treba nesto sareno narocitno iznad kreveta gde najvise vremena provodi... Ana super slikica a mali med medeni
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 27.5.2012 9:45:13
|
|
|
|
jelena038
|
Mi smo juce pozvali drugare da dodju da slikamo po zidovima. Ja sam im uzela otiske saka za jedan deo koji cu jos doraditi i koji planiramo da ostane jos dugo, a druga dva zida koji ce se najverovatnije jednom prekreciti, dala sam im da oslikaju, ja sam im samo napravila okvire, da se en bi tukli oko teritorije i deca su bila genijalna puna cetiri sata! Njihovi roditelji su me proglasili ludom, ali im se posle svidelo Otiske cemo uzimati svim drugarima, bice to lep kutak na zidu, za par dana cu dovrsiti, kad uhvatim malo vremena, pa cete videti kako je ispalo.
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 28.5.2012 10:45:08
|
|
|
|
tanjica85
|
zene, divne ste mi smo danas kupili stikere za zid.
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 28.5.2012 11:29:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Bila sam juče u Mr Bricolage. Našla sam žirafe KLIK Like za njih! I našla sam neke krugove, različitih veličina i različitih boja... i to mi je extra! Tipa ovo
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 28.5.2012 11:57:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Tash, nadam se da nisi kupila žirafe! Ja sam iste žirafe videla a ovog slona sa zečevima i kupila kod Kineza za 150 dinara a u Mr Bricolage su bili 1500 kad sam ih prvi put videla.
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 28.5.2012 12:00:56
|
|
|
|
lesica
|
Tash,i ja sam prosle godine za L kupila identicne zirafe kao sto je GG rekla kod brace cajniza za 150 dindzi. Ne bih da te smorim ali pogledaj kod njih,jeste dosadno za kopanje ali razlika u ceni je veeeelika.
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 28.5.2012 12:04:19
|
|
|
|
Anoniman
|
E, da, i ti zercovi su bili, meni se nisu dopali (što je ustvari nebitno), i da, koštaju oko 1500din. A kažite mi, kinezi... ove male radnjice što ima na svakom ćošku, ili mi treba neka bolje opremljenija? Novosađanke, u kom kinezu da gledam?
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 28.5.2012 12:07:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam moje našla u nekoj radnjici na Karaburmi, onako obaška nije ni neka velika ni superopremljena ni specijalizovana a vala ni u kineskom TC...
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 28.5.2012 12:07:24
|
|
|
|
lesica
|
Ja sam ove zirafe uzela u nekoj kineskoj robnoj kuci,koja ima sve,mada mislim da je bar sto se bg-a tice ipat njihov blok najporemljeniji,mada i tu koliko sam skontala svi oni vrte sve na isti fazon. Jedino je caka u onoj gooomiletini iskopati sta te vec zanima.
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 28.5.2012 12:18:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam uzel neke njihove stikere u knjizari. Ima ih skoro svaka knjizara
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 28.5.2012 18:17:40
|
|
|
|
Anoniman
|
GG jesi kupila i ove kucice i drvece kod kineza ??
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 28.5.2012 19:34:59
|
|
|
|
Anoniman
|
tash, tc erker - prekoputa dnevnik-a i veeelika kina-robna kuca na n. naselju, iznad rodica a pored poste. ima i onaj novi otvoren na Sajmu, kod Vitorog-a. ako tamo nema, propade nam ekonomija
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 28.5.2012 19:41:41
|
|
|
|
Maya21
|
Tash najbolji izbor stikera a da su na jednom mestu su kod onih kineza na sajmu,kod vitoroga. tamo sam cak nasla i Angry Birds za Makija
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 28.5.2012 21:37:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Rizibizi, jesam i ataj komplet je bio 150 dinara evko koliko ima u kompletu:
< Poruku je uredio gae_gr -- 28.5.2012 21:40:38 >
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 28.5.2012 21:37:19
|
|
|
|
pepeljuga
|
GG, preslatka je slicica!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?