Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 5.4.2012 11:47:38
|
|
|
|
Zvoncica84
|
Zog malog stana beba ce biti sa nama u spavacoj. A posto vec imam neke nalepnice cvetove po zidu, nisam htela nista dodatno da lepkam da ne bi bilo kicerajski i prenatrpano. A nalepnice sam uzela preko fejsuka( ne znam jel smem da ih reklamiram). Imaju gomilu decijih i svakavih. Birate dimenziju i boju. razume se skuplji su od Kineza,ali nisu nesto paprene cene, mislim da bi svako sebi mogao naci nesto.
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 5.4.2012 13:17:52
|
|
|
|
maslackic
|
Tas, a da napravis zoo vrt KLIK KLIK
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 5.4.2012 13:20:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Od tih stikera je krenulo moje razmišljanje. Trenutna ideja mi je da na zidu gde je TV stoje dva velika dečaka (stick figures), a na zidu iznad Lukinog kreveta sam mislila dijagonalno da bojim zid u dve boje (ubiće me muž ), pa da na tu liniju stavim manje stick figures kako se glupiraju... skaču, plešu, sankaju se, šutaju loptu...
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 5.4.2012 13:21:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Zvončice, stavi link na njihovu FB stranicu.
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 5.4.2012 13:34:33
|
|
|
|
maslackic
|
KLIK meni je ovako nesto bas lepo...samo ja ne volim kada se na alepljenom stikeru vidi okolo beo papir..vec da prati liniju crteza zato volim tu foliju
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 5.4.2012 23:25:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Danas smo se Luka i ja dogovorili da će na njegov zid ići ovako nešto: Da, da, baš skroz crne glave i da nemaju stopala i prste (NOT GOOD varijanta) i kontala sam zid da farbam dijagonalno u dve boje, i na toj liniji između dve boje da se glupiraju ovi likovi. Takođe, Luka je dozvolio da na drugi zid, za Marka stavim ovako nešto: KLIK
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 6.4.2012 11:01:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni su ti coveculjci strasniji od spajdermena
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 6.4.2012 11:29:51
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: ribizla Meni su ti coveculjci strasniji od spajdermena Vala baš
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.4.2012 12:16:38
|
|
|
|
Saskica83
|
Evo mog umetnickog dela, doduse za dnevnu sobu ali nema veze. Kinezi su zakon
"Sebična sam, nestrpljiva i pomalo nesigurna. Grešim, izvan kontrole sam i ponekad me je teško podneti. Ali, ako me ne možeš podneti u najgorem izdanju,onda me, dovraga, sigurno ne zaslužuješ ni u najboljem izdanju! "
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.4.2012 12:31:46
|
|
|
|
Saskica83
|
E ovo smo izabrali za zid iznad kreveca
"Sebična sam, nestrpljiva i pomalo nesigurna. Grešim, izvan kontrole sam i ponekad me je teško podneti. Ali, ako me ne možeš podneti u najgorem izdanju,onda me, dovraga, sigurno ne zaslužuješ ni u najboljem izdanju! "
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.4.2012 13:13:07
|
|
|
|
Ana RR
|
Saskice, divno je gde ste to kupili?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.4.2012 13:24:17
|
|
|
|
maslackic
|
Tash, mogu njih dvojica da nacrtaju nesto pa od toga da napravis stikere...
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.4.2012 14:48:21
|
|
|
|
Saskica83
|
Ana RR kod Kineza, drvo je kostalo 130din a meda 120din. imaju bas svasta, izbor je veliki.
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.4.2012 16:01:52
|
|
|
|
liliana
|
IZVORNA PORUKA: ribizla Meni su ti coveculjci strasniji od spajdermena Joj, i meni... Izvini, Taške, ali meni bi se Tina plašila ovih čovečuljaka...
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.4.2012 22:25:20
|
|
|
|
Anoniman
|
evo tash!
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.4.2012 22:31:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Jao BB, pa Luka bi se u*ro od sreće da mu napravim ovakvu sobu! Super Mario! Ma, nisu strašnii ti čovečuljci, napraviću ih vesele. Skijaće, sankaće se, plesati... A i Markoje već navikao.
< Poruku je uredio Tash -- 7.4.2012 22:33:05 >
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.4.2012 22:35:06
|
|
|
|
Anoniman
|
posle ovog klipa ne brinem za Markov razvoj i uticaj, no moj vidi i kod njih da li moze i posto, novootkrila sam ih jer sam uspela da guram kolica dovoljno pravo da bih mogla da zveram pixelprint.rs
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.4.2012 22:36:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Pih, otvorila si klip, a skinula sam ga sa posta, razmislila sam da možda to ne treba da vidite!
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.4.2012 22:40:13
|
|
|
|
Anoniman
|
sad mi kazes necu nikad vise, obecajem ... a sto ne bi dobili super-mario sobu?
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.4.2012 22:52:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Ovde sam postavila naše nalepnice za koje smo se isprsili kod braće Čajnamanova, svaki od 3 kompleta po 150 dindži. KLIK
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.4.2012 23:01:14
|
|
|
|
lesica
|
I ja sam za spavacu tj. za L deo sobe kupila nalepnice kod brace kineza za 100-150 dinara-tu su zelena i narandzasta zirafa i puno kaktusa. A za dnevnu gde joj je kutak sa igrackama dobila je Vini pu-a i drugare za celih 100 dindzi. Moram da slikam pa da postavim.
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.4.2012 23:07:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Te iste žirafe sa dadtusima su kao i ovaj moj slon sa zercovima i još neki stikeri izte edicije u Mr Bricolage bili 1500 dinara. Bilo mi žao što nisam imala pare da ih kupim, a kad sam posle iste te kod Čajniza našla za 150 bila sadm najsrećnija na svetu (isti motiv, kvalitet, isti proizvođač, ista etiketa samo različita cena i to ne malo različita!)
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.4.2012 23:09:15
|
|
|
|
lesica
|
Da,da! Samo da mene ne mrzi da cesce kopam,ali dobro ovako s vemena na vreme...
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 8.4.2012 13:06:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Jaooo super mario me odusevio
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 8.4.2012 14:12:09
|
|
|
|
gracia
|
A gde kod Kineza ima najbolji izbor? I mogu li ti stikeri da se lepe i na namestaj, kao na zidove?
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?