Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 13.12.2012 19:06:01
|
|
|
|
ivannna
|
hvala vam! a nisam vam rekla vrlo bitnu stvar-ovaj krevetic se kasnije transformise u krevet duzine 180cm,komoda se skida i ovaj gornji deo krevetica sa resetkama koji postaje radni sto,tako da sam malu princezu opremila do udaje! jance-razgledala sam te slicice za zidove ali ni jedna mi se nesto nije uklapala,stavicu najverovatnije neku sliku sa medom ili veliki ram koji se sastoji od vise manjih ramova,pa cemo tu biti i mm i ja kad smo bili bebe,mada i ogledalo u ramu koji je isti materijal kao ormar nije losa ideja,cim nesto nabavim novo slikam i postavljam da vidite
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 13.12.2012 21:34:32
|
|
|
|
MarijaBg
|
Ivannna, super je sve Bas fino upakovano i prakticno Samo okaci bebi neku vrteskicu jakih boja na krevetac, posto je sve svetlo, a bebe vole jake boje
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 14.12.2012 11:36:00
|
|
|
|
ivannna
|
Hvala marija! da,da,planirali smo i tu vrtesku da uzmemo,ali to kasnije,kad stigne bebana
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 14.12.2012 11:39:23
|
|
|
|
Jole84
|
Ivančice prelepa sobica oduševljena sam
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 14.12.2012 11:48:23
|
|
|
|
ivannna
|
e bas mi je drago da vam se svima toliko svidela sobica! drugarice su me kritikovale da je soba previse sterilna i da nije ok da namestaj bude svetle boje ( jos uvek ni jedna nije uzivo videla,sva na osnovu price)i da treba malo zivosti,ali ja sam takav tip,vise volim da detaljima osvezim jer onda mogu uvek da ih menjam! hvala vam svima!
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 14.12.2012 12:12:32
|
|
|
|
lady_b
|
Ivana super je sobica, jako mi se svidja stolic za presvlacenje! tu je odmah pored kreveca.. i korpice su slatke
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 15.12.2012 10:01:14
|
|
|
|
17 joka
|
Ivana sobica je preslatka
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 30.12.2012 4:07:13
|
|
|
|
panonkinja
|
ivana sobica je pravi mali princezin raj, svaka cast za ideju
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 24.1.2013 14:22:41
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Evo naseg novog stikera...za merenje visine....
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 24.1.2013 15:35:46
|
|
|
|
madre
|
mnogo je lep a i soba je, cini mi se, jako lepa i vesela, sve je rozikasto
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 24.1.2013 17:47:20
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Imamo mi bas dosta slika postavljenih od nase sobice, negde unazad... al postavicemo opet
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 12.2.2013 11:55:42
|
|
|
|
Leptiric123
|
Jeste li sobice potpuno opremile pre odlaska u porodiliste ili...?
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 12.2.2013 12:19:13
|
|
|
|
Snelle
|
Meni je sve bilo spremno, oprano, ispeglano pre nego sam otišla na porođaj.
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 12.2.2013 12:57:26
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sve je cekalo spremno
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 12.2.2013 13:14:56
|
|
|
|
Anoniman
|
I kod mene je sve cekalo spremno, jos jedan od najlepsih osecaja, kada spremas sobicu za svoju bebicu
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 12.2.2013 14:31:20
|
|
|
|
Leptiric123
|
I ja bih volela da sve spremim pre odlaska u porodiliste...:-) posto stan nije nas ne ulaze.mi se mnogo.m.ali zato cu neki namestaj (prenosiv) da kupim za bebca...samo da saznamo pol...odmah posle svadbe i "medenog meseca" pocinje opremanje...:-)
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 12.2.2013 14:41:08
|
|
|
|
tanjica85
|
slatko.
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 12.2.2013 16:41:43
|
|
|
|
hanic
|
Kod nas soba nije spremna zato sto ce kutak biti u nasoj sobi heheeh mm ce da sastavi krevetic i poreda sve sto treba dok ja budem u bolnici (stan nam je mali pa je ta soba sad i dnevna i spavaca), u ormaru je sve slozeno i spremno, jos samo da malac izadje
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 15.2.2013 9:23:47
|
|
|
|
lesica
|
IZVORNA PORUKA: buba.marica moram da vam se pohvalim sa radom na vratima dečije sobice kuma se svojski potrudila da ih iscrta a drugarica i ja smo tonirale i bojile ludo smo se zabavile
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 15.2.2013 9:30:05
|
|
|
|
Snelle
|
Evo kako je mm ukrasio zid ćerkine sobe bez crtanja po zidu: Naime, kupio je blok 5, na tom papiru bi nacrtao i vodenim bojama obojio diznijevog lika, crnim markerom ivice obojio i zatim makazama isekao i zalepio na zid tako što je traku za krečenje (traka za zaštitu radijatora, ivica zidova... prilikom krečenja) uvio u krug, tako da se jedna strana lepi na zid, a druga na diznijev lik. Postavi se traka na dva, tri mesta i zalepi na zid, zatim pritisne i stoji bez pomeranja
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 15.2.2013 9:37:16
|
|
|
|
Shishica
|
To sam bas i htela da kazem, da ne mora po zidu da se crta.. Super.
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 15.2.2013 9:41:12
|
|
|
|
lady_b
|
Super je Snelle svaka mu cast
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 15.2.2013 10:54:58
|
|
|
|
buba.marica
|
Snelle genijalno ! Stvarno mu svaka čast !
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 15.2.2013 11:36:43
|
|
|
|
hanic
|
svidja mi se
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 15.2.2013 16:28:51
|
|
|
|
2002m
|
soba starijeg deteta,led svetlo je na daljinski sa raznim opcijama...prava momacka.Plafon ima 8 boja
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Cepanje na porođaju: Kako ga izbeći?Položaj u kojem ćete roditi ima veliki uticaj na to da li ćete se pocepati ili će biti potrebno sečenje perineuma. Cepan...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?