Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 29.5.2012 17:52:51
|
|
|
|
soni
|
nije nam jos gotova sobica ali ove sam donela iz srbije i bas su mi slatki...
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 29.5.2012 18:03:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Soni Ja sam danas poskidala sa netagomilu slika svij junaka sa babytv-a pa cu time da dekorisem sobu. Ima likova za kojima potpuno odlepi
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 29.5.2012 18:07:20
|
|
|
|
slavica.
|
Kako je slatkooo!!! Kod mene je u spavacoj sobi spanski zid pa ne mogu nista od tih stikera da stavim...nadala sam se da cemo ga skinuti,ali nista od toga,samo smo okrecili....
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 29.5.2012 18:10:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Slavice, uvek mozes da oslikas. Ako nisi previse vicna imas sablone na netu ili potrazi colouring pages pa mozes da dodas i jos nesto tipa miki maus. Ostampaj to i precrtaj polako na zid obicnom olovkom i oboji temperama ili vodenim bojama ili nekim drugim, radile su to devojke ovde pa pogledaj malo unazad. Moze da bude bolje od stikera :)
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 29.5.2012 18:16:26
|
|
|
|
slavica.
|
Ne da nisam vicna,nego sam kao posvadjana sa kreativnoscu Poledacu bas,mada sam sada sve vise u fazonu-pa dobro,i onako je to nasa spavaca soba,a bebac ce svoju dobiti kad malo poraste,pa kad budemo mogli da ga odvojimo u drugu sobu... E ta ce biti bas decija,imam svakakve zamisli,videla sam i jako lepog namestaja...ali do tada imamo jos vremena,ne verujem da cemo ga odvajati u prvih godinu-dve...
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 29.5.2012 18:21:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo ti onda LINK gde mozes da vidis par ideja kako da bebi stavis nesto cime moze da se zanima a da ne moras da radis nista sa zidovima sem par eksercica. Naravno mozes staviti stikere umesto crteza i fotki. Neko je podelio ovaj link na FB Ni moja nema nista sem igracaka i one muzicke vrteske. Ali selim je ubrzo u njenu sobu, pa nije kasno
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 29.5.2012 18:22:37
|
|
|
|
MicinaMama
|
Divne su vam sobice!!!Ja svojim lutkicama jos neznam kako cu da dekorisem sobicu,sva srecaz pa nam je tajo diplomirani moler (vidite i toga ima )....ali stvarno ima diplomu za strucnog molera koju je dobio ovde u Parizu i savrseno radi zidove,isao je u skolu za to i pored te diplome dobio je od firme diplomu kao strucnjak. ja sam vise za dekoraciju sobe mini-maus...vec je dobila veliku plisanu mini-maus pa da kompletiramo.
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 30.5.2012 19:55:36
|
|
|
|
Figaro88
|
Ja sam jutros kupila one novine Mama i unutra ima katalog Rominih stikera,tapeta itd....Odusevile su me neke tapete pa ce mo da stavimo na jedan zid u Andreinoj sobi,bas mi se svidjaju.
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.6.2012 9:16:18
|
|
|
|
tixy1
|
evo nashe sobice!
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.6.2012 9:19:25
|
|
|
|
Anoniman
|
jako , jako lepa
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.6.2012 9:24:36
|
|
|
|
NadaR
|
Divno je Tixy , uzivace bebica
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.6.2012 9:44:56
|
|
|
|
tixy1
|
Hvala, licno mi radili, ja crtkala pcelice i ostale detalje! Sve za mrvicu!
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.6.2012 9:54:50
|
|
|
|
Yag
|
super sobica
< Poruku je uredio Yag -- 7.6.2012 9:55:10 >
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.6.2012 10:01:14
|
|
|
|
tanjica85
|
odusevljena sam
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.6.2012 10:12:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Tixy
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.6.2012 12:06:21
|
|
|
|
tixy1
|
Hvala! sad samo cekamo ,,stanara''!
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.6.2012 12:07:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Tixy odlicno. Ja sam odlucila da mojoj napravim sat sa baby tv junacima i to direkt da lepim na zid. Kupicu danas mehanizam ako Gile bude dobra pa mi dozvoli.
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.6.2012 12:08:34
|
|
|
|
minavb
|
Gde to kupuješ?
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.6.2012 12:24:28
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: minavb Gde to kupuješ? Ovo i mene zanima! Tixy,
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.6.2012 12:42:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Gae, videla sam da su dobili u destefiku (jel se bese tako zove?). Inace sam za onaj prosli kupila kineski za 500 dindzi pa ga rasturila
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.6.2012 12:44:24
|
|
|
|
Anoniman
|
E pa u ponedeljak svratih al Žaba bila drekavac pa nisam ni pregledala pošteno šta imaju trenutno... Hvala!
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.6.2012 13:27:41
|
|
|
|
maslackic
|
evo ovdi ima delova za sat KLIK svasta sam ja napravila u kozicinoj sobi ali fiksirano za zid pa je ostalo da se baba pati da skine a sad mi se ne mili da zid diram..lepim samo stikere joji imaju malo povrsinu sa lepkom
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.6.2012 17:30:28
|
|
|
|
Sanchy
|
Tixy bas lepo,i originalno..nisam videla jos...ja imam jedno pitanje,kupila sam danas u Uradi sam one sablone i to super izgleda na slici medjutim ja probala kuci sa tom poludisperzijom kako su mi rekli u radnji i znaci ispalo je krs jednom recju ..niti je to ta boja jaka kao sto je nacrtano i pritom se razliva znaci grozno..sreca sto sam probala na zidu koji tek treba da se kreci inace zlo i naopako...e sad da li je neko kupovao te sablone i koje je boje koristio ,nesto sam razmisljala da uzmem uljane ali mm kaze kako se to posle skida kad budemo krecili ...nisam pametna...help!!!!
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.6.2012 18:53:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Punom disperzijom?
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.6.2012 19:01:09
|
|
|
|
Sanchy
|
Poludisperzijom,ja ti se slabo razumem u to,mm mi je to smuckao...ali ne moze da ispadne kao na slici ,ni priblizno....
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?