Mishica 77 -> RE: Carski rez (10.6.2012 0:41:36)
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR To je se smatra major abdominal surgery, i nije uopste zezancija kao sto neke zene misle. To je OPERACIJA. A ko je ta žena koja misli da je to zezancija? Ima li takvih? Mislim da su sve žene vrlo svesne šta donosi CR. Ili bar velika većina. A zamislite samo, primer: žena se plaši porođaja, kao recimo ja. Mogla sam ići i u školicu i gde god hoćete i nazvati sebe "spremnom za prirodan porođaj". I onda dođe taj trenutak, ja vrištim od bolova, babica urla, ja ne sarađujem, gubim se, boli do ludula, ja ne umem da "predišem" bol, počinjem da gubim svest, babica i dalje urla, dolazi doktor, baca mi se na stomak, čupaju bebu.... I tako.... Doživela brdo takvih situacija. Grozno... Zašto bi? Svaka žena zna svoje mogućnosti. Plašim se, boli me i zanoktica. OK.... CR. Zašto bi dolazilo do glupavih situacija tipa one koju sam navela? I nemojte mi samo priču: pa to je rađanje sopstvenog deteta, "prava majka" pretrpi sve i ostala sra*a.... I još nešto. Moja rana nema 30 već jedva 15cm i teško da sam mogla gledati kako zarastaju svi slojevi. Ne znam ko to može. [sm=zmeden.gif]Zvuči grozno i kada pomisliš. Ja sam mogla videti samo svoju kožu koja je zarasla u sada već jedva vidljvu i tanku liniju.
|
|
|
|