Trilijan -> RE: Kako preziveti mirovanje u trudnoci? (18.10.2013 10:28:54)
|
Ja sam trenutno u 23. nedelji trudnoce i u principu mirujem od 12. nedelje, s tim sto je zadnjih mesec i po dana strogo mirovanje. Razlog je skracivanje grlica, s tim sto imam serklaz i grlic od nekih 8mm, toliko koliko drzi serklaz. Imam jos puno do kraja da izdrzim. Ova tema me je jako obradovala, zato sto vidim da postoji jos more zena koje su u istoj situaciji kao ja i koje su prosle kroz sve faze kroz koje ja prolazim. Samo lezanje mi vise ne predstavlja problem u smislu da mi je dosadno. Problem mi pretstavljaju nuspojave lezanja, kao sto su stalna ukocenost, glavobolje, problemi u varenju, atrofija misica.... Ono sto me je nerviralo jeste to sto slabo citam knjige, ne idem na neki online kurs, tj. ne radim nista pametno, kad vec imam toliko vremena. Ali sada citam ovu temu i vidim da je vecina devojaka imala problema sa koncentracijom. Bez obzira sto ja mislim pozitivno i ne pokazujem preterani strah, u pozadini se stalno bojim da se ne desi nesto lose i upravo je taj strah ono najgore vezano za celu pricu. Ne mogu da docekam dan kada cu otici u wc bez bojazni da ce mi puci vodenjak.
|
|
|
|