JAmy -> RE: Kako preziveti mirovanje u trudnoci? (3.3.2012 21:34:11)
|
Cure...[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Od 14nd sam na strogom mirovanju zbog kontrakcija koje nikad nisu prestale,na to se nadovezala zestoka anemija sa kojom nikako ne mogu da se izborim,onda esherihia u urinokulturi,vec drugi put sam na bolnickom lijecenju,tokoliza ko zna koliko puta,ginipral od pocetka na 4h,i jos more drugih ljekova i nevolja sa kojim sam se suocavala jos od prvog dana trudnoce kad se ni jedan ljekar nije nadao da ce se uopste ikada razviti embrion iz 'prazne' cahure',kako su oni tada zvali moju jaaako zeljenu trudnocu ,koja je dosla nakon 2 mjeseca od sp pobacaja. Sada je i bebica mnogo nisko i karlicno postavljena, pa razbija grlic materice nogicama,koji je inace jako skracen,tako da i kad trebam do toaleta,dva puta razmislim da li bas moram, prije nego sto ustanem iz kreveta[sm=smiley22.gif] Sada sam u 26nd,strpljivo krizam dane na kalendaru,i bez obzira na sve probleme koje imam,nadam se najboljem... Budite strpljive,sve se moze kad se hoce,u praksi se pokazalo da je mirovanje spasilo mnoge trudnoce,i to treba da se shvati ozbiljno,ako ljekar kaze 'strogo' mirovanje,onda to mora tako i da bude...nema opustanja! Sve za male [sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif]
|
|
|
|