liliana -> RE: Kako preziveti mirovanje u trudnoci? (1.10.2010 16:04:57)
|
IZVORNA PORUKA: liliana Drage moje, mislim da sam ja "ekspert" za ovu temu!!! Nažalost. Nakon Vantelesne oplodnje nosila sam blizance. Našoj sreći nije bilo kraja. Početkom juna 2009. urađen mi je serklaž i trebala sam da se javim na kontrolu za 3 nedelje. Tog kobnog 23.06.2009. pri redovnoj kontroli, doktor je video da mi jevodenjak kod leve bebe prošao kroz serklaž. Hitno sam ostala u bolnici i tu sam provela narednih 6 meseci do porođaja. Sve vreme sam bila u Višegradskoj, na 3. spratu, na odeljenju Profesora Radunovića., kome dugujem život svoje bebe i svoj život. U 19. nedelji su jednu bebu morali da mi izvade, i samo čudo je spasilo moju bebicu koja sada ima 2 meseca i 2 nedelje. Tog kobnog 15.07.2009. od leve bebe pupčana vrpca je izašla napolje i krenuo je pobačaj. Prof. Radunović je rekao da su šanse da se spase druga beba gotovo nikakve i da mu je najvažnije da uspe da spase moj život. Nakon 2,5h u operacionoj sali, uspeo je da spase moju malu Tinu, koja se rodila 25.11.2009. Beskrajno mu hvala.Sve vreme sam morala strogo da mirujem. Smela sam samo do kupatila i nazad; nisam smela ni da sedim; čak sam i jela ležeći. To je bio moj hod po mukama. Živela sam od posete do posete, a pošto nisam iz BG, nisu mi mogli dolaziti svakog dana. A onda stupa na snagu zabrana poseta zbog glupog gripa. Možete misliti kako mi je bilo. Ipak, SADA SAM NAJSREĆNIJA MAMA NA SVETU!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|