|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja
23.3.2011 10:14:27   
Anoniman
Ne secam se, ali ti se za pocetak odrekni secera.

Inace kafa sa mlekom, posebno domaca kafa, je smrt za organizam. Oni prave neku kombinaciju koja strasno opterecuje bubrege. Ne znam tacno detalje jer je to mojoj prijateljici rekao njen dr jos pre desetak godina.

Procitacu ih i ja ovih dana pa cemo moci lakse da se savetujemo.

I ja planiram da pocnem opet da se pridrzavam toga ali sa slatkisima, samo cekam subotu da vidim user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 576
23.3.2011 10:15:23   
Anoniman
user posted image Misu

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 577
23.3.2011 11:30:05   
Verus
Cekamo sa tobom dragauser posted image   Jedva cekam da vidim tog tvog Misa malog na UZuser posted image
IZVORNA PORUKA: MaliMis

Ne secam se, ali ti se za pocetak odrekni secera.

Inace kafa sa mlekom, posebno domaca kafa, je smrt za organizam. Oni prave neku kombinaciju koja strasno opterecuje bubrege. Ne znam tacno detalje jer je to mojoj prijateljici rekao njen dr jos pre desetak godina.

Procitacu ih i ja ovih dana pa cemo moci lakse da se savetujemo.

I ja planiram da pocnem opet da se pridrzavam toga ali sa slatkisima, samo cekam subotu da vidim user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 578
23.3.2011 11:35:40   
viking
I ja sam čula da su turska kafa i mleko vrlo loša kombinacija, ali nisam čula i objašnjenje zabog čega je to tako.

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 579
23.3.2011 11:37:08   
Ana RR
Mislim da se masnoća iz mleka lepi za creva ili tako nešto (možda lupam).

Ja godinama pijem samo takvu kafu user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 580
23.3.2011 11:51:10   
minavb
Mleko je ima zasicene masti, bilo u kafi ili ne.
Navodno, neke aminokiseline sa kofeinom stvaraju kompleks koji je stetan po organizam ali zaista ne znam kako. Znam samo da je greota trpati mleko i secer u kafu, i da je kofein vrlo koristan. Sportisti ga koriste kao suplement.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 581
23.3.2011 11:54:26   
Ana RR
Ja nisam neki ljubitelj kafe, nemam potrebu za njom. Ali me koleginica navadila da kad dođem na posao već me čeka kafica user posted image a pošto ne volim čisto mleko ja popijem kafu sa puuuno mleka user posted image eto godinama činim pogrešnu stvar user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 582
23.3.2011 11:56:38   
viking
I ja u nes stavljam samo mleko, bez trunke vode (tursku ne pijem uopšte). A ovo što sam napisala gore odnosilo se na tursku kafu. Ovo što ja radim je zdravo user posted image user posted image user posted image

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 583
23.3.2011 11:56:42   
minavb
Ranije sam kafu redovno pila 30 minuta pre treninga, a volim da je srknem, crnu , gorku. Ko trenira, ako zeli, mogu da objasnim dejtsvo kofeina na produkciju ATP-a.user posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 584
23.3.2011 12:36:45   
Anoniman
Dok nisam "upoznala" minu, pila sam crnu sa pola kile šećera, i nes sa 2dl mleka, i pola kile šećera.
Onda sam počela ovako da se hranim, i prvi dan sam popila crnu bez šećera, i nastavila. Sad ne mogu da zamislim da je drukčije pijem. Nes sam potpuno izbacila, popijem je s vremena na vreme kad mi padne šećer i kad je jako toplo napolju, pa da se rashladim pošto je pijem ledenu. I mnogo mi više prija kafa ovakva, nego slatka i sa mlekomuser posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 585
23.3.2011 12:38:58   
Ana RR
Ni ja ne stavljam šećer ali zato sipam pola litre mleka user posted image ja u stvari pijem belu kafu user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 586
23.3.2011 12:41:34   
lanajelena
Bar se neceg pridrzavam pijem kafu bez secera i mleka user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 587
23.3.2011 12:42:50   
lanajelena
IZVORNA PORUKA: viking RR

I ja sam čula da su turska kafa i mleko vrlo loša kombinacija, ali nisam čula i objašnjenje zabog čega je to tako.

Meni se cini da sam cula da je to bila kombinacija kojom su se lepile gume user posted image  zamisli onda creva sta rade

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 588
23.3.2011 13:01:33   
indy_25
IZVORNA PORUKA: minavb

Ranije sam kafu redovno pila 30 minuta pre treninga, a volim da je srknem, crnu , gorku. Ko trenira, ako zeli, mogu da objasnim dejtsvo kofeina na produkciju ATP-a.user posted image

Nemoj vise da pitas ko zeli nego pocni da objasnjavas user posted image . Ja uskoro pocinjem da treniram sat vremena dnevno kuci na onoj spravi sto ima da se ubace noge i sto ima rucke. Imam je i stoji mi na balkonu a ne vjezbam user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 589
23.3.2011 13:27:43   
Verus
Mislim da kofein ima slicno dejstvo kao antioxidansi, ako se ne varam, citala sam davno o tome...

Ja popijem svaki dan ili turkis ili kapucino-i stvarno nemam nameru i toga da se odreknem....Verujem u zdrav zivot i zdravu ishranu, ALI ako je genetika za neku bolest tu, zdrav nacin zivota moze samo da odlozi neminovno...

Elem: hajde mi dajte ideje za obroke, malo mi postaje jednolicno a to ne zelim, rano je!

Dorucak: ovsena kasa sa grozdjicama
Uzina: banana
Rucak: tuna sa ajsbergom
Uzina: jabuka
Vecera: jos ne znam...dinstano povrce i riza?

Aj mi helpujte sa idejama?

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 590
23.3.2011 13:35:47   
Jeca*
bez grozdjica! to su ti suvisne kalorije...moj savet je da to izbegavas, greota da se punis kalorijama na suvom vocu user posted image
bananu ja jedem jednom u dve nedelje za uzinu. Uglavnom jedem jabuku, narandzu i bilo koje drugo voce...ananas, sad ce krenuti jagode, tresnje...njam user posted image
popodnevna uzina mozes i neku salatu ili neki integralni keks poput naseg ovsija user posted image
rucak bilo koje meso sa povrcem ili neka lepa bogata salata sa sirom ili riza sa pecurkama...
nemoj rizu za veceru, nego povrce, omlet od belanaca (pisale mina i nedja vec user posted image ) sa pecurkama, parce belog mesa i salata....kuvano jaje i paradajz ili sl..

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 591
23.3.2011 13:39:19   
Verus
Hvala Jecika!user posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 592
23.3.2011 13:41:10   
*Alexx*
Verka, večera treba da ti bude laganija od ručka. Dakle, bolje nega salata za večeru, a za ručak pirinač sa povrćem, npr. I pirinač ne ide sa šampinjonima, već sa povrćem.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 593
23.3.2011 13:45:05   
Verus
ok: jel vama delovalo u pocetku da imate malo opcija sto se tice kombinovanja?  Sve mi se nesto vrti oko salata, a  to me ne ispuni? 

A tofu?  Soja tj.  Jel to ok sa dinstanim povrcem i rizom-posto nije meso nego je biljnog porekla?  Znam za sve studije o losoj strani soje, ali ima i zdravstvenih koristi: dok god se jede umereno, naravno ko i sve drugo...

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 594
23.3.2011 13:48:26   
*Alexx*
Verka, tako ti je na početku, dok se ne navikneš na ovaj režim. Ja ionako nemam vremena da izmišljam recepte, pa potrpam šta imam u frižideru.
I ne gledaš da li je nešto biljnog ili životinjskog porekla, već da li je UH ili protein (ja sam to sebi tako predstavila). Ja bih tofu spremala sa povrćem, bez pirinča.

< Poruku je uredio *Alexx* -- 23.3.2011 13:49:14 >

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 595
23.3.2011 13:50:02   
Verus
Valjda ja previse analiziram i komplikujem..user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 596
23.3.2011 15:25:04   
minavb
Soja je leguminoza, jede sama uz salatu ili bareno lisnato povrce. Ja je ne bih jela ni u kom slucaju.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 597
23.3.2011 15:32:31   
viking
Ja imam dijetu od nutricioniste (dala mi drugarica, njoj je prepisana pre dve godine), bazirana je na 1200 kalorija dnevno (ako se bobro sećam) ali je u pdf-u. Rado bih vam je postavila ovde ali ne znam kako da pdf prebacim u jpg....

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 598
23.3.2011 15:33:42   
minavb
SLikaj telefonom user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 599
23.3.2011 15:34:18   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: viking RR

Ja imam dijetu od nutricioniste (dala mi drugarica, njoj je prepisana pre dve godine), bazirana je na 1200 kalorija dnevno (ako se bobro sećam) ali je u pdf-u. Rado bih vam je postavila ovde ali ne znam kako da pdf prebacim u jpg....

možeš konvertovati u word pa uraditi prt.scr. ili samo copy - paste:

pdftoword

< Poruku je uredio dunja RR -- 23.3.2011 15:35:01 >

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here