|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja
23.3.2011 21:46:39   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo Verus. Ja sam spominjala gasove. Cisti ti se ogranizam od toksina

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 626
23.3.2011 21:51:12   
dunja RR

I ja sam se malo priklonila ovom kombinovanju, samo još pride i postim tako da mi je čini mi se efekat još veći, a i vežbam; za 8 dana otpalo već 4 kile...ali najvažnije da uopšte nisam gladna, to mi je bio veliki problem, non -stop sam bila gladna u rasponu od 13-22; sada je bolje, i mnogo vode mi traži organizam, zbog vežbanja i zbog toga sam srećna jer sam ranije pila malo vode.....

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 627
23.3.2011 21:57:25   
Verus
user posted image
IZVORNA PORUKA: MaliMis

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo Verus. Ja sam spominjala gasove. Cisti ti se ogranizam od toksina

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 628
23.3.2011 22:00:56   
minavb
Gasovi ne znace ciscenje od toksina, znace da si unela neku kombinaciju koja pojacava stvaranje gasova.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 629
23.3.2011 22:10:34   
Anoniman
Ja sam to procitala u onoj knjizi, a posto je to bilo pre 15 godina, mozda sam nesto i pomesala user posted image

Ja sam cula da je svez ananas dobar za skidanje nekih masnoca. Ja ga volim i cesto ga jedem, sada ga hvala bogu uglavnom ima uvek

< Poruku je uredio MaliMis -- 23.3.2011 22:11:34 >

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 630
23.3.2011 22:14:38   
minavb
Da, pisalo je u novinama to o ananasu...
Elem, puno vlaknaste hrane izaziva pojavu gasova u crevima. Sve vrste dijeta za detoksikaciju pune su povrca sa mnogo vlakana. Eto ti veza. I od prebranca se prdi pa ne znaci da ti se cisti organizam ako si ga pojela.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 631
24.3.2011 2:17:50   
Verus
Znaci da mi je od salata i povrcauser posted image   Ja uvek puno prduckam od pecuraka...

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 632
24.3.2011 8:05:33   
minavb
Od pecuraka narocito. user posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 633
24.3.2011 9:00:16   
Lu
IZVORNA PORUKA: dunja RR

I ja sam se malo priklonila ovom kombinovanju, samo još pride i postim tako da mi je čini mi se efekat još veći, a i vežbam; za 8 dana otpalo već 4 kile...ali najvažnije da uopšte nisam gladna, to mi je bio veliki problem, non -stop sam bila gladna u rasponu od 13-22; sada je bolje, i mnogo vode mi traži organizam, zbog vežbanja i zbog toga sam srećna jer sam ranije pila malo vode.....

Bravo Dunjiceuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 634
24.3.2011 9:03:03   
MERYEN

IZVORNA PORUKA: Verus RR

Znaci da mi je od salata i povrcauser posted image   Ja uvek puno prduckam od pecuraka...

user posted image user posted image

Starajte se da imate Boga za prijatelja i nebojte se nista!

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 635
24.3.2011 9:05:16   
minavb
IZVORNA PORUKA: Lu RR

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Bravo Dunjiceuser posted image

Dobro me podseti, odoh da sipam sebi vodu!!!

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 636
24.3.2011 9:18:00   
*Alexx*
Ja da prijavim još jedne pantalone koje su mi ogromne, mogu da ih svučem sa sebe zakopčane (a nemaju elastina user posted image ). Sad već imam problem šta obući na posao user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 637
24.3.2011 9:19:14   
minavb
SVe to lepo u kesu, pa kod krojaca na prepravku.user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 638
24.3.2011 9:21:48   
Jeca*
mada ja i dalje smatram da je najbolja ideja da odes u jedan dobar shopping user posted image

< Poruku je uredio Jeca* -- 24.3.2011 9:22:06 >

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 639
24.3.2011 9:27:26   
NadaR
IZVORNA PORUKA: Jeca*

mada ja i dalje smatram da je najbolja ideja da odes u jedan dobar shopping user posted image

Potpisujem user posted image

Onda ti prosto zao nesto zgrijesiti ,da se udebljas pa da ne mozes obuci novu garderobu. user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 640
24.3.2011 9:50:30   
Jeca*
to ti pricam user posted image
premda, moze da vam se desi kao i meni, da kupite 2 para novih farmerica, a onda vam i one budu ogromne user posted image  mislim drago mi je sto su mi velike, ali sad sam opet ko u dzaku

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 641
24.3.2011 16:08:50   
Verus
jel moze makarone sa paradjz sosom za rucak? znam da je ok sto se tice kombinovanja (jer nema mesa), ali je li to jako "los" rucak?

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 642
24.3.2011 16:10:31   
Verus
Nisam napisala da jela za dorucak belanca i kafu, i bas sam dosta dugo bila sita.  Pojela sam bananu za uzinu (znam da jedem vise banan nego sto bi trebalo, al kad volem user posted image ).

Kafu pijem sa pola kasike zutog secera i malo mleka. 

mina: jel ima tamo raw sugar (sirov secer, mozda ga tako zovu?)

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 643
24.3.2011 16:18:14   
minavb
Makaroni al dente sa paradajzom su ok rucak,narocito pre trening.
Raw sugar? Sta je raw sugat? Isto sto i zuti ili nesto slicno?

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 644
24.3.2011 16:38:35   
Verus
Drugaciji je od zutog-ne rafinisan ako se ne varam. Ajd sad cu naci pa cu ti staviti.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 645
24.3.2011 16:42:01   
Verus
raw sugar is the product of the first stage of the cane sugar refining process, and as a result it has some very distinctive characteristics.

Koliko sam razumela proces: samo prodje prvu fazu procesovanja iz secerne trske, ne rafinise se dalje.  Smedje je boje i u velikim kristalima.  Meni je nekako manje sladak od obicnog, cak manje sladji od smedjeg.

Preletela sam par clanaka i kazu da u sustini, nije nesto puno zdraviji od obicnog.  Secer je valjda, secer kako god da okrenes!

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 646
24.3.2011 16:46:35   
minavb
Bas stako,saharoza je saharoza. Secam se tog raw secera. Kad smo bili mali,tata ga je od nekud nabavio, pakovan u nekoj limenci

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 647
24.3.2011 16:56:20   
Verus
Bas...mislim da je i to deo marketinga: kao, jedes "zdrav secer" umesto loseguser posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 648
24.3.2011 17:08:55   
MERYEN

IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Ja da prijavim još jedne pantalone koje su mi ogromne, mogu da ih svučem sa sebe zakopčane (a nemaju elastina user posted image ). Sad već imam problem šta obući na posao user posted image

Starajte se da imate Boga za prijatelja i nebojte se nista!

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 649
24.3.2011 20:57:54   
Lu
A šta je s natrenomuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu MERYEN)
Direktna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here