Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 23.3.2011 21:46:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Bravo Verus. Ja sam spominjala gasove. Cisti ti se ogranizam od toksina
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 23.3.2011 21:51:12
|
|
|
|
dunja RR
|
I ja sam se malo priklonila ovom kombinovanju, samo još pride i postim tako da mi je čini mi se efekat još veći, a i vežbam; za 8 dana otpalo već 4 kile...ali najvažnije da uopšte nisam gladna, to mi je bio veliki problem, non -stop sam bila gladna u rasponu od 13-22; sada je bolje, i mnogo vode mi traži organizam, zbog vežbanja i zbog toga sam srećna jer sam ranije pila malo vode.....
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 23.3.2011 21:57:25
|
|
|
|
Verus
|
IZVORNA PORUKA: MaliMis Bravo Verus. Ja sam spominjala gasove. Cisti ti se ogranizam od toksina
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 23.3.2011 22:00:56
|
|
|
|
minavb
|
Gasovi ne znace ciscenje od toksina, znace da si unela neku kombinaciju koja pojacava stvaranje gasova.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 23.3.2011 22:10:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam to procitala u onoj knjizi, a posto je to bilo pre 15 godina, mozda sam nesto i pomesala Ja sam cula da je svez ananas dobar za skidanje nekih masnoca. Ja ga volim i cesto ga jedem, sada ga hvala bogu uglavnom ima uvek
< Poruku je uredio MaliMis -- 23.3.2011 22:11:34 >
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 23.3.2011 22:14:38
|
|
|
|
minavb
|
Da, pisalo je u novinama to o ananasu... Elem, puno vlaknaste hrane izaziva pojavu gasova u crevima. Sve vrste dijeta za detoksikaciju pune su povrca sa mnogo vlakana. Eto ti veza. I od prebranca se prdi pa ne znaci da ti se cisti organizam ako si ga pojela.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 24.3.2011 2:17:50
|
|
|
|
Verus
|
Znaci da mi je od salata i povrca Ja uvek puno prduckam od pecuraka...
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 24.3.2011 8:05:33
|
|
|
|
minavb
|
Od pecuraka narocito.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 24.3.2011 9:00:16
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR I ja sam se malo priklonila ovom kombinovanju, samo još pride i postim tako da mi je čini mi se efekat još veći, a i vežbam; za 8 dana otpalo već 4 kile...ali najvažnije da uopšte nisam gladna, to mi je bio veliki problem, non -stop sam bila gladna u rasponu od 13-22; sada je bolje, i mnogo vode mi traži organizam, zbog vežbanja i zbog toga sam srećna jer sam ranije pila malo vode..... Bravo Dunjice
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 24.3.2011 9:03:03
|
|
|
|
MERYEN
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR Znaci da mi je od salata i povrca Ja uvek puno prduckam od pecuraka...
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 24.3.2011 9:05:16
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR IZVORNA PORUKA: dunja RR I ja sam se malo priklonila ovom kombinovanju, samo još pride i postim tako da mi je čini mi se efekat još veći, a i vežbam; za 8 dana otpalo već 4 kile...ali najvažnije da uopšte nisam gladna, to mi je bio veliki problem, non -stop sam bila gladna u rasponu od 13-22; sada je bolje, i mnogo vode mi traži organizam, zbog vežbanja i zbog toga sam srećna jer sam ranije pila malo vode..... Bravo Dunjice Dobro me podseti, odoh da sipam sebi vodu!!!
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 24.3.2011 9:18:00
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ja da prijavim još jedne pantalone koje su mi ogromne, mogu da ih svučem sa sebe zakopčane (a nemaju elastina ). Sad već imam problem šta obući na posao
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 24.3.2011 9:19:14
|
|
|
|
minavb
|
SVe to lepo u kesu, pa kod krojaca na prepravku.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 24.3.2011 9:21:48
|
|
|
|
Jeca*
|
mada ja i dalje smatram da je najbolja ideja da odes u jedan dobar shopping
< Poruku je uredio Jeca* -- 24.3.2011 9:22:06 >
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 24.3.2011 9:27:26
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: Jeca* mada ja i dalje smatram da je najbolja ideja da odes u jedan dobar shopping Potpisujem Onda ti prosto zao nesto zgrijesiti ,da se udebljas pa da ne mozes obuci novu garderobu.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 24.3.2011 9:50:30
|
|
|
|
Jeca*
|
to ti pricam premda, moze da vam se desi kao i meni, da kupite 2 para novih farmerica, a onda vam i one budu ogromne mislim drago mi je sto su mi velike, ali sad sam opet ko u dzaku
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 24.3.2011 16:08:50
|
|
|
|
Verus
|
jel moze makarone sa paradjz sosom za rucak? znam da je ok sto se tice kombinovanja (jer nema mesa), ali je li to jako "los" rucak?
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 24.3.2011 16:10:31
|
|
|
|
Verus
|
Nisam napisala da jela za dorucak belanca i kafu, i bas sam dosta dugo bila sita. Pojela sam bananu za uzinu (znam da jedem vise banan nego sto bi trebalo, al kad volem ). Kafu pijem sa pola kasike zutog secera i malo mleka. mina: jel ima tamo raw sugar (sirov secer, mozda ga tako zovu?)
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 24.3.2011 16:18:14
|
|
|
|
minavb
|
Makaroni al dente sa paradajzom su ok rucak,narocito pre trening. Raw sugar? Sta je raw sugat? Isto sto i zuti ili nesto slicno?
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 24.3.2011 16:38:35
|
|
|
|
Verus
|
Drugaciji je od zutog-ne rafinisan ako se ne varam. Ajd sad cu naci pa cu ti staviti.
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 24.3.2011 16:42:01
|
|
|
|
Verus
|
raw sugar is the product of the first stage of the cane sugar refining process, and as a result it has some very distinctive characteristics. Koliko sam razumela proces: samo prodje prvu fazu procesovanja iz secerne trske, ne rafinise se dalje. Smedje je boje i u velikim kristalima. Meni je nekako manje sladak od obicnog, cak manje sladji od smedjeg. Preletela sam par clanaka i kazu da u sustini, nije nesto puno zdraviji od obicnog. Secer je valjda, secer kako god da okrenes!
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 24.3.2011 16:46:35
|
|
|
|
minavb
|
Bas stako,saharoza je saharoza. Secam se tog raw secera. Kad smo bili mali,tata ga je od nekud nabavio, pakovan u nekoj limenci
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 24.3.2011 16:56:20
|
|
|
|
Verus
|
Bas...mislim da je i to deo marketinga: kao, jedes "zdrav secer" umesto loseg
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 24.3.2011 17:08:55
|
|
|
|
MERYEN
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* Ja da prijavim još jedne pantalone koje su mi ogromne, mogu da ih svučem sa sebe zakopčane (a nemaju elastina ). Sad već imam problem šta obući na posao
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 24.3.2011 20:57:54
|
|
|
|
Lu
|
A šta je s natrenom
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?