Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 22.3.2011 13:36:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi smo imali aparat, pa u njega ubacis samo kukuruz, a onda izadju kokice. U aparat se ne stavlja nista, ni ulje ni so, tako da su skroz posne i bezukusne. A i skripe. Za te za mikrotalasnu verujem da su boli glava. I meni su se jele pre neki dan.
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 22.3.2011 13:37:59
|
|
|
|
Verus
|
Super su: cak i ove bez putera koje kupim, ali vidis, i one imaju ulje....tako da za sada moram preskociti... Zene, budem jos uvek gladna posle vecere=koju jedem oko 19h, mada, mina kaze da guram za 20h pa da budem onda ok za vece... Sta jos moze za uzinu osim voca? Vocni jogurt? Bademi, orasi? Suvo voce? Ovo je sve inace zdravo, ali ne znam jel ok u ovoj situaciji i u ovom sklopu?
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 22.3.2011 13:40:20
|
|
|
|
minavb
|
Nikako badme, orahe i suvo voce. Puno ulja i secera, pa samim tim i kalorija. Idealne uzine su i salatice od povrca i voca-rendana jabuka i celer sa par pecenih lesnika, rendana cvekla i mrkva...
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 22.3.2011 13:45:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja mislim da je najvaznije da ne budes gladna, jer to salje telu neke signale... da sad ne objasnjavam. Gladovanje ni pod razno. Ono sto mnogi ne znaju je to da granica sitosti dolazi za 20 minuta. Mozes uzeti neku sitnicu da se malo zavaras, da ne ides gladna u krevet. Sve to suvo voce i nuts su jako masni, ali i hranljivi. Bolje pitaj minu ja sam se time tako davno bavila da sad ne znam detalje. Mislim da je vazna disciplina i da polako dovodis sebe na taj nivo da su ti propisani obroci dovoljni. Ja u takvim slucajevima uvek maznem nesto. Ja sam u stanju da uzmem bukvalno zalogaj hleba i parce sira. I to mi bude dosta. Cesci (naravno kontrolisan) unos hrane ubrzava metabolizam.
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 22.3.2011 13:51:09
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: minavb Idealne uzine su i salatice od povrca i voca-rendana jabuka i celer sa par pecenih lesnika, rendana cvekla i mrkva... Celer - rendani koren celera, ono belo? Cvekla - sveža?
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 22.3.2011 13:53:59
|
|
|
|
minavb
|
Da, da.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 22.3.2011 14:00:05
|
|
|
|
Anoniman
|
A ja otkad sam kupila ove saksije sa svezim zacinima, bas dam se primila. Moze se napraviti kombinacija svakvih umaka za sveze povrce pa grickati. Super je fora da uzmte svapski sir i raspodelite u nekoliko cinijica. I jedan npr stavite malo pecenog susama, u drugi moze kombinacija zacinskog bilja (na foru onih putera sa biljem), od treceg npr urnebes koji ne mora biti ljut, vec sa slatkom alevom paprikom,.... kombinacije su neogranicene, a i mogu da traju vise dana, u zavisnosti od svezine sira Mozete uzeti tost ili jos bolje neku integralnu kiflu ili baget, pa naseckate one male parcice, kao za kanapee. Svaki namazete drugom kombinacijom sira i to ne samo da je ukusno nego i izgleda fantasticno. A i prezentacija je bitna
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 22.3.2011 14:01:52
|
|
|
|
Jeca*
|
odlicna ideja! tnx
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 22.3.2011 14:02:09
|
|
|
|
Ognjenka
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 22.3.2011 16:00:42
|
|
|
|
bratzz
|
IZVORNA PORUKA: minavb Nikako badme, orahe i suvo voce. Puno ulja i secera, pa samim tim i kalorija. Idealne uzine su i salatice od povrca i voca-rendana jabuka i celer sa par pecenih lesnika, rendana cvekla i mrkva... Ovo je moja omiljena salata
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 22.3.2011 16:09:23
|
|
|
|
Verus
|
Jel se tuna u salati, moze kombinovti sa pasuljem? mislim da nisam videla da je neko napisao pa pitam opet IZVORNA PORUKA: Verus RR Suncice: nadam se da ce devojke imati predloga ja sam skroz nova u ovome. Ali ako je mina rekla da hleb (integralni) moze sa sirom-ne znam onda jel moze i sunkarica na to, neka salama? I kokice, jel su one ok za uzinu?
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 22.3.2011 16:10:31
|
|
|
|
*Alexx*
|
Mislim da ne mogu, pošto su to proteini i uh? Ali nisam sigurna, bolje neka napiše neko ko to zna
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 22.3.2011 17:07:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne znam ko je ovde Mod, da li mogu da okacim link za jednu knjigu u PDF-u? To je ono sto sam kao klinka citala i cega se trudim da se pridrzavam u ishrani (vec neko vreme ne ) a mislim da se poklapa i sa onim sto mina pise. Ako ne mogu, ko zeli poslacu mu na pp
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 22.3.2011 17:09:52
|
|
|
|
madre
|
ja zelim, ja zelim
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 22.3.2011 17:10:42
|
|
|
|
maja19
|
I ja bih volela ako moze...
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 22.3.2011 17:27:09
|
|
|
|
Verus
|
misu mislim da je ok, ako ide uz temu, i nije nikakva reklama
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 22.3.2011 22:35:16
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: Nedja RR Sunčice-jaja (barena, pečena na malo maslinovog ulja, omlet od belanaca sa gljivama, omlet sa mladim sirom), riba, može i iz konzerve, sa salatom, salate sa belim mesom...sve bez ''leba Bravo za kuvana jaja, njih sam potpuno zaboravila Jel sardina ok? Ili bas riba?
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 23.3.2011 9:03:59
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: Verus RR I kokice, jel su one ok za uzinu? Kokice su instant celulit i sve te sto se prave i mikrotalasnoj su masne, dodat im je puter ili nesto drugo. Zaobidji. Možete napraviti sami kokice u mikrovalnoj, staviti kukuruz u papirnu vrećicu i zavezati špagicom, jednostavnije je nego u tavi a nema masnoće.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 23.3.2011 9:34:37
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg IZVORNA PORUKA: Nedja RR Sunčice-jaja (barena, pečena na malo maslinovog ulja, omlet od belanaca sa gljivama, omlet sa mladim sirom), riba, može i iz konzerve, sa salatom, salate sa belim mesom...sve bez ''leba Bravo za kuvana jaja, njih sam potpuno zaboravila Jel sardina ok? Ili bas riba? Ja jedem samo tunu, ok je i sardina, ocediš od ulja...ali ja to sve jedem bez hleba, ne znam da li možeš tako
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 23.3.2011 9:42:07
|
|
|
|
minavb
|
Ja i sardinu i tunu mesam sa rukolom i tako jedem. NJam njam
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 23.3.2011 9:43:10
|
|
|
|
*Alexx*
|
Mišu, hvala
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 23.3.2011 9:53:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Jel mogu da krenem sa ishranom na ovaj nacin dok dojim ? U poslednje vreme sam preterala , ugojila sam se ko zna koliko sto i nije toliko strasno kao cinjenica da mi je muka nocu od kolicine pojedenih slatkisa tokom dana Moram tome stati na put sto pre , juce sam pokusala da ne jedem slatko , izdrzala sam do 16 kad sam morala da pojedem jednu palacinku sa eurokremom i slagom MORALA , kasnije sam jela voce i vecerala kuvano povrce .. Jutros sam popila svoju prvu kafu u zivotu bez secera , inace stavljam 4 klasikice Ne znam ni da li mogu da pijem kafu -nes sa mlekom ? Pojela sam jednu bananu pa posle sat vremena parce tostiranog hleba sa pavlakom i ajvarom ? Odakle da krenem Danas cu praviti mojima cufte , jel mogu i ja da ih jedem bez krompira ili hleba , ne znam jel sme mleveno meso ?
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 23.3.2011 10:03:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Ribizla, smes sve da jedes, a kad dodjes na zeljenu kilazu jedi i slatko, samo naravno u granicama. Meni je stangla cokolade ili dve jafe dovoljno, ne mora se pojesti sve i odmah. Bitno je samo kako kombinujes hranu. Jedi cufte sa salatom. Imas ovde i link za knjige, pa baci pogled kad stignes. Ne moras sad dok jos dojis da se stresiras oko toga, a i znam da zene uglavnom kad prestanu da doje u kratkom roku pcnu bas da gube kilograme (mozda ne bas onek koje su se ugojile preko onoga sto lekari preporucuju ili kao neke posle trudnoce). Ja te se secam od paketica, ti nemas razloga da se opterecujes, samo malo povedi racuna.
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 23.3.2011 10:10:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobro onda cu procitati te knjige , bice mi jasnije . Da utvrdim kafa moze sa mlekom ? Hvala MM ali vise ne izgledam tako , stomak se prebacio na jos par mesta
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?