Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 21.3.2011 16:50:19
|
|
|
|
Verus
|
mina hvala puno! Jedino sto sam znala za vestacki zasladjivac je ono u vezi mozga-kako misli da je unet secer a nije, ovo drugo nisam.... Palacinke sam pravila od crnog brasna-kupovna kutija iz zdrave radnje, e sad koliko je zdravo to je vec pitanje....Nisam dodavala secer samo borovnice-al mogu i da ih preskocim skroz. Helena voli te crne palacinke i voli borovnice pa sam pravila za sve... Cesto sam uzinala bananu sa puterom od kikirikija=uvek sam citala da je to dobra komb. UH i proteina, pa zato. Oki doki, SVE slusam Danas sam doruckovala cerealije, tj. valjda mu to dodje kornfleks sa komadicima jogurtnih suvih grozdjica i kafu. Uzina: banana Rucak: salata sa tunom Vecera: jos ne znam.... Hvala mina, puno cenim tvoje savete!
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 21.3.2011 16:50:45
|
|
|
|
Verus
|
bravo indy vidis da nije sve tako crno bice to sve dobro!
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 21.3.2011 23:42:13
|
|
|
|
Suncicabg
|
Ja sam bas u problemu sa vecerama... Moze li neki predlog pliz
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 22.3.2011 3:02:30
|
|
|
|
Verus
|
Suncice: nadam se da ce devojke imati predloga ja sam skroz nova u ovome. Ali ako je mina rekla da hleb (integralni) moze sa sirom-ne znam onda jel moze i sunkarica na to, neka salama? I kokice, jel su one ok za uzinu?
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 22.3.2011 8:48:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Sunčice-jaja (barena, pečena na malo maslinovog ulja, omlet od belanaca sa gljivama, omlet sa mladim sirom), riba, može i iz konzerve, sa salatom, salate sa belim mesom...sve bez ''leba Verus - kokice=kukuruz+ulje+su...ja ne bih
< Poruku je uredio Nedja RR -- 22.3.2011 8:49:27 >
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 22.3.2011 11:31:58
|
|
|
|
Verus
|
Nedjo, a to su one u kesi, bez ulja i putera sto se kokaju na vazduhu u mikrotalasnoj? MOram videti sta pise na kutiji (da li je samo corn ili ima jos sta dodato, pa pisem). Smejacete mi se, ali se evo za samo ovih par dana osecam nekako....izduvano! U dobrom smislu
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 22.3.2011 11:34:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Pogledaj, ali opet-meni je to kukuruz, koji ne jedem Viećeš tek za par dana kad ti se ispuva skroz stomak To je super kod ovog načina ishrane, jer odmah vidiš neke rezultate pa imaš volje da nastaviš
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 22.3.2011 11:34:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Hleb i sir mozes, ali bez mesnih preradjevina. Verus, mi smo imali taj aparat za takvo pravljenje kokica, joj sto je to grozno. Kad krenes sa ovakvim nacinom ishrane, organizam se polako csti i kao posledica mogu se u jednom kracem periodu javiti gasovi, sto je normalno.
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 22.3.2011 11:36:48
|
|
|
|
viking
|
Na maslinovom ulju se ne peče, ima nisku tačku ključanja (ili kako se već kaže) tako da visoka temperatura ubije apsolutno sve dobro u njemu. IZVORNA PORUKA: Nedja RR Sunčice-jaja (barena, pečena na malo maslinovog ulja,
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 22.3.2011 11:38:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Znam viking da ono izgubi sve ono što ga čini dobrim, ali ja suncokretovo ne koristim, samo za neke gulaše i tako to, pa stavim dve kapi maslinovog. Ustvari je svejedno, jer je prerađeno ulje prerađeno ulje, od čega god da je, dobro si me ispravila
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 22.3.2011 11:40:14
|
|
|
|
Jeca*
|
ja za pripremu hrane koristim DIJAMANT mediteransko (Sadrži 80% jestivog rafinisanog suncokretovog ulja i 20% ekstra devičanskog maslinovog ulja. Visok sadržaj nezasićenih esencijalnih masnih kiselina, vitamina E, kao i drugih prirodnih sastojaka. Preporučuje se u mediteranskoj kuhinji za pripremu raznovrsnih jela, kao i za pečenje i kuvanje hrane ) a za salate maslinovo
< Poruku je uredio Jeca* -- 22.3.2011 11:41:19 >
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 22.3.2011 11:41:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Moze na maslinovom, ali samo na onom koje nije VIRGINE, tako sam ja procitala, Virgine se nikako ne zagreva. Pogledajte, ima raznih ulja koja su super, ja cesto koristim od kikirikija, bundeve i raznih drugih stvari. Jesu skupa ali mislim da se isplati, daleko su zdravija od ovog obicnog. Ja sam ih otkrila zato sto se traze u raznim receptima za kolace
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 22.3.2011 11:42:23
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR I kokice, jel su one ok za uzinu? Kokice su instant celulit i sve te sto se prave i mikrotalasnoj su masne, dodat im je puter ili nesto drugo. Zaobidji.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 22.3.2011 11:43:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Bundevino ulje je meni vrh za salate, savršeno
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 22.3.2011 11:44:08
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja već neko vreme koristim ulje od koštica grožđa, stvarno je super. Za salate koristim maslinovo ulje.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 22.3.2011 11:52:34
|
|
|
|
viking
|
Mislim, greota trošiti to skupo ulje za pečenje kad već ništa ne dobijaš od toga IZVORNA PORUKA: Nedja RR Znam viking da ono izgubi sve ono što ga čini dobrim, ali ja suncokretovo ne koristim, samo za neke gulaše i tako to, pa stavim dve kapi maslinovog. Ustvari je svejedno, jer je prerađeno ulje prerađeno ulje, od čega god da je, dobro si me ispravila
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 22.3.2011 12:28:03
|
|
|
|
minavb
|
Ja pecem na suncokretovom a u salate stavljam susamovo.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 22.3.2011 13:05:26
|
|
|
|
bratzz
|
upravo doruckujem kornfleks sa pola bananom i jogurtom. Da li je to ok
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 22.3.2011 13:14:27
|
|
|
|
Jeca*
|
pa za pocetak nije u redu sto doruckujes u 13h
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 22.3.2011 13:17:29
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: bratzz upravo doruckujem kornfleks sa pola bananom i jogurtom. Da li je to ok Banana je suvisna.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 22.3.2011 13:18:50
|
|
|
|
bratzz
|
Znam ali legla sam u 6h ustala u 11h dok sam nahranila i presvukla Milicu zatim sredila kucu ode pola dana.
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 22.3.2011 13:20:50
|
|
|
|
bratzz
|
IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: bratzz upravo doruckujem kornfleks sa pola bananom i jogurtom. Da li je to ok Banana je suvisna. I pored banane sam gladna ali bice izbacena.
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 22.3.2011 13:22:38
|
|
|
|
minavb
|
Polako, jednog dana ces se od iste kolicine prejesti. Samo polako.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 22.3.2011 13:31:24
|
|
|
|
Verus
|
Za ulje je bitno da je hladno cedjeno. PRAVO maslinovo ulje, je u stvari, jako testko naci. MOra biti "cold pressed". Na extra virgin se ne kuva, jer gubi ukus-kod maslinovog je najbolje kuvati na "obicnom". A ovo extra virgin samo za salate... Pogledala sam na kesici za kokice: corn, palm oil, salt. Tako da ima ulja. A obovzaaavam kokice. Misicu: nisu gadne, super su, u papirnoj kesici su kokice, stavis u mikrotalasnu na 2.30 i gotovo. Moja mama se odusevila toliko da je kupila mikrotalasnu (koju inace ne koristi ni zasta drugo) samo da koka kokice Da li tuna moze da se mesa sa pasuljem?
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 22.3.2011 13:32:40
|
|
|
|
Verus
|
hocu miki....svasta sam do sad naucila...cak i neke stvari koje sam mislila da su zdrave, paaa i nisu!IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: Verus RR I kokice, jel su one ok za uzinu? Kokice su instant celulit i sve te sto se prave i mikrotalasnoj su masne, dodat im je puter ili nesto drugo. Zaobidji.
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?