Torbica -> RE: Moja mama i ja (21.12.2014 20:24:11)
|
IZVORNA PORUKA: Macaki mene mama isto stalno pita da li sam jela. ako se slucajno pozalim da me boli glava - treba da jedem. ako kazem da mi je muka - treba da jedem... ako mi bilo sta zafali - resenje je da jedem. i uvek komentarise kako sam kilava i slaba i svasta mi fali i neretko kaze pogledaj se kako izgledas, samo sto nisi pala od nejela i slabosti. [sm=zmeden.gif] mislim sta reci... zato se retko i zalim. [sm=jezicek.gif] Joooj! Moja mama..... Nedavno smo imale fazu zahladnelih odnosa, nekih godinu dana, ono, ponekad se cujemo i vidimo jednom u dva meseca.. Na 100 km smo. Medjutim, da ne gresim dusu posle svakog porodjaja je bila tu prvih 30-40 dana i dolazila da pripomogne kad je gusto... Pa evo i sad, kako sam pocela da radim, od septembra, gleda da dodje svaki drugi vikend, a sad sam je zamolila da pricuva klince preko raspusta da ne idu u vrtic, I dosla je. Hvala joj do neba. Nije preterano brizna, mislim ne nervira me, mada ako kazem da na poslu nisam stigla da jedem, odmah kritike i narednih dana drobljenje, moras jeeeesti.. Ruku na srce, i mi smo mame, pa videcemo nas jednog dana [sm=smiley24.gif] Sve u svemu, moj veliki drug, moja velika podrska i ono kad je bilo najvaznije, odigrala je kako treba, pritom samohrana, borila se kao lavica, svaka joj cast!
|
|
|
|