Vučica78 -> RE: Trudnički meni (22.10.2011 20:22:12)
|
Ja sam danas baš lijepo jela: D: kukuruzni hleb, sa suvim brusnicama i borovnicama, udrobljen sa mlijekom. U: dosta šljiva, koliko sam mogla pojesti R: teleća supica, malo bubrega i malo junećeg mesa sa kupusom za prilog i salatom sa svim i svačim od povrća. U2: 2 Barska nara. Jedan mi prosto nije bio dosta. E da, uz to i pola pečene jabuke i pola pečene dunje - ostalo mi od juče, pa sam to završila. V (omiljeni obrok danas - preporučujem!): sendvič u koji ide oko 60g dimljenog lososa (oko 1/3 pakovanja od 180g, dođe toliko), 1 kuvano jaje, na pečenom parčetu kupovnog tost hleba sa malo maslaca, majoneza i mirođije. Uz šolju mlijeka naravno - uz ovaj obrok sam se baš nauživala. Ako imate želju za nekom sličnom ribom, ovo preporučujem. Bila sam spremila još lososa i jaja, ali bilo mi je dosta jedan ovakav sendvič sa čašom mlijeka. Ostalo mi je i jaja i dimljenog lososa, pa ću ih i sjutra završiti. Jedva čekam! A bio mi se i prijeo losos, a nisam znala šta ću od njega spremati! [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]
|
|
|
|