Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 5.1.2012 22:34:52
|
|
|
|
snješka
|
A za badnji dan pangasius, krompir salata, krompiruša i kiseli kupus.
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 5.1.2012 22:40:44
|
|
|
|
snješka
|
Brano, kakva je to bosanska gibanica?
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 5.1.2012 22:44:50
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: snješka Brano, kakva je to bosanska gibanica? Bosanska gibanica
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 5.1.2012 22:50:12
|
|
|
|
snješka
|
Aha, ovo je sirnica. Po meni je gibanica nešto drugo.
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 5.1.2012 23:00:47
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: snješka Aha, ovo je sirnica. Po meni je gibanica nešto drugo. Ja sam je u glavi preimenovala u gibanicu ..slicno je u svakom slucaju,a i meni je svejedno,moze da prodje i kao gibanica jer ima i gibanica bez kora,sto sam ja i htela da napravim,pa mi je search pretraga izbacila ovaj recept...ali cini mi se da je ukusna...videcemo sutra..
< Poruku je uredio Brana -- 5.1.2012 23:10:00 >
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 5.1.2012 23:33:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi ne postimo, ali pošto idemo negde gde se posti, pravim pitu od pečenih paprika po receptu MalogMiša, i posnu proju sa kiselim kupusom po Nininom i Sanjicinom receptu. Božić slavimo kod mojih, sa mnogo gostiju, cela mamina strana familije (kod njih idemo za katolički Božić a oni kod mojih za pravoslavni , pa ide ovako: ja spremam (danas završila) pečenu sarmu, suvu pitu (tzv. vojvođansku česnicu-kore, orasi, grožđice i preliveno slatkim sirupom, sakriven novčić), salate praziluk, ruska i urnebes-to pravim sutra. Mama je zadužena za pečenje - jagnjetina, prasetina, zečetina, i napraiće salatu od pasulja. Kolače nam je poslala strina, majstor za slatkiše, desetak vrsta finih sitnih kolača, pa ne moram da brinem oko toga
|
|
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 5.1.2012 23:34:40
|
|
|
|
snješka
|
IZVORNA PORUKA: Brana IZVORNA PORUKA: snješka Aha, ovo je sirnica. Po meni je gibanica nešto drugo. Ja sam je u glavi preimenovala u gibanicu ..slicno je u svakom slucaju,a i meni je svejedno,moze da prodje i kao gibanica jer ima i gibanica bez kora,sto sam ja i htela da napravim,pa mi je search pretraga izbacila ovaj recept...ali cini mi se da je ukusna...videcemo sutra.. Ma bitno je samo dobro razvući kore iliti jufke. Nema da fali.
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 5.1.2012 23:41:24
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Imam zelju da pravim ovo Rolovana teletina Cesnicu cu prvi put ove godine da pravim. I moram smisliti nesto slatko. Ako ima neko neki dobar recept za jednostavnu i brzo tortu neka da.
|
|
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 6.1.2012 0:34:50
|
|
|
|
crazymama
|
sanjice, ja sam to kupila gotovo u maxiju, samo sto je svinjetina, bas ti hvala, ovde je opisano kako da se pece, posto sam bila u nedoumici... za brzu tortu, imas u receptima majinu brzu tortu od jaffe i plazma keksa... i ja ove godine prvi put pravim cesnicu!
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 6.1.2012 11:33:05
|
|
|
|
Maya21
|
CM bas sam htela da je uputim na tu tortu, mada sam upravo napravila keks tortu od pudinga sa cokoladom... I to je isto jednostavno. Natapa se keks u mleku sa malo ruma a kao fil sam izmesala 1,5 puding od cokolade sa 200g maslaca. Posle cu samo slag odgore.
|
|
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 6.1.2012 11:47:15
|
|
|
|
crazymama
|
super zvuci i to... zene, kad pravite cesnicu, na Badnje vece ili na Bozicno jutro, pa za rucak..?
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 6.1.2012 11:50:12
|
|
|
|
Olga75
|
evo tema BOZIC pa mozda da tamo pisemo o obicajima
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 6.1.2012 12:01:10
|
|
|
|
nada78
|
Žene, evo ideje za danas i sutra: Danas: zapečen pasulj s grožđicama i prazilukom(ne bude slatko, nego slatkasto) i pečen oslić Sutra: Ovo što ostane od današnjeg ručka, vojvođanska česnica, kao baklava, barena butkica, pečena jagnjetina s krompirom i povrćem u rerni, ruska salata, salata s paprikom i belim lukom plus ajvar, ljutenica i sl salate . Zaboravih i gibanicu. Al se nekad dobro jelo, BAŠ!
< Poruku je uredio nada78 -- 6.1.2012 12:12:02 >
|
|
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 6.1.2012 23:53:39
|
|
|
|
viking
|
Ja sam večeras napravila ove keksiće za tri devojčice kojima sam ja strina Dakle, strina se istakla ovako:
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 7.1.2012 0:05:07
|
|
|
|
gagana83
|
Bravo strinka Ja sam za sutra spremila: punjene suve paprike i sarmice od kelja, pitu sa mesom, salatu sa prazilukom i salatu sa kikirikijem. Mm upravo pere sudove Svekrva spremila kolace a svekar kupio prasence. To je to.
< Poruku je uredio gagana83 -- 7.1.2012 0:07:04 >
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 7.1.2012 0:09:25
|
|
|
|
viking
|
Au, Gagana, napravila si sve što ja volim! Je l' me primaš?
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 7.1.2012 0:12:02
|
|
|
|
gagana83
|
Izvolte Viking. Ponesi kolace Klasika, kod mene za Bozic svake godine slicno.
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 7.1.2012 0:17:54
|
|
|
|
minavb
|
Ja za sutra ništa ne pravim. Idemo kod sveki na ručak pa ću da joj umesim česnicu.
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 7.1.2012 0:23:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja sam svasta nesto spremila, ali nista od onog sto sam pisala . Kremenadle u nekom sosu zapecene, domaca supica, ruska salata i cheesecake. Dosta od mene! I ovako ne smemo puno da jedemo posle celog Bozicnog posta.
|
|
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 7.1.2012 9:30:55
|
|
|
|
PoisonEve
|
Cesnicu jos nisam umesila, cekam da mi mm donese brasno Spremicu milfbrot i ispeci Gingerbread Man - kolcice. Viking, nisam nasla coveculjke, pa sam kupila neki drugi komplet u kome ima jelkica, zvono, zvezda...A bas sam zelela coveculjke Spremila sam sinoc testo i stavila u frizider sad cu da ga razvijem i pecem
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 7.1.2012 14:55:04
|
|
|
|
isidora88
|
danas za dorucak klasicno meze (sunka,sir,cajna,suvi vrat,kajmak...) rucak domaca supa,sarma,pogaca i za dezert torta dosta od mene ovako izlgeda kinder torta u zavrsnoj fazi,jos samo slag fali
< Poruku je uredio isidora88 -- 7.1.2012 14:58:46 >
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 7.1.2012 23:44:48
|
|
|
|
madre
|
mmmmmmmm sto se mene tice, slag ne fali daj na recept
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 7.1.2012 23:53:56
|
|
|
|
isidora88
|
postavicu sutra recept,torta je odlicna i ogromna i jako je zasitna,ima da je jedemo do sledeceg bozica
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 8.1.2012 8:21:19
|
|
|
|
PoisonEve
|
Ufff, ovo bas izgleda dobro!
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 8.1.2012 12:24:14
|
|
|
|
zoća
|
odlična je,odmah recept
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.