|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Novogodišnja trpeza
31.12.2011 15:10:22   
PoisonEve
Zenetno pa kod vas je bas gozba, bogami ide mi voda na ustauser posted image
Da, super su ovi kolacici, mene podsecaju na snikers ne znam zastouser posted image

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 301
31.12.2011 15:19:55   
Anoniman
Ma da, moj muz od povrca i voca najvise voli meso, mada priznajem da sam i ja slaba na jagu! Bogami PE i kod vas je bas dobro user posted image rolovano meso user posted image   i torta od 4 kore, jos ako je cokoladna ili sl. moja ima jednu, nesto izmedju torte i kolaca user posted image

A ove tvoje cu da pravim za Bozic, idemo kod mojih, pa da ponesem u darove user posted image

< Poruku je uredio Zenetina -- 31.12.2011 15:21:53 >

(odgovor članu PoisonEve)
  Direktna veza do poruke: 302
31.12.2011 15:23:58   
Olga75
evo prisnac se pece i ruska je gotova , prasetina isecena , hladno predjelo servirano
ali sve to macku o rep kad je zvercica bolesna user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 303
31.12.2011 15:33:14   
Anoniman
i ja zavrsila pripreme user posted image
razni mezetluci, Ninin specijalitet, nezaobilazna ruska, torta sa pohovanim paprikama, rolat, carska pita, gibanica, rolovana teletina, pogaca i tortica (sva u zlatnom, prava novogodisnja user posted image ), vince je tu..
pala sam s nogu, odoh malo da odremam i posle da dekorisem sto i mozemo da pocnemo user posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 304
31.12.2011 15:35:08   
zoća
ti i ja kao da smo se dogovarale,samo što ja pečem but od gude i kuvam sarmu

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 305
31.12.2011 15:35:19   
PoisonEve
Zeno, cokoladna, si. Ali sva je kremasta i vazdusasta,mmm/...

Ajrton Sena

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 306
31.12.2011 15:37:27   
mama kukunka
uf Olga, bas bezveze!! Tako je to sa decom..

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 307
31.12.2011 17:52:12   
madre
napravih i eurokrem kugliceuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu mama kukunka)
Direktna veza do poruke: 308
31.12.2011 18:00:16   
smeskicTB
PE, koju si torticu pravila? cim cujem pecenje korica razdusevim se..takve najvise volim-i da praim i da jedem..ali sam ipak zbog umora i stomaceta pravila plazmu posle duugo vremena..  

http://www.coolinarika.com/recept/737516

pravila sam ovu pogacu! toplooo preporucujem! sjajnaaa je!user posted image

< Poruku je uredio smeskicTB -- 31.12.2011 18:01:16 >

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 309
31.12.2011 18:06:28   
PoisonEve
Madre svaka cas_t!user posted image
Evo kod nas to iygleda odprilike ovako + fali torta koju nisam ukrasila i rolovano meso koje ne znam da isecemuser posted image

user posted image

Zanemarite onu kamaru stvari izauser posted image

< Poruku je uredio PoisonEve -- 31.12.2011 18:10:13 >

Ajrton Sena

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 310
31.12.2011 18:09:05   
PoisonEve
Smeskic torta se zove Pariska torta Fantasiticna je, bas sam ponosna sto mi je uspela iz prvog putauser posted image

Ajrton Sena

(odgovor članu smeskicTB)
Direktna veza do poruke: 311
31.12.2011 18:21:58   
SUPER MAMA
Ja sma upravo zavrsila Novogodisnje kolacice za Deda Mraza i za sva dobra deca.
user posted image

Amaterski su ali su jaaako ukusne.

Sem kolacica spremila sam spikovan svinski but zalijen pivom, salata sa makaronama , krempita i Grcku baklavu.

Direktna veza do poruke: 312
31.12.2011 18:22:43   
mama kukunka
Jel to pariska-cokoladna? Kao sto je bila kod Zlate na SLaviji?? Obazavam tu tortu..Jednom sam je pravila za J rodjendan, skinula recept sa neta,  gomila slatke pavlake tu ide, ispala je super, samo sto sam cini mi se  dodala sve sto sam imala u kuhinj, osim vegete user posted image ..ja sam laboratorijski mis, tako da ne umem da napravim neso striktno po receptu, vazda eksperimentisem

< Poruku je uredio mama kukunka -- 31.12.2011 18:23:30 >

Direktna veza do poruke: 313
31.12.2011 18:30:24   
smeskicTB
PE, cula sam za tu tortu!user posted image kucnucu, da potrazim recept;)
uzivaj i za mene kod jednog parceta :)))

da li se negde ostavio recept ta ove novogodisnje kolacice?
braticina se odusevila ..pa bi mi receptic dobro dosao..kapiram da je sipko testo..

(odgovor članu mama kukunka)
Direktna veza do poruke: 314
31.12.2011 19:11:25   
Leki 77
Ja samo da prokomentarišem da sam FASCINIRANA količinom hrane koju spremate! Mene mrzi da čitam pojedine spiskove, a ne mogu zamisliti da sve to spremim.
Svaka čast!!!!!!!!!!

(odgovor članu smeskicTB)
Direktna veza do poruke: 315
2.1.2012 18:23:47   
tannata
Od silnog jela i pića sada niko nema snage da nam piše. Već dva dana samo odmaramo...

(odgovor članu Leki 77)
Direktna veza do poruke: 316
2.1.2012 18:59:35   
Anoniman
Mi smo pojeli milion kilograma hrane, sad par dana testo, gomboce i slično ne-meso, pa onda Božićna trpeza....jao, tek tu šta će da budeuser posted image

(odgovor članu tannata)
  Direktna veza do poruke: 317
2.1.2012 19:06:32   
Maya21
Mi jedva cekamo vasu Bozicnu trpezu user posted image iako nam je sad dosta mesa i drugih djakonija, ali do tad cemo da se oporavimo user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 318
2.1.2012 19:19:10   
boba 11
Ajme zene al se potrudiste.Ja nisam bas nesto pravila -pire krompir ,meso sa slaninom pa zalila jajetom i pavlakom(u rerni) i cufte i naravno supa ,A sad mi sve se vuce ima za dva dana jos posto jedu samo mm i sin .
Cerka mi je na dijeti zbog novogodisnjeg povracanja od stomacnog virusa a ja postim ovu nedelju.
Tako da sad jedem kokice a oni nek se snadju...user posted image
I da napravila sam sladoled tortu ali za kumove posto smo tamo slavili NG a kuma mi je poslala parce moje i njene pa tako da nisam morala sebi da pravim novuuser posted image

< Poruku je uredio boba 11 -- 2.1.2012 19:20:37 >

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 319
3.1.2012 8:35:47   
minavb
Ja ne znam sta cu sa svom ovom hranom. Mimoza i ruska salata stoje skoro netaknute, slana torta se bojela, bifteka ostalo pola, kisa takodje pola, gomila sireva, prsute...user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 320
3.1.2012 10:25:59   
PoisonEve
I nama je dosta ostalo. Mada mi jedemo a i juce smo imali goste pa smo ih posluzili finouser posted image

Ajrton Sena

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 321
3.1.2012 10:48:52   
Anoniman
Mi smo imali 2 slane torte (jednu sa šunkom i jednu vegetarijansku -imamo dosta vegetarijanaca među najbližim prijateljima i uvek se sprema i vedži meni), rolat od mlevenog mesa, gibanicu i čoko-bombu... Spisak relativno kratak, ali za troje ljudi, koliko nas je bilo za doček više nego dovoljno... Juče su nam bili gosti koji su pomogli da se dobar deo hrane dotuče. Ostalo jesamo još po koje parče slanih torti al to će mm da istrebi danas, ja sam opet na dijeti... 

Direktna veza do poruke: 322
5.1.2012 21:22:43   
crazymama
sta spremate za badnji dan i Bozic?

ja cu sutra neki rizoto sa morskim plodovima za rucak, a za veceru pitu sa kupusom... za Bozicni rucak rolovanu prasetinu, mimoza salatu, cesnicu i neki kapucino snit kolac :)

"Wanting to be someone else is a waste of the person you are. I'd rather be hated for who I am than loved for who I am not"
Curt Cobain

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 323
5.1.2012 21:37:02   
Brana
Za Bozic planiram da spremim sarme,bosansku gibanicu,svedsku i osvezavajucu salatu.user posted image A moja mama ce umesiti cesnicu i bajaderu. user posted image Ali to sve planiram da napravim sutrauser posted image , da za Bozicni rucak sve bude spremno za sluzenje.

< Poruku je uredio Brana -- 5.1.2012 21:51:16 >

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

(odgovor članu crazymama)
Direktna veza do poruke: 324
5.1.2012 22:33:26   
snješka
Kod nas sarma, pečenje, pogača česnica, ruska salata, kisela salata, meze, zeljanica, Bijeli anđeo i rolat od keksa i kokosa.

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ravioli sa mlevenim mesom i prelivom od ša...
Ringerajin kuvar: lelaigor
Faširane snicle
Ringerajin kuvar: Maraj

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here