Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 31.12.2011 15:10:22
|
|
|
|
PoisonEve
|
Zenetno pa kod vas je bas gozba, bogami ide mi voda na usta Da, super su ovi kolacici, mene podsecaju na snikers ne znam zasto
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 31.12.2011 15:19:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma da, moj muz od povrca i voca najvise voli meso, mada priznajem da sam i ja slaba na jagu! Bogami PE i kod vas je bas dobro rolovano meso i torta od 4 kore, jos ako je cokoladna ili sl. moja ima jednu, nesto izmedju torte i kolaca A ove tvoje cu da pravim za Bozic, idemo kod mojih, pa da ponesem u darove
< Poruku je uredio Zenetina -- 31.12.2011 15:21:53 >
|
|
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 31.12.2011 15:23:58
|
|
|
|
Olga75
|
evo prisnac se pece i ruska je gotova , prasetina isecena , hladno predjelo servirano ali sve to macku o rep kad je zvercica bolesna
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 31.12.2011 15:33:14
|
|
|
|
Anoniman
|
i ja zavrsila pripreme razni mezetluci, Ninin specijalitet, nezaobilazna ruska, torta sa pohovanim paprikama, rolat, carska pita, gibanica, rolovana teletina, pogaca i tortica (sva u zlatnom, prava novogodisnja ), vince je tu.. pala sam s nogu, odoh malo da odremam i posle da dekorisem sto i mozemo da pocnemo
|
|
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 31.12.2011 15:35:08
|
|
|
|
zoća
|
ti i ja kao da smo se dogovarale,samo što ja pečem but od gude i kuvam sarmu
|
|
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 31.12.2011 15:35:19
|
|
|
|
PoisonEve
|
Zeno, cokoladna, si. Ali sva je kremasta i vazdusasta,mmm/...
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 31.12.2011 15:37:27
|
|
|
|
mama kukunka
|
uf Olga, bas bezveze!! Tako je to sa decom..
|
|
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 31.12.2011 17:52:12
|
|
|
|
madre
|
napravih i eurokrem kuglice
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 31.12.2011 18:00:16
|
|
|
|
smeskicTB
|
PE, koju si torticu pravila? cim cujem pecenje korica razdusevim se..takve najvise volim-i da praim i da jedem..ali sam ipak zbog umora i stomaceta pravila plazmu posle duugo vremena.. http://www.coolinarika.com/recept/737516 pravila sam ovu pogacu! toplooo preporucujem! sjajnaaa je!
< Poruku je uredio smeskicTB -- 31.12.2011 18:01:16 >
|
|
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 31.12.2011 18:06:28
|
|
|
|
PoisonEve
|
Madre svaka cas_t! Evo kod nas to iygleda odprilike ovako + fali torta koju nisam ukrasila i rolovano meso koje ne znam da isecem Zanemarite onu kamaru stvari iza
< Poruku je uredio PoisonEve -- 31.12.2011 18:10:13 >
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 31.12.2011 18:09:05
|
|
|
|
PoisonEve
|
Smeskic torta se zove Pariska torta Fantasiticna je, bas sam ponosna sto mi je uspela iz prvog puta
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 31.12.2011 18:21:58
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Ja sma upravo zavrsila Novogodisnje kolacice za Deda Mraza i za sva dobra deca. Amaterski su ali su jaaako ukusne. Sem kolacica spremila sam spikovan svinski but zalijen pivom, salata sa makaronama , krempita i Grcku baklavu.
|
|
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 31.12.2011 18:22:43
|
|
|
|
mama kukunka
|
Jel to pariska-cokoladna? Kao sto je bila kod Zlate na SLaviji?? Obazavam tu tortu..Jednom sam je pravila za J rodjendan, skinula recept sa neta, gomila slatke pavlake tu ide, ispala je super, samo sto sam cini mi se dodala sve sto sam imala u kuhinj, osim vegete ..ja sam laboratorijski mis, tako da ne umem da napravim neso striktno po receptu, vazda eksperimentisem
< Poruku je uredio mama kukunka -- 31.12.2011 18:23:30 >
|
|
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 31.12.2011 18:30:24
|
|
|
|
smeskicTB
|
PE, cula sam za tu tortu! kucnucu, da potrazim recept;) uzivaj i za mene kod jednog parceta :))) da li se negde ostavio recept ta ove novogodisnje kolacice? braticina se odusevila ..pa bi mi receptic dobro dosao..kapiram da je sipko testo..
|
|
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 31.12.2011 19:11:25
|
|
|
|
Leki 77
|
Ja samo da prokomentarišem da sam FASCINIRANA količinom hrane koju spremate! Mene mrzi da čitam pojedine spiskove, a ne mogu zamisliti da sve to spremim. Svaka čast!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 2.1.2012 18:23:47
|
|
|
|
tannata
|
Od silnog jela i pića sada niko nema snage da nam piše. Već dva dana samo odmaramo...
|
|
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 2.1.2012 18:59:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi smo pojeli milion kilograma hrane, sad par dana testo, gomboce i slično ne-meso, pa onda Božićna trpeza....jao, tek tu šta će da bude
|
|
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 2.1.2012 19:06:32
|
|
|
|
Maya21
|
Mi jedva cekamo vasu Bozicnu trpezu iako nam je sad dosta mesa i drugih djakonija, ali do tad cemo da se oporavimo
|
|
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 2.1.2012 19:19:10
|
|
|
|
boba 11
|
Ajme zene al se potrudiste.Ja nisam bas nesto pravila -pire krompir ,meso sa slaninom pa zalila jajetom i pavlakom(u rerni) i cufte i naravno supa ,A sad mi sve se vuce ima za dva dana jos posto jedu samo mm i sin . Cerka mi je na dijeti zbog novogodisnjeg povracanja od stomacnog virusa a ja postim ovu nedelju. Tako da sad jedem kokice a oni nek se snadju... I da napravila sam sladoled tortu ali za kumove posto smo tamo slavili NG a kuma mi je poslala parce moje i njene pa tako da nisam morala sebi da pravim novu
< Poruku je uredio boba 11 -- 2.1.2012 19:20:37 >
|
|
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 3.1.2012 8:35:47
|
|
|
|
minavb
|
Ja ne znam sta cu sa svom ovom hranom. Mimoza i ruska salata stoje skoro netaknute, slana torta se bojela, bifteka ostalo pola, kisa takodje pola, gomila sireva, prsute...
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 3.1.2012 10:25:59
|
|
|
|
PoisonEve
|
I nama je dosta ostalo. Mada mi jedemo a i juce smo imali goste pa smo ih posluzili fino
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 3.1.2012 10:48:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi smo imali 2 slane torte (jednu sa šunkom i jednu vegetarijansku -imamo dosta vegetarijanaca među najbližim prijateljima i uvek se sprema i vedži meni), rolat od mlevenog mesa, gibanicu i čoko-bombu... Spisak relativno kratak, ali za troje ljudi, koliko nas je bilo za doček više nego dovoljno... Juče su nam bili gosti koji su pomogli da se dobar deo hrane dotuče. Ostalo jesamo još po koje parče slanih torti al to će mm da istrebi danas, ja sam opet na dijeti...
|
|
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 5.1.2012 21:22:43
|
|
|
|
crazymama
|
sta spremate za badnji dan i Bozic? ja cu sutra neki rizoto sa morskim plodovima za rucak, a za veceru pitu sa kupusom... za Bozicni rucak rolovanu prasetinu, mimoza salatu, cesnicu i neki kapucino snit kolac :)
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 5.1.2012 21:37:02
|
|
|
|
Brana
|
Za Bozic planiram da spremim sarme,bosansku gibanicu,svedsku i osvezavajucu salatu. A moja mama ce umesiti cesnicu i bajaderu. Ali to sve planiram da napravim sutra , da za Bozicni rucak sve bude spremno za sluzenje.
< Poruku je uredio Brana -- 5.1.2012 21:51:16 >
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 5.1.2012 22:33:26
|
|
|
|
snješka
|
Kod nas sarma, pečenje, pogača česnica, ruska salata, kisela salata, meze, zeljanica, Bijeli anđeo i rolat od keksa i kokosa.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.