|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Novogodišnja trpeza
30.12.2011 14:10:07   
IVA 11
Ruska, susam i praziluk salata, podvarak i slani rolat. Mama mi donosi sarme i curetinu sa krompirom, a na meniju i standardno prsuta, pecenica, sir trapist, stari sir, masline, krastavci i paprike razne). Narucila sam tortu "Tris" (tri vrste cokolade. I to je to, do Bozica da se gostimo. user posted image

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 276
30.12.2011 14:13:46   
pepeljuga
Ja cu za sutra praviti lazanje (meni se jedu user posted image ), to ce biti vecernja varijanta, a mama nam donosi za rucak tradicionalno meso i podvarak. Baba nam je napravila njene cuvene bajadere (koje ja, btw, slabo volim ali njene su nesto vanserijski, onaj fazon kad nekom nesto ide od ruke i niko drugi tako ne pravi - e, takve su njene bajadere i jos jedan kolac koji se zove Mackin jezik, tako da uvek imamo jedno od ta dva, ne mogu nijedan praznik da zamislim bez toga user posted image ). Novu godinu ne mogu da zamislim  bez ruske salate ali mama je pravila pa mi je glupo da i ja pravim jer ce mi doneti. Posto ne jedemo torte i samo bi mi se vukla po frizideru, mislim da cu da napravim Lady Marmelade, mada i to ne znam da li cemo jesti, slabo mi te kolace jedemo, ali da ima. 

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 277
30.12.2011 14:13:57   
jabudic
Gotova Nedjina torta od paprika i sarma, kad mi elementarne nepogode (sinovi) dozvole, pravicu pitu od blitve i praziluka, baklavu, kokos rolat, i neku tortu, jos nisam izabrala. I, naravno, kao sto Iva nabroja, neizostavan dio trpeze, razne susene zivotinje, tanko narezane i ukrasene maslinama user posted image
I kuvano vino, al' cu da olesim sebe i muza user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 278
30.12.2011 14:17:59   
IVA 11
Susene zivotinje, hahah user posted image Ja kad kazem prodavacici taaaanko mi narezite, kao da sam je osamarila. user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 279
30.12.2011 14:19:28   
jabudic
I ja trazim da mi tanko narezu, bas sam user posted image user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 280
30.12.2011 15:50:57   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bubulence

IZVORNA PORUKA: Jacq

Ja cu razne djakonije za mezetluk, nesto i od recepata sa RR user posted image podvarak i rolovanu teletinu, a i tortu Sheherezada, sa nekim turskim keksom i pudingom od karamele...fantasticna torta i brzo se sprema 

a recepAt???

Evo recepAt, upravo sam je zavrsila...  SEHEREZADA TORTA

(odgovor članu bubulence)
  Direktna veza do poruke: 281
30.12.2011 18:02:44   
bubulence
danas sam rekla da sam odlucila da cu smanjiti meni za ng i poludela sam.
krenem sa kolacima, uzmem kokos i otvorim- smrdi, odem uzmem drugi... napravim sve sto treba i da prelijem belu cokoladu, otvorim kesicu (iz zdrave hrane)- na njoj budj!!! to nikada nisam videla...
onda batalim te kolace, umutim druge (kakao kocke), ugrejem rernu i stavim da se peku, pogledam posle 5 min, rerna ne radi... otisao grejac... ok, odustajem od kolaca, znaci i od rolata, jer se i on pece a usput vidim da je mm uzeo kore sa isteklim rokom...
sada sam htela da napravim rusku salatu i predpostavim da nesto nije u redu, sve pregledam i vidim da su krastavci promenili boju (tegla otvorena za sv. Nikolu)... ajd to mi je najmanji problem otici i kupiti teglicu krastavaca ali sam na ivici ludila

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 282
30.12.2011 18:50:59   
Sesilija 83
e kod mene ce menu biti ovakav,
Ruska salata
Salata sa sampinjonima
Projarica
Prsutica salamice,sirevi jaja..
Rostilj(mm je majstor za to)
Tiramisu, Vocna salata,i tako....

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 283
30.12.2011 18:56:55   
Olga75
ja sam stavila sarmu da se kuva i skuvala povrce za rusku , prasetina je nasoljena pa cu i nju da puknem da se pece ,sutra mi ostaje da ispecem prisnac , napravim papriku ( onu sa belim lukom ) sos od sampinjona i napravim rusku ( u stvari to je mozda i francuska , ne znam razliku user posted image ) moja mama pravi tortu od oraha pa cu da capim poovinu a ja cu da napravim keks rolat i od mene dosta
ps. bice i pihtija user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Sesilija 83)
Direktna veza do poruke: 284
30.12.2011 19:02:51   
mama kukunka
Olga, prosvetli me , sta  je prisnac?

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 285
30.12.2011 19:07:20   
Olga75
Prisnac je nesto slicno gibanici , mozda ima i neki drugi naziv ali ovde mu je to ime user posted image
u tanke kore , najbolje domace , koje ja necu praviti , se stave umuceni sir i jaja i to se urola , pece se i kad je skoro gotovo premazu se razmucenom pavlakom

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu mama kukunka)
Direktna veza do poruke: 286
30.12.2011 21:01:48   
zoća
da počnem slana torta od paprika(sva smrdim na pohovanje),italijanskai kukuruz salata,bele pihtije(umesto ruske),rolat od ajvara,zavila sarmu sutra se kuva i naravno meso opet za sutra.večeras imam da napravim rolat tortu i carsku pitu.A sada malo odmaram uz vasuser posted image user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 287
30.12.2011 22:27:09   
gagana83
IZVORNA PORUKA: gagana83

Ja pravim OVU tortu, rusku i praziluk salatu i izvadicu podvarak iz zamrzivacauser posted image
Za ostalo ce se pobrinuti moja sveki

Pripremila sam danas sve sto sam isplanirala, a posto sam u elementu, sutra cu verovatno spremiti jos nesto.
A svekar doneo guuduuu!

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 288
31.12.2011 0:26:34   
Alexis79
Ne pamtim kad smo bili kuci za N.G ,ali zbog pripreme oko Vto i konstantne jurnjave odlucili smo da ostanemo kuci.
A ja naspremala kao da pocinje rat.Jednostavno necu da kuvam nista ovih narednih dana ,samo cu da uzivam sa mm.
Znaci
1.ruska salata (jer kakva je to N.G bez ruske)
2.cureca pita
3.gibanica sa zeljem sirom i suvim mesom
4.sarme u zemljanoj posudi
5.pogaca
6.neke domace kobasice+domace suvo meso
7.torta
I tako ....

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 289
31.12.2011 12:32:29   
moja ciklama
aaaaaauser posted image nema NG bez ruskeuser posted image
Ruska salata
Coleslaw salatauser posted image
Kiflice
Pogača
Suvo meso, junetina i svinjetina, iz tatine pušnice - sve domaće
Razni sirevi, ukupno 5 vrsta, i jedan kajmak!
Bela čorba
Roštilj iz mesare
i Kapri torta.

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 290
31.12.2011 13:00:01   
madre
ja jutros napravila novogodisnje pitice sa sirom,ali smlatismo ih za dorucakuser posted image sad moram da pravim jos jednu turuuser posted image
od onih silnih planova, uspela sam da napravim samo susam salatu i torticu... imamo meze (cajna, kulen, prsuta, pecenica, kackavalj, feta, kuvana jajca, masline) i narucicemo rostilj i napraviti srpsku salatu. toliko od mene, ionako cu samo ja jestiuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 291
31.12.2011 13:09:33   
ljubavna
mi klasika, kao i svake godine: svinjsko i jagnjeće pečenje, ruska salata, ćevapi za decu i naravno torta!

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 292
31.12.2011 13:11:07   
MASHKA
isto! za Stašu uvek moram ćevape da ispržim
IZVORNA PORUKA: ljubavna

mi klasika, kao i svake godine: svinjsko i jagnjeće pečenje, ruska salata, ćevapi za decu i naravno torta!

(odgovor članu ljubavna)
Direktna veza do poruke: 293
31.12.2011 13:35:24   
Ana RR
Meso se peče, napravila mud cake, posle samo da operem salatu (to će mm) i da serviram krastavčiće, sir, ajvar, papriku... dosta od nas user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu MASHKA)
Direktna veza do poruke: 294
31.12.2011 14:07:31   
PoisonEve
Napravila sam tortu, malo sam se namucila jer sam pekla 4 kore, ali izgleda fantasticno!
Salatu od belog mesa i pistaca sam napravila juce kao i eurokrem kuglice. Sad cu da stavim rolovano meso da se pece a mm je otisao po pragnje za sebeuser posted image
I ostalo jos da serviram meze!user posted image

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 295
31.12.2011 14:11:00   
crazymama
meni mama donosi prasece pecenje, rusku salatu (njena je najukusnija koju sam ikada jela), vrucu pogacu i tortu... ja cu samo da naredjam meze, jer zbog kontrakcija u poslednjih par dana nisam sposobna za vise... muz je zaduzen za picence, ja cu se castiti kupinovim vinom :)
e da, kontrakcije planiram da ostavim u 2011.godini :)

"Wanting to be someone else is a waste of the person you are. I'd rather be hated for who I am than loved for who I am not"
Curt Cobain

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 296
31.12.2011 14:42:40   
madre
PE, kako se prave eurokrem kuglice?user posted image

(odgovor članu crazymama)
Direktna veza do poruke: 297
31.12.2011 15:03:09   
PoisonEve
Prosto je a jako ukusno:
200g eurokrema
200g eurobloka
200g lesnika krupno mlevena ili seckana
Sve otopis, pomesas i napunis papirne korpiceuser posted image

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 298
31.12.2011 15:04:50   
madre
auuu, odoh po materijaluser posted image

Direktna veza do poruke: 299
31.12.2011 15:06:43   
Anoniman
U PE ovo strava zvuci sve ono sto ja volim :)

Dakle, meze samo da se slozi, naravili smo rusku, urnebes salatu, ispekla jagnjetinu, pitu sa sirom, pitu sa paprikama, hvala Misu ovo je strava, coca cola tortu i dosta bre :)) Prijatno vam klopanje user posted image

< Poruku je uredio Zenetina -- 31.12.2011 15:08:28 >

Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ružice sa sirom
Ringerajin kuvar: minnica
Ukusni prokelj
Ringerajin kuvar: minnica

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here