|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Novogodišnja trpeza
26.12.2011 18:48:19   
Anoniman
Najbitnije je da meso bude dovoljno skuvano, tj izdinstano, da bude baš mekano, verujem da se nećeš pokajatiuser posted image

(odgovor članu Natalie018)
  Direktna veza do poruke: 226
26.12.2011 18:49:14   
bebać
Nedjo daj i meni preporuku(nekako vjerujem u tvoj ukususer posted image ) ili žene koje ste pravile...još neka torta koja se ne peče, da ima dosta tih kremova različitih,onako lagnija i egzotičnija?

p.s. ne volimo čokoladu baš punouser posted image zato smo svi mršaviuser posted image user posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

Direktna veza do poruke: 227
26.12.2011 19:01:14   
minavb
Predlazem tortu grcki sladoled. Ja sam je skoro pravila mami, s tim sto sam u srednji sloj stavila maline. Znaci dole je isao sloj sa keksom, u sredini sa malinama a gore cisti beli. Bila je divna.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 228
26.12.2011 19:06:48   
Anoniman
Bebać, nisam ti ja baš mnogo stručna za torte, i kad ih pravim volim teške, sa orasima, lešnicima i čokoladom, sa korama....jedina koja se ne peče koju pravim je ova KLIK ali ona nije kremasta nego keksasta. Možda da napraviš neki dobar cheescake, kora je keks natopljen sokom od pomorandže, treba ti mascarpone, mada se koriste i obični kravli sirevi, i neko voće. Ima i na rr recepata, evo KLIK

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 229
26.12.2011 19:19:51   
Sanjica26 RR
Meni je zanimljiva ta grcka torta. Cini mi se da ima vise verzija. Na koju konkretno mislis mina?

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 230
26.12.2011 19:32:15   
minavb
Na onu sa zelatinom. SKuva se litar mleka sa secerom, oko 300g, pa se u to doda 40g zelatina. To se ostavi da se stegne, najbolja da prenoci. Posebno se umuti kilogram slaga sa pola litra mleka pa se u to doda stegnuti zelatin. To je osnovna smesa i prvo se ona izlije u kalup, u srednji sloj se dodaju maline (ili nutela) i u poslednji sloj mlevena plazma. Ostavi se da stegne pa se izvrne na tacnu i ukrasi.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 231
26.12.2011 19:49:38   
Natalie018

IZVORNA PORUKA: minavb

Beef Wellington

user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 232
26.12.2011 21:00:03   
Anoniman
Mina, da li uzimas gorovo lisnato testo ili sam prvis neko?

Ovo ce ti se svideti sigurno Winter steak, Hugo ga obozava.

Direktna veza do poruke: 233
26.12.2011 22:12:10   
minavb
Gotovo lisnato, uzela sam dva pakovanja za svaki slucaj. Ovo tvoje deluje zanimljivo, ali vec sam resila da umotam biftek.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 234
26.12.2011 22:18:54   
Anoniman
Ma ovo je brzonski i najjednostavniji za svaki dan. Mm kaze da je jedan od najboljih koje je ikad jeo. A taj tvoj cu mu spremati kad se vrati sa skolovanja i donese poklone user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 235
27.12.2011 7:54:50   
minavb
IZVORNA PORUKA: MaliMis

Ma ovo je brzonski i najjednostavniji za svaki dan. Mm kaze da je jedan od najboljih koje je ikad jeo. A taj tvoj cu mu spremati kad se vrati sa skolovanja i donese poklone user posted image

Kad kažeš poklone, misliš na Breitling?user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 236
27.12.2011 8:45:22   
Anoniman
Ne znam sta ce biti. Ja sam pokazala koji mi se fazon svidja.

A na ivici sam da se prodam za tri sata vezanog sna user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 237
27.12.2011 9:18:54   
Jeca*
hahaha...**beš poklone ...kako se iz godine u godinu prioriteti i želje menjaju user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 238
27.12.2011 9:29:15   
minavb
Ah spavanje... ma daj Breitling, spavaću kad se penzionišem.user posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 239
27.12.2011 10:25:56   
jance
mm se smilovao pod pritiskom i bice kineska konacno user posted image

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 240
27.12.2011 11:05:07   
Alexxa
Mi svake godine spremamo drugu vrstu pečenja, pa je ove godine opet na red došla svinjetina.Znači, spremiću, ušpikovanu svinjsku plećku u crnom vinu, susam salatu, goveđu salatu, rolat od kačkavalja i kapri tortu. Naravno, na stolu će biti i klasično meze, pršut, suvi vrat i dimljeni kačkavalj, dekoracija masline i kiselo povrće iz turšije.

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 241
28.12.2011 14:53:05   
gagana83
IZVORNA PORUKA: MaliMis

Evo prevodim

potrebno je

227g gorke cokolade (crna ili za kuvanje) seckane na sitne komadice
180ml slatke (uzmi onu megle)
2 kasike neslanog putera ili 28g
2 kasike nekog alkohola - likera po izboru a i ne mora

Za valjanje - nesto od - po izboru

kakao, prosejan
prah secer
peceni i seckani lesnici, orasi, badem - po izboru
peceni kokos
listici cokolade

Priprema

izlomljenu cokoladu staviti u posudu srednje velicine (od nerdjajuceg celika - tj serpa). Zagrejati pavlaku i puter u tiganju ili nekoj drugoj posudi na srednjoj temperaturi, do kljucanja. Cim prokljuca preliti preko cokolade i ostaviti 5 minuta. Mesati dok ne postane glatko. Po zelji dodati liker. Pokriti i ostaviti u frizider dok smesa ne postane cvrsta (par sati ili cak preko noci)

Da ne davim dalje pravis kuglice i valjas u nesto po izboru i vratis u friz. Mogu stajati u frizu nekoliko nedelja a zamrznute i par meseci.

Poslednji pasus je przenje lesnika ali to sam sigurna da svi znate.

JA slicno pravim i cokoladni mus, odlican ali opasan po zdravlje i dobru liniju user posted image

Ja pravim nesto slicno, a ubacim liker od mente, bude nesto kao After eight cokoladice, predivno.
Ima li uopste kod nas da se kupi liker od mente? Ja imam neki iz Bugarske

Nisam jos smislila sta cu da spremem za NG, a blizi seee

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 242
28.12.2011 17:49:22   
Anoniman
Dakleeeee meze, ono klasika, govedja pecenica(ovo nam i nije klasika) malo kulena, kackavalja, koje kuvano jaje, krastavchici, suvoga vrata, ruska salata, jer su Rusi nasa braca(doduse u original rusku ide bareno belo meso), sportska salata(nesto kao urnebes) zatim pita sa paprike (MaliMisu user posted image )Sta mislite da li je ajvar suvisan ? user posted image Jagnjetina (lelele mmmm), za desertiranje cupavci obavezno (volimo obicne, domace kolace) i napravila bih coca cola tortu, nadjoh pre koji dan recept, mozda bas i ovde user posted image ako stignem user posted image ili nesto promenim in last minute. Ete, a za piche pivo, coca cola(neka ima) i kupinovo vino, a mozda cu i obicno crno grozdjano, ali kuvano user posted image I naravno uz sve ovo adekvatna dekoracija stola :)

< Poruku je uredio Zenetina -- 28.12.2011 17:52:24 >

(odgovor članu gagana83)
  Direktna veza do poruke: 243
29.12.2011 12:11:30   
viking
Da li neka od vas pravi Ginger man cookies?

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 244
29.12.2011 12:13:31   
Jeca*
ja sam pravila probne pre mesec i po i mnooooogo mi je jak ukus djumbira, prosto su bili nekako ljuti user posted image  ako sad pravim pravicu neku varijantu bez djumbira, samo cimet, vanila i sl

Robin Sharma

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 245
29.12.2011 12:15:10   
Jeca*
a pogledajte ovo savrsenstvo  KLIK

Robin Sharma

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 246
29.12.2011 12:19:46   
viking
Već sam ovo negde stavljala, ali evo opet, tema skroz odgovara user posted image Dakle, za sve one koje volite old school poslastice:
http://tortatorta.blogspot.com/

Jeste, Jeco, djumbir je baš jak, ja uvek stavim pola od onoga što je u receptu, a ove čovečuljke sam htela da pravim deverovoj deci za Božić.

< Poruku je uredio viking RR -- 29.12.2011 12:20:51 >

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 247
29.12.2011 12:25:45   
Jeca*
da, ja sam kupila one oblike. Imam čikicu, srce, cvetić...6 ukupno. Tako da ću napraviti sa Lukom sigurno neki kolačić, ali zaobići ću djumbir, da bi deca jela user posted image

Robin Sharma

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 248
29.12.2011 12:29:43   
Tea2
Pod kojim imenom da trazim recept za takve kolacice?

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 249
29.12.2011 12:32:25   
viking
Gingerbread man cookies ili Gingerman cookies

IZVORNA PORUKA: Tea2

Pod kojim imenom da trazim recept za takve kolacice?

< Poruku je uredio viking RR -- 29.12.2011 12:34:28 >

(odgovor članu Tea2)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ružice sa sirom
Ringerajin kuvar: minnica
Ravioli sa mlevenim mesom i prelivom od ša...
Ringerajin kuvar: lelaigor

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here