Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 25.12.2011 22:04:59
|
|
|
|
isidora88
|
ja jos nemam pojma sta cu pravim prava domacica,nema sta bice sarma sigurno,neka torta(mozda bomba torta,nju je uvek moja mama pravila za NG),kolaci,verovatno rostilj, sopska salata jer ne jedemo nista tipa ruska itd. i neko meze
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 26.12.2011 8:42:11
|
|
|
|
minavb
|
Drugari, imate li neki predlog šta da mi bude prilog uz Beef Welinton?
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 26.12.2011 8:55:36
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ja, iskreno, nemam pojma šta da pravim za NG, ionako pada za vikend, pa ćemo biti jedan dan kod jedne bake, drugi dan kod druge bake i verovatno poneti ponešto kući Meni su problem dani posle NG, pošto spajamo praznike, što znači da moram da kuvam svaki dan
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 26.12.2011 9:04:22
|
|
|
|
minavb
|
Ja rešila. Dakle, kiš sa gorgonzolim, slana torta od pečene paprike, beef welington, gulaš od šampinjona, grčka salata, vitaminska salata, salata od patlidžana i evropa torta.
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 26.12.2011 9:13:53
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: minavb Ja rešila. Dakle, kiš sa gorgonzolim, slana torta od pečene paprike, beef welington, gulaš od šampinjona, grčka salata, vitaminska salata, salata od patlidžana i evropa torta. Mogu li i ja da dođem? Doneću poklone
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 26.12.2011 9:19:00
|
|
|
|
minavb
|
Može, ta salata od patlidžana je za tebe
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 26.12.2011 9:21:59
|
|
|
|
Ana RR
|
baš si je obradovala
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 26.12.2011 10:42:51
|
|
|
|
bebać
|
Alexx ti kao ja,gledam ja slike 'od djeda mrazova(onih mišićavih sa pločicama ) i pokazujem m, kaže on mwni 'neka samo dodju na tvoja vrata ne moraju donijeti poklone'
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 26.12.2011 10:45:06
|
|
|
|
jabudic
|
Ja jos nisam ni mislila o tome... Sto da pravim kad ne mogu da jedem Ima da ih sve osudim na gladovanje ove godine
|
|
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 26.12.2011 11:43:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Joj, ja jos nisam odlucila sta cu spremati trebali smo mm i ja biti sami za NG po prvi put i mislila sam spremiti nesto romanticno za nas dvoje. Ali sinoc nam se najavio neki ortak mm iz vojske i mozda ce doci s detetom i sada ne znam sta cu da spremam
|
|
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 26.12.2011 12:20:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa nisi ti kafana, spremi isto sto i za vas dvoje samo za porciju i po vise.
|
|
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 26.12.2011 12:22:08
|
|
|
|
minavb
|
I nama možda dolaze drugarice za koje sigurno znam da ne vole gorgonzolu, i možda im se neće svideti krvavi welington, ali boli me uvo. Nek jadu onda slanu i slatku tortu.
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 26.12.2011 12:25:41
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: MaliMis Pa nisi ti kafana, spremi isto sto i za vas dvoje samo za porciju i po vise. hehehe i da znas Moracu malo kolicinu da povecam da bi imali za par dana, bas mi se nesto ne kuva i sutradan, a gosti ce ostati kod nas bar dva dana. zato sam se razmisljala sta da spremam. mislila sam da izbegnem sarmice ali izgleda da cu morati, to mi je najlakse Mina sta je krvavi welington? daj recept
< Poruku je uredio Jacq -- 26.12.2011 12:26:47 >
|
|
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 26.12.2011 12:27:18
|
|
|
|
maca821
|
Mi ćemo slaviti kod druga, kućna žurka na meniju će biti rolovana piletina, bečka šnicla, krompir ispod sača, ruska salata, pecivo
|
|
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 26.12.2011 12:30:12
|
|
|
|
minavb
|
Beef Wellington
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 26.12.2011 12:34:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Ovo super izgleda, njam njam... Ako ne za NG spremacu ga uskoro sigurno
|
|
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 26.12.2011 14:47:32
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: minavb Ja rešila. Dakle, kiš sa gorgonzolim, slana torta od pečene paprike, beef welington, gulaš od šampinjona, grčka salata, vitaminska salata, salata od patlidžana i evropa torta. da ne mislis mozda na onu standardnu od pohovanih paprika? ako ne, daj mi racept, bas jurim neku od pecenih, ali niko nema a mozda i pravis istu tortu samo paprike ne pohujes u svakom slucaju, daj mi recept... ( sta sve napisah )
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 26.12.2011 14:59:42
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ja nemam pojma sta cu, tradicionalni zajednicki docek sa kumovima otpada jer je V dobio boginje, znaci ostaje da spremim nesto samo za nas. Mi smo uvek raspolozeni za neko mesiste ali ja imam zivaca samo za nesto brzinsko
< Poruku je uredio pepeljuga -- 26.12.2011 15:00:05 >
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 26.12.2011 15:02:28
|
|
|
|
madre
|
pa, naruci rostilj, nema brze od toga
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 26.12.2011 15:19:04
|
|
|
|
pepeljuga
|
to mi je uvek back up varijanta
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 26.12.2011 15:43:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Moja mama kad ne zna sta ce gurne svinjsku plecku ili vrat u rernu onako u komadu i bude super i toplo i hladno. A mozete i neku curetinu.
|
|
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 26.12.2011 17:01:18
|
|
|
|
Natalie018
|
Hej zene, jel ima neko dobar recept za teletinu, tj. za neko fino jelo sa teletinom?
|
|
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 26.12.2011 17:27:29
|
|
|
|
isidora88
|
promena plana,mm nece biti tu ne znam sta sad da spremam,samo cemo mateja i ja biti. Novosadjanke gde mogu dobar rostilj da porucim a da ima dostava?
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 26.12.2011 17:35:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Natalie, sa teletinom možeš da napraviš sote stroganof, jedan od mojih omiljenih recepata Isi, nemam pojma ko ima dostavu
|
|
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 26.12.2011 18:43:17
|
|
|
|
Natalie018
|
Nedjo odlican predlog... hvala! Nadjoh malopre recept na netu... Mislim da se brzo sprema, to mi je najbitnije.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.