Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 29.12.2011 12:56:33
|
|
|
|
PoisonEve
|
Da li mi verujes da sam ja pre dva meseca jos isplanirala da ih napravim za Novu godinu, i naravno jos nisam nasla modle. Nasla sam preko neta jednu radnju u Pancevu, imaju fenomenalne boje za fondan, modle i jos sto cuda. Modla-coveculjak kosta 76din a slanje je 250, tako da mi se bas i ne isplati
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 29.12.2011 13:02:04
|
|
|
|
Jeca*
|
ja sam kupila modle u hipermarketu. dis, rodic, vise ni sama ne znam....rodic cini mi se...6 komada je recimo bilo 250din bilo je pakovanje sa plasticnim i sa metalnim. ja sam uzela plasticne u strahu da na metalne mozda luka moze da se posece
< Poruku je uredio Jeca* -- 29.12.2011 13:03:19 >
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 29.12.2011 13:03:52
|
|
|
|
viking
|
PE, ako ne nađeš baš čovečuljke, možeš bilo koji zimski motiv tipa sneško, jelka, pahuljica... IZVORNA PORUKA: PoisonEve Da li mi verujes da sam ja pre dva meseca jos isplanirala da ih napravim za Novu godinu, i naravno jos nisam nasla modle.
< Poruku je uredio viking RR -- 29.12.2011 13:04:22 >
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 29.12.2011 13:06:08
|
|
|
|
PoisonEve
|
Eee,pa fora je da budu coveculjci Jeco, kojih oblika tu ima?
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 29.12.2011 13:07:38
|
|
|
|
Jeca*
|
slikacu ti kad dodjem kuci, ali ima coveculjak...to sam i ja jurila
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 29.12.2011 13:10:44
|
|
|
|
PoisonEve
|
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 29.12.2011 13:34:28
|
|
|
|
minavb
|
Uh čokolada! Meni inače za ove praznike nikako ne idu voćne torte, zato i pravim moju omiljenu Evropu. Danas počinjem da je pravim pošto mora da stoji.
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 29.12.2011 16:10:31
|
|
|
|
aster
|
IZVORNA PORUKA: Nedja RR Ja pravim samo Prešs tortu, keva pravi sve po redu - ruska i praziluk salata (ja možda pridodam tortu od paprika ako me ne bude mrzelo), sarma, prasetina i jagnjetina, da ne kažem pragnje, svinjetina punjena smesom za kobasice, podvarak, lučane paprike, i juneća kisela čorba sa trežnjenje. I ne kuvamo do Božića Jel može recept za ovu salatu? Ja sam rešila da je prvi put pravim, pa tražim neki dobar recepr.
|
|
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 29.12.2011 16:18:16
|
|
|
|
aster
|
Hvala
|
|
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 29.12.2011 17:39:15
|
|
|
|
zoća
|
ova torta je naš zaštitni znak,savršena je i brzo se sprema,najbolja je sa malinama IZVORNA PORUKA: minavb Predlazem tortu grcki sladoled. Ja sam je skoro pravila mami, s tim sto sam u srednji sloj stavila maline. Znaci dole je isao sloj sa keksom, u sredini sa malinama a gore cisti beli. Bila je divna.
|
|
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 29.12.2011 18:04:24
|
|
|
|
mama kukunka
|
Supa ( curetina, piletina, govedina) Ruska salata ( ne moze Nova Godina bez nje) Podvarak sa curetinom ( otuda curetina u supi) Svinjski kare kroz koji uguram cajnu, pa pecem saran ( za one koji poste) cvekla i kupus salata domaca pogaca (mama) Saher torta ( ceo dan ne mogu da se nakanim da pocnem da je pravim) Baklava ( mama) i to je to..dok se ne porodim i ne budem u stanju opet da kuvam
|
|
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 29.12.2011 21:35:05
|
|
|
|
Anoniman
|
E jos jedan moj odokativni recept, ako nesto nisam zaboravila. Skuvati belo meso i kukuruz. Meso iseckati sitno, dodati kukuruza, dodati krupnije rendan i dobro iscedjen krastavac, dodati seckane indijske orahe, pavlake i majoneza. Sigurno ide jos nesto ali ne mogu sad da se setim Moze da se jede dva dana, onda orah odmekne pa mi to vise nije to. Ja svega stavljam po ukusu. A ova bas bude onako nekako osvezvajuca i deluje lagano.
|
|
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 30.12.2011 9:52:19
|
|
|
|
smeskicTB
|
mina, da li moze recept za tvoju evropu? vec mi najava zvuci mmmmmmmmmmmmm!
|
|
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 30.12.2011 10:09:08
|
|
|
|
minavb
|
Imaš link u mailu pa prati. Juče ispekla kore i prelila karamelom i topljenom čokoladom. Danas pravim žuti krem i spajam, pa premazujem čokoladnim kremom.
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 30.12.2011 10:18:19
|
|
|
|
Maya21
|
sarma, pohovani bataci sa soja sosom i medom, praziluk i mimoza salata, slatko nista necu jer imam od Bozica kolaca. Dolaze nam Makijevi drugari pa cu verovatno jos neke pogacice sa sirom i to je to
|
|
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 30.12.2011 10:38:25
|
|
|
|
gagana83
|
Ja pravim OVU tortu, rusku i praziluk salatu i izvadicu podvarak iz zamrzivaca Za ostalo ce se pobrinuti moja sveki
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 30.12.2011 11:37:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja cu razne djakonije za mezetluk, nesto i od recepata sa RR podvarak i rolovanu teletinu, a i tortu Sheherezada, sa nekim turskim keksom i pudingom od karamele...fantasticna torta i brzo se sprema
|
|
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 30.12.2011 11:54:16
|
|
|
|
hanka
|
Pileca salata,mezetluci raznorazni,gulas od divljaci,pecenje sa krompirom,vocna torta(plazma,jogurt,visnje i slatka pavlaka)
|
|
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 30.12.2011 11:57:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Obozavam divljac, a mm ne voli pa zato i ne spremam to cesto
|
|
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 30.12.2011 12:00:30
|
|
|
|
maca821
|
Ja sam probala srneći gulaš i onako ništa posebno.
|
|
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 30.12.2011 12:04:55
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Jacq Ja cu razne djakonije za mezetluk, nesto i od recepata sa RR podvarak i rolovanu teletinu, a i tortu Sheherezada, sa nekim turskim keksom i pudingom od karamele...fantasticna torta i brzo se sprema a recepAt???
|
|
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 30.12.2011 12:06:29
|
|
|
|
smeskicTB
|
IZVORNA PORUKA: minavb Uh čokolada! Meni inače za ove praznike nikako ne idu voćne torte, zato i pravim moju omiljenu Evropu. Danas počinjem da je pravim pošto mora da stoji. ja kliknula..ali izaslo samo žšžžžžžžssžžžžžžžžžžpčlakaooooo..zato i pitah...;) ukucacu u google, pa ce valjda izbaciti.
< Poruku je uredio smeskicTB -- 30.12.2011 12:08:46 >
|
|
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 30.12.2011 12:15:05
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: bubulence mmmmm, ovako: mama mi donosi sarmu i od kolaca kokos rolat i oblande... ja pravim, kiflice sa sirom i prazne, rusku salatu, rolat sa svim i svacim (trpam sve sto nadjem u frizideru ali od prilike budu sledeci sastojci: kecap, prsuta ili kobaje, sir, sampinjoni, senf, paprika...), rolat sa spanacem, malo cemo naseckati meze i to je to... plazma torta i sitni kolaci: kuglice od banana, bajadera, rafaelo i mozda kosnice... njih mi je jako mrsko da pravim pa zavisi od raspolozenja... totalna promena plana ... shvatila sam da necu 2 dana da provedem u kuhinji i da ne mrdam.. tako da ce na kraju biti sledece: sutra za rucak imam sarmu od mame. uvece: 1kg kupljenih forneta , rolat sa svim i svacim, prsuta, cajna kobasica i trapist... kolaci: kuglice od banana, kokos rolat, i kakao kocke... dosta od mene, hocu da budem sa detetom
|
|
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 30.12.2011 12:17:45
|
|
|
|
hanka
|
Ima dosta posla oko divljci i ako ne odstoji 12h u sircetu pa posle jos 12h u vinu nista ne valja.Inace ja stavljam i borovnice i cokoladu za kuvanje i dosta ljutih papricica uz sve ostalo ponekad i pavlaku.Mm obozava a i lovac je pa vise jedemo divlje nego pitomo
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.