|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza
31.12.2012 13:55:24   
Olga75
ja sam ove godine bruka lenja i nemastovita user posted image
prasetina je ispecena , kuva se sarma , povrce za rusku salatu se hladi i cedi , bice jos gibanica i onaj bzvz keks rplat 9 mije dete je izjavilo jadno da je to najukusniji kolac ikad , sta ce jadna kad joj je majka lenstina )
i to ce da bude to , imam kojekakvog kompota , ajvara , kiselisa domaceg ( naravno da nisam ja pravila , nabavilo se ) i pleteni kolac
posle ponoci ocekujem da moja mama donese pihtije ( nije me sramota user posted image ) a svekrva je poslala nekih sitnih kolaca
i to je to
i verovatno ce se vuci do Bozica i tako user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 376
31.12.2012 14:02:03   
Anck Su Nmaun
Sta svasta nabroja.. ja sam jos gora. Kolace nisam spremala, jer ih uvek ja sama smazem.
Mozda cu za bozic nesto. Jer nismo ni tu do bozica, idemo kod mojih. user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 377
31.12.2012 14:03:41   
Olga75
pa za kolace , malo keksa sameljes , povezes sa mlekom , dodas malo suvg grozdja , tako sta imas i napravis rolat , bozijeeee user posted image
a ostalo , kod nas se vuuuce ,sramota jedna

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 378
31.12.2012 14:15:04   
Anck Su Nmaun
Znam ja dosta vrsta tih brzih , i takve najvise i volimo i ja i mm .
Al najvise ih ja smazem, ja nemogu da odolim. Pa se samo tovarim Bzvz ...necuuuuu! I ovako imam viska.

A mm pojede jedan kolac dnevno , il jedan u dva danaaa user posted image

Ma samo smo veceras tu, pa palimo...sta, da stoje il da ih spakujem za put user posted image ... necem !

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 379
31.12.2012 14:15:50   
Olga75
onda skuvaj puding user posted image

Direktna veza do poruke: 380
31.12.2012 14:17:35   
Anck Su Nmaun
Hhahahah! Ma imamo slatkisa iz paketica brdo..ne fali nam!
Uvece cu ispeci neke kiflice i toliko od mene user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 381
31.12.2012 14:43:15   
cockic
meni je sveki jyce napravila sarme i pecenje torty kypilauser posted image kako sam ja vrednauser posted image

danas cy samo rysky koja jos nije ni poceta mm radi cekam da dodje sa posla pa onda da je pravim sad cera ystala sad ce i sin pa da rycajy i onda stavljam povrce da se kyva i to sam yzela 3 premia kese mesavine za rysky i samo y vody da ybacim.

a za bozic planiram lazanje i slany torty i to cy ja biti vredna a sve ostalo ce opet sveki da posaljeuser posted image mislim na pecenje sarme ne veryjem da ce mo moci opet posle ove tyre tako brzo da jedemo.e da mozda napravim ony torty sa piskotama i vocemuser posted image

Direktna veza do poruke: 382
31.12.2012 18:59:15   
Anck Su Nmaun
Eto bila sam i ja vredna...da ne kazete da nisam user posted image ...

Napravila sam Sarene oblatne i baklavu... sad cu da se utrostrucim ....user posted image

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 383
31.12.2012 23:22:21   
New Mom
Vrlo "dosadno": karađorđeva, pomfrit, ruska salata, turšija, krempita i božićni kolačići.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

Direktna veza do poruke: 384
1.1.2013 23:15:44   
Bebilina
Mi za Bozic u gostima pa nisam za taj dan kuvala, al za dan posle sam za 11 ljudi spremala losos "en croute" sa domacim lisnatim, rolovan sa spanacem, besamelom i cous cous-om, pilecu jetrenu pastetu sa nadevom od karameliziranog luka, humus i tigar hleb. Mm je pravio bruschetta sa kozijim sirom, brusnicama i orasima i na sve to puno sireva, "tursija", nadeva itd.
Za post-Novogodisnji rucak pletena pogaca, ruska salata sa curetinom, vrazja piletina, peceno korenasto povrce, sargarepa glazirana medom i narandzom, brokoli na pari, puter kifle, pita od jabuka i kolac od susama.

< Poruku je uredio Bebilina -- 1.1.2013 23:20:40 >

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 385
1.1.2013 23:37:41   
Sanchy
Francuska trpeza user posted image ,sve zvuci ukusnouser posted image ....ja nisam spremala nista osim ruske salate da se nadje ,inace nismo bili kuci ceo dan a ni sutra ..milinauser posted image ...a nismo kuci ni za Bozic tako da mislim da opet nista necu spremati,jedino za Badnji dan i vece moram nesto da smislim koliko sutra..user posted image

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 386
2.1.2013 12:59:39   
Bebilina
Hehe Sanchy, jeste, uglavnom francuska user posted image Nisam u svojoj kuci spremala, pa mi to bilo najprakticnije. Jetrva dodala neke crne krekere sa prepelicjim jajima i kavijarom al ja nisam ljubitelj poslednjeg user posted image
Ja cu za Badnje vece tradicionalno posno: pita sa kupusom i prazilukom, prebranac sa orasima, riba- verovatno pastrmke sa bademom, krompir salata, trljanica, cesnica i sitni posni kolaci: punjene suve smokve, bombice od oraha, stanglice od kestena.
Za Bozic ne znam da li cemo imati goste, al pravicu svejedno pecenje, slani rolat, pogacu i tortu. Sitnih kolaca ce biti posnih od prethodne veceri. user posted image

< Poruku je uredio Bebilina -- 2.1.2013 13:00:34 >

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 387
17.12.2013 11:15:22   
Olga75
praznici nam stizu
treba spremati svasta user posted image
imate li vec neki plan ?
ja jos nista , sem za Badnje vece user posted image

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 388
18.12.2013 22:13:50   
Figaro88
Za Novu godinu sam kod mame,spremamo kolace za slavu koja je 2,pa neverujem da cemo nesto jos praviti.Za Badnje vece cu ribu,tata mi kuva prebranac,krompir saltu i neke sitne posne kolace,a za Bozic pecemo pile,pogacu,Andrea je trazila plazma tortu,mimoza salatu,slani rolat i oblande,corbicu,i ne znam da li cemo jos nesto.I onako smo ja i A same,mm radi...

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 389
18.12.2013 22:58:32   
Didy
Mi ćemo imati društvo za doček Nove godine. Imaćemo ne baš tradicionalnu večeru - mm će da pravi picu.user posted image Pošto ima onih koji poste i onih koji ne poste, tu je lako igrati se sa sadržajima.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 390
18.12.2013 23:11:22   
vikiveki
Ja još nisam stigla da smišljam šta ću za Novu godinu...ovih dana ću malo pregledati moje kuvare pa ću izabrati nešto zanimljivo za spremanje.Jedno sigurno znam da bez ruske salate neću proćiuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 391
22.12.2013 21:02:44   
minnica
Mi smo sami kod kuće sa decom, ali ću da naspremam za Novu godinu da ne kuvam do Božića. Kod nas se podrazumeva ribić punjen kobasicom, voćna torta i neke kiflice. Ostalo može da varira. >user posted image Možda napravim i sarmu, ako sveki ne dođe na istu ideju.

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 392
23.12.2013 8:26:38   
nata11
Ja krecem sa planovima posto cemo imati goste. Za sada znam da cu sigurno peci rolovanu piletinu i nekoga cu usrafiti da umesi kiflice a za ostalo cu jos porazmisliti.

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 393
23.12.2013 8:37:28   
Anck Su Nmaun
Mi smo odlucili da budemo kuci s decom, spremacu ali nista komplikovano sigurno! Kiflice sa sunkom, tortu sa visnjama (jer je devojke obozavaju), ruska salata obavezno..a ono glavno jos nisam smislila user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 394
23.12.2013 10:32:14   
Anoniman
Nato kako ces da rolujes piletinu.

Ja cu isto kiflice, pitu sa mesom, neku rolovanu piletinu i tortu karamel lesnik koju je Lu postavila, deluje odlicno!!!user posted image

Direktna veza do poruke: 395
26.12.2013 11:48:04   
nata11
UM necu da rolujem kupicu u Idei ili Rodi vec izrolovanu pa samo ispeci. Sveki mi to obicno radi ali sada nije tu a ja bas ne bih da pokusavam za praznik. Kupovala sam vec i OK su. Ima unutra puno zacina, senfa, sunkarice.

Ja cu da napravim i mini cheescake -mali kalup posto imam sitnih kolaca od slave. Ostaje mi jos da smislim predjelo i salatice.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 396
26.12.2013 11:51:32   
Anoniman
E vidjala sam i ja to, ali nisam probala, znaci ok su? Ako me bude mrzelo, uzecu onda njihovu, nego sam ja veliki mandzija, uglavnom najvise jedem ono sto sama napravim... Ja cu ovu da pravim http://www.coolinarika.com/recept/torta-s-ljesnjacima-i-karamelom/

(odgovor članu nata11)
  Direktna veza do poruke: 397
26.12.2013 11:57:59   
Jole84
Nato fina ideja za rolovanu piletinu user posted image
I mi ćemo da budemo kući sa prijateljima,gledam šta da napravim a da se ne isforsiram mnogo user posted image
Od salatica i predjela sam mislila onu slanu torticu,ali bez pečenja kora nego sa tost hlebom,ima recept ovde pa ću da isprobam i još neke salate..

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 398
26.12.2013 12:05:11   
nata11
UM sasvim su OK, a ova torta je mmmmmm evo citam je po 2x user posted image Ja cu raditi pa zato pravim cheese jer je pravim za 20-tak minuta.
Jole ti lepo ubaci izrolovano, naseckano povrce da se pece. Meni se ta slana tost tortica bas svidja pravila sam a i jos bolje ce biti ako je napravis dan ranije da upije sir i pavlaku. Kupis kutiju kolaca i uzivaj.user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 399
26.12.2013 12:06:08   
Olga75
jedano Badnje vece i Bozic prosli a mi cemo to da klopamo do Nove user posted image
za Bednje vece je bila klasika :pasulj corba , saran i krompir salata i guba sa makom
za Bozic bili kod moje mame a ona je pravila : bistru supu od morke , kuvano meso + kuvano povrce ( iz zupe ) i sosevi od : paradajza , visanja , mirodjije , jabuke i rena , pekla je prasetinu , pirinac , ruska salata , cvekla , kiseli krastavci , sarma a slatko je bilo ono sitno : madjarica , limun pita , rolat od keksa i ja sam pravila kuglof sa lesnicima i kandiranim vocem
i od svega smo doneli user posted image
a za NG jos uvek nemam pojma
jedino sam sigurna da cu praviti gibanicu i rusku salatu
a ostalo nemam pojma
bicemo samo nas troje pa mogu kako hocu user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Faširane snicle
Ringerajin kuvar: Maraj
Čokoladni kolač sa malinama
Ringerajin kuvar: Ana RR

Anketa

Pomozite nam u izboru imena
MarijaBg

Mama i tata ne mogu da se dogovore u izboru imena za devojcicu...

Natalija (44%)

Nikolija (15%)

Jana (41%)

Ukupan broj glasova: 170

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here