Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 26.12.2013 15:00:06
|
|
|
|
Jole84
|
Olga bogami bogato Nato mislila sam da cvrckam one cake pops,al videću kako sam raspoložna. Svakako ću sve dan ranije,da ne bude da za doček ne dočekam ponoć od umora E da,kod mene se obavezno prave i pihtije
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 27.12.2013 8:46:46
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam našla neku prelepu slanu tortu od spanaća pa ću između ostalog i nju da pravim
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 27.12.2013 9:23:28
|
|
|
|
ljubavna
|
pihtije su neizostavne a napraviću i Vasinu tortu
|
|
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 27.12.2013 11:03:30
|
|
|
|
Jole84
|
Ljubavna a od čega praviš pihtije? Ja uglavnom od butkice,bude čisto meso.
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 27.12.2013 11:36:24
|
|
|
|
Olga75
|
Jole84 , evo jedna tema za nas ljubitelje pihtija KLIK
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 27.12.2013 11:50:01
|
|
|
|
Jole84
|
Hvala Olga
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 27.12.2014 12:29:25
|
|
|
|
branki*
|
sad malo citala ovu temu...pojma nemam sta cu da pravim,niti koju cu tortu...
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 27.12.2014 12:34:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja definitivno odlucila ovu da pravim francusku cokoladnu. Malopre sam bila u Maxiju bice rolovano pile za veceru, oni ce da mi izroluju, pecurke sa zara, krastavcici, i jos neki dodaci. Kroasani, i pogaca Od pica somersby i vino, i pivo I mislim se da napravim i cake pops po Buba Mirinom receptu
|
|
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 27.12.2014 12:55:58
|
|
|
|
jabudic
|
Ja za sad samo znam da će biti baklave, to nam je nekako tradicija za NG. MM će peći neko meso, ja se tim pečenjima ne bavim. Pršut, sir, ruska salata, neke kiflice, sarma, pečenje... Nemam pojma, već mi je muka od nabrojanih jela. Kad ne mogu ništa da pojedem kao čovjek ne mogu ni da mislim o spremanju
|
|
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 28.12.2014 10:34:13
|
|
|
|
bubulence
|
svasta sam imala u planu... i jutros sedim sa mm i pricam sta sam sve htela ali da sam poprilicno kilava. on ode na posao i zove me, kaze sve je sredjeno. ima jedna zena kod njega u smeni sto pravi sve lepo i domace (uzimali smo vec nesto od nje) i porucio je 2kg kolaca- 4 vrste, 2kg kroasana, pola praznih, pola punjenih. zvao je i restorancic, porucio 1,5kg mesanog mesa. moje je da spremim sarmu, rusku salatu, kukuruz sa susamom i to je to... i pravicu sa E one novogodisnje keksice ali cisto da nju zanimam... i resen problem....
|
|
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 28.12.2014 11:16:39
|
|
|
|
milicicak
|
Ja danima mozgam sta cu :) Trenutno sam se idlucila za rusku salatu, peceno pile, krompir po receptu Marte Stjart, cokoladne mafine, gingerbread. Razmisljam i o tost torti i valdorf salati al to mini buba ne jede pa mi onako nesto bezveze... Mama kuva sarmu i pihtije pa cu to od nje da pokupim :)
|
|
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 28.12.2014 12:21:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Milicicak daj recept za taj krompir. Ja rusku salatu ne jedem, ne volim :(
|
|
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 28.12.2014 12:48:14
|
|
|
|
Mala Elena
|
Meni se za ng najvise jede celo peceno pile ali sam u dilemi da li da ga kuvam jer se bojim kipece jer serpa nije toliko duboka a lonac nemam, ili da stavim sirovo u rernu i prekrijem alu folijom ? A ispred nase zgrade peceno pile sa rostilja 550 din/kg...mozda je to i najbolje. Planiram da napravim pogacu , neki umak -sos, pecurke grill , kremastu corbicu ,ima govedje prsute, kackavalja , sira, pilecih prsa.. E, za desert nisam jos sigurna sta cu.
|
|
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 28.12.2014 13:14:33
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Milicicak daj recept za taj krompir. UM, izvoli
|
|
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 28.12.2014 13:25:52
|
|
|
|
bubulence
|
mmmm pravim i ja taj krompir cesto samo ga zovemo lepeza krompir. divan je, ukusan. moze da se stavlja svasta nesto... npr za nas pravim samo sa margarinom i belim lukom, kada nam dolaze kumovi stavim ruzmarin... sve zavisi od ukusa ali bude bas super
|
|
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 28.12.2014 13:57:00
|
|
|
|
branki*
|
ja ne kapiram kako se sece ovaj krompir cime?
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 28.12.2014 15:07:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala Milicicak . Ja ipak mislim da cu da gurnem u rernu krompirice sa onim c zacinom iz kesie, najlakse mi je I da meze, prsuta, kackavalj, masline, bice jos nestoooo, samo ne znam kada cu da postignem sve
|
|
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 17.12.2015 14:50:57
|
|
|
|
emicaa
|
E da malo podignem temicu,šta spremate ove godine za NG da ukradem neku ideju
|
|
RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 17.12.2015 15:17:09
|
|
|
|
Ana RR
|
Pošto čekamo ng sa kumovima, obično se kuma i ja dogovorimo ko šta pravi. Verovatno ću ja spremati slatkiš i neko testo, možda i salatu. Planirala sam ili kiflice ili uvijenu pogaču, salatu od govedine, pečuraka i kačkavalja, nisam još odlučila šta ću slatko. Možda napravim crnu čoko kraljicu i još neki suvi kolač (krešenti i keks sa narandžom). To je neki okvirni plan koji će se verovatno do ng promeniti U suštini, meni to nije mnogo bitno. Ja bih bila srećna sa nekim brusketima, humusom, krekerima i sirom. Vince uz to i I''m good
< Poruku je uredio Ana RR -- 17.12.2015 15:19:15 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 17.12.2015 15:39:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja cu mamu uhvatiti da mesi pogacu posto sam sama sa decom, narucicu da mi izroluju pile u maxiju, ja da ga samo ispecem, napravicu Uni cake pops , narucicu nugat tortu, i dodati jos po nesto i to bi bilo to samo neka smo zivi i zdravi
|
|
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 17.12.2015 16:00:29
|
|
|
|
Mala Elena
|
Bravo Emice, pravo je vreme za to Ana, daj recept za tu govedju salatu..pretpostavljam da je slicna onoj sto stavljaju na picu u Bucku? Njami Jos uvek ne znam hocu li moci da sprema celo poslepodne te razne djakonije kao svake godine. Ja bih najradije kupila malo za meze, malo nestosa rostilja, neki kremasti kolac itd. Vise bih vremena imala za dekoraciju i da malo brate uzivam
|
|
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 17.12.2015 16:09:55
|
|
|
|
emicaa
|
Ja ću vjerovatno pravit tortu sa maskarpone sirom i nutelom,to mi je najlakše i najbrže ali pojma nemam šta za večeru.
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 17.12.2015 16:41:24
|
|
|
|
emicaa
|
odlucil sam se i za punjene sampinjone i neko svinjsko meso u vinu ali nikako da nadjem pravi recept,nijedna mi slika ne izgleda nesto posebno...svaki prijedlog je dobro dosao klik nadjoh sad ovo i fino mi izgleda
< Poruku je uredio emicaa -- 17.12.2015 17:00:47 >
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 17.12.2015 18:34:17
|
|
|
|
milicicak
|
Iskreno, ne bih pravila nista ali moooraaam. Cokoladna torta sa Zvoncica dekoracijom (obecala mini bubi), gingerbread, cimet keks i medenjaci i mm-u rolat sa dzemom. Ruska salata, peceno pile, stapici sa susamom i makom i verovatno neke kiflice. A mozda dodam i jos neku salatu
|
|
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 18.12.2015 0:06:12
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja ću sigurno praviti rusku salatu,a za ostalo još nisam razmišljala šta ću sve mislim ima još vremena
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pita sa mesomRingerajin kuvar: lelaigor
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Vragolina ili vragolanvragolinaKOJE IME VAM JE NAJLEPŠE?
RADOŠ (
15%)
VOJIN (
53%)
VLAJA (
5%)
VUKAN (
17%)
VUKOTA (
10%)
Ukupan broj glasova: 204Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!