Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 17.3.2022 10:45:42
|
|
|
|
dddaca
|
Danas nista. Ostao od juce sladak kupus sa mesom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 17.3.2022 11:11:13
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja sam juče kuvala belu čorbu, lovačke šnicle i pirinač, danas umesto pirinča ću skuvati taljatele.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 17.3.2022 18:09:46
|
|
|
|
Duškić
|
Zapecene makarone, čorbicu .
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 28.3.2022 16:18:41
|
|
|
|
Ana RR
|
Prošle nedelje nisam puno spremala, tj spremala sam za po dva dana. Dva dana musaka sa bešamelom. Dva dana pasulj sa suvim rebrima i slaninom. U petak losos u testu sa sosom od spanaća (lidl deluxe). U subotu krem čorba od povrća, teletina sa paprikama i pirinač. U nedelju domaća supica, pečeno pile i krompir sa povrćem (to sam spremala kod mame). Danas paelja sa morskim plodovima (lidl deluxe). Za sutra planiram sarmice od zelja (imam zamrznut fil) samo ako nađem lepo zelje.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 29.3.2022 8:22:53
|
|
|
|
nata11
|
Ja kad ne znam sta cu dodjem da vidim sta Ana kuva Ja juce spremila neku corbu od graska je ali podvalicu mm pricom da je zdrava a spremicu i filet pastrmke u rerni. To mi je brzo i ukusno.
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 29.3.2022 8:32:03
|
|
|
|
Bambino1
|
Prosle nedelje sam svasta kuvala. Jedan dan je bio kiseli kupus, drugi dan cufte u paradajz sosu, treci dan corbast pasulj sa rebarcima, cetvrti je bio pilav sa povrcem i mesom, peti krompir paprikas, svaki dan supa. Juce nisam kuvala, nisam bila kuci ceo dan. Danas sam mm ostavila kuvana jaja za dorucak, za rucak krmenadle sa krompirom, a ja sam na poslu do 5 pa rucam na poslu 🙂
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 29.3.2022 9:39:35
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Ja kad ne znam sta cu dodjem da vidim sta Ana kuva Nato
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 29.3.2022 10:59:31
|
|
|
|
Milena18
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Ja kad ne znam sta cu dodjem da vidim sta Ana kuva I ja 😁 Uvek dobijem neku ideju.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 29.3.2022 11:05:04
|
|
|
|
dddaca
|
Nato, isti slucaj i kod mene. Mada ja skoknem i do one tvoje teme - nedeljni meni Nesto si stala tamo da pises
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 29.3.2022 11:49:08
|
|
|
|
Ana RR
|
Hahaha blesave ste
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 29.3.2022 12:50:22
|
|
|
|
dunja RR
|
I ja kao Daca, pratim i Ančinu i Natinu kuhinju u temama
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 29.3.2022 12:51:46
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja danas ništa, čekam tetku da se javi, spremala je posni ručak povodom babine godišnjice, pa ću poneti kući za nas.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 29.3.2022 12:56:13
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Ja kad ne znam sta cu dodjem da vidim sta Ana kuva Ja juce spremila neku corbu od graska je ali podvalicu mm pricom da je zdrava a spremicu i filet pastrmke u rerni. To mi je brzo i ukusno. Hahahah,podvalicu mm. Jesi luda.Ja sam skuvala grasak,za 2 dana😂😂😂
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 29.3.2022 13:01:28
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR I ja kao Daca, pratim i Ančinu i Natinu kuhinju u temama Kod mene ipak izmena, nije bilo zelja pa spremam giros
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 30.3.2022 8:28:18
|
|
|
|
nata11
|
Danas cevapi, pomfrit i neka salta. Sve puca od zdravlja
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 30.3.2022 10:13:10
|
|
|
|
dunja RR
|
Nama sve od juče ostalo, tetkini specijaliteti: pita od patlidžana, prebranac, i za decu pljeskavice od ribe i povrća, samo ćemo još dodati salatu od sremuša i mladog luka. Jedan deo prebranca sam juče i zamrzla, jer ga je baš puno bilo, siguro za 4-5 ručaka sveukupno.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 30.3.2022 11:08:31
|
|
|
|
flamingos
|
Sarma,pohovano pileće belo meso,salata po želji.Ostalo još i torte.Dete hoće pomfrit uz pohovano meso i čeri paradajz kad dođe iz škole.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 30.3.2022 13:59:05
|
|
|
|
Duškić
|
Dansko pecivo, supicu i cuftee
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 30.3.2022 14:56:36
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja sam spremala posnu sarmu. Deci za dorucak picu.Rucale su isto sto i mi. Juce su imali hamburgere za užinu, a za rucak supu i makarone sa sosom.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 30.3.2022 14:57:14 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 30.3.2022 16:55:57
|
|
|
|
dddaca
|
Kod mene danas ne bas preterano zdravo - kolutici lignje i pomfrit.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 30.3.2022 18:09:01
|
|
|
|
QueenJ
|
Kod nas domaća supica, pileće belo i rukola.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 30.3.2022 20:45:33
|
|
|
|
Ana RR
|
Kod nas danas sarmice od blitve uz kozije kiselo mleko.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 31.3.2022 8:15:31
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Kod nas danas sarmice od blitve uz kozije kiselo mleko. ufff uff Ja nista ne stizem ove nedelje pa ce mm sprmiti ustipke, malo cvekla, krompirica. Za sutra cu kanelone. Sledece nedelje cemo na kuvano.
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 31.3.2022 9:07:01
|
|
|
|
QueenJ
|
Ja danas planiram bolonjeze makarone da spremam, za bar 2 dana. Nisam dugo spremala, a svi volimo.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 31.3.2022 9:31:13
|
|
|
|
flamingos
|
Danas ne kuvam.Mm poručio roštilj.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
Anketa
Ime za decakabizmutKoje Vam je, od ova dva, lepse ime za decaka? Hvala :-) p.s. Brak je "internacionalni", tako da cisto srpska imena, nazalost, ne dolaze u obzir. Znaci, trazimo neko lepo "internacionalno" ime za decaka, a trenutno se dvoumimo izmedju:Aleks (eng: Alex) (
77%)
Ejden (eng: Aiden) (
23%)
Ukupan broj glasova: 156Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!