Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 20.8.2022 8:18:37
|
|
|
|
flamingos
|
Za doručak gibanica.Za ručak gulaš i pire krompir.Posladićemo se čokoladnom oblandom,a praviću i domaći sok od jabuke i šargarepe.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 20.8.2022 9:07:51
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sin voli zapečene makarone. Spremila juce pa ce imati za danas. Za nas razmišljam da spremam grasak.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 20.8.2022 9:37:14
|
|
|
|
Duškić
|
Mi przenice jutros. Kisa pada.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 20.8.2022 13:35:01
|
|
|
|
dddaca
|
Za rucak makarone sa mesom i tikvicom. Za dorucak me mrzelo da spremam pa smo kupili u pekari, Kome se jede slatko ima cokolada, plazma i voca na pretek
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 20.8.2022 21:39:58
|
|
|
|
Duškić
|
Svasta. Od jaja , corbice, pa zavrsismo sa palacinkama .
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 21.8.2022 8:44:06
|
|
|
|
flamingos
|
Za doručak bele makarone sa sirom.Za ručak pečeno pile na soli,dinstano povrće i vruća pogača.Kasnije palačinke.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 21.8.2022 10:49:37
|
|
|
|
dddaca
|
Za dorucak przenice, za rucak ce biti slatki kupus ako nadjem lep i svez kupus na pijaci ili krompir i meso
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 21.8.2022 15:16:02
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Punjene paprike za rucak.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 21.8.2022 17:11:19
|
|
|
|
dddaca
|
Ipak je bio krompir i meso, i supa naravno. A posto je bila vruca rerna ispekla sam i mafine sa jabukama da imamo za veceru
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 21.8.2022 19:39:09
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pizza 😁
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 21.8.2022 22:16:16
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Pizza 😁 I kod nas pica za večeru Za ručak smo imali obrok salatu sa lososom.
< Poruku je uredio Ana RR -- 23.8.2022 10:25:09 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 22.8.2022 8:07:08
|
|
|
|
dddaca
|
Danas najverovatnije samo neka testenina. Ostalo je meso od juce, dpsta sosa za makarone od prekjuce, tako da cu nesto samo da dodam
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 22.8.2022 8:49:20
|
|
|
|
flamingos
|
Za doručak mm hoće pržena jaja,a uz njih domaći sir.Dete plazmu i mleko.Za ručak lazanje.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 23.8.2022 8:31:17
|
|
|
|
flamingos
|
Za doručak pica.Za ručak punjene paprike i pileća bela čorba.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 23.8.2022 15:29:52
|
|
|
|
dddaca
|
Kolutici lignje
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 24.8.2022 8:59:55
|
|
|
|
flamingos
|
Za doručak riblji štapići i pomfrit.Za ručak pasulj sa suvim mesom,salata po izboru i pita sa višnjama.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 24.8.2022 17:42:04
|
|
|
|
dddaca
|
Za dorucak carske mrvice, za rucak pomfrit i piletina
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 24.8.2022 17:50:22
|
|
|
|
Ana RR
|
Za doručak ko šta voli (ja ovsenu kašu, mm i M omlet). Ručak za nas cezar salata, za M grilovana piletina, pečeni krompir i kukuruz.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 24.8.2022 21:20:06
|
|
|
|
Didy
|
Grčku musaku
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 25.8.2022 5:56:25
|
|
|
|
flamingos
|
Za doručak ću mojima tost sendviče,a za ručak ne spremam ništa.Ručaćemo negde u gradu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 25.8.2022 9:12:23
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja sam pripremila da kuvam prebranac danas, po želji devojke deverovog sina (pakistanka inače). Obožava prebranac
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 25.8.2022 13:11:08
|
|
|
|
dddaca
|
Kud ces lepse nego kad ti kazu sta da sprmis. Mislim da mi je veca muka da smisljam sta da skuvam, nego da skuvam
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 25.8.2022 15:35:27
|
|
|
|
dddaca
|
Slatki kupus sa mesom i suvim rebrima
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 25.8.2022 16:08:50
|
|
|
|
Ana RR
|
Daco, kad bi moji tako gde bi mi bio kraj. Doduše, Marka da pitam on bi svaki dan jeo pohovano belo i krompir
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 25.8.2022 17:08:03
|
|
|
|
dddaca
|
Verujem i kod mene slicna situacija, ali ja ne kuvam svakome posebno, stvarno ne mogu. Zato uglavnom spremam ono sto znam da ce dete da jede. Tu i tamo zamaskiram neku tikvicu ili nesto sto ne vole u jelo koje inace jedu i to tako prodje.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Anketa
Sanja ili Anjaguppy RRKoje ime vam se više dopada?Sanja (
36%)
Anja (
64%)
Ukupan broj glasova: 50Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!