Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 26.8.2022 15:14:17
|
|
|
|
dddaca
|
Za dorucak palacinke, za rucak je ostalo od juce
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 26.8.2022 21:21:31
|
|
|
|
flamingos
|
Posne kiflice i skuša.Mojima špagete.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 27.8.2022 8:07:34
|
|
|
|
flamingos
|
Mm hoće za doručak pržena jaja i uz njih domaći sir.Dete plazmu i mleko,a za ručak gulaš,vruća pogača i posladićemo se mafinima sa plazmom i višnjama.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 28.8.2022 8:28:31
|
|
|
|
flamingos
|
Za doručak prženice,l(za mm),dete hoće ovsenu kašu.Ne pamtim kad je poslednji put jela.Za ručak musaka,a za desert čokoladni kolač.Za večeru šta žele spremiću-još su u dilemi.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 28.8.2022 14:10:05
|
|
|
|
dddaca
|
Za dorucak przenice, za rucak ce biti punjena paprika i punjene tikvice, da dva tri dana budem mirna sto se rucka tice
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 28.8.2022 21:12:03
|
|
|
|
Didy
|
Za doručak omlet, za večeru supu iz kesice i sendviče, ručali smo na plaži.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 28.8.2022 23:47:40
|
|
|
|
dddaca
|
Kod nas jos i projanica za vezeru
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 29.8.2022 8:43:12
|
|
|
|
flamingos
|
Za doručak piroške sa sirom.Za ručak griz knedle,pljeskavice,a zamesiću i somune za pljeskavice.Ostao i čokoladni kolač.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 29.8.2022 9:39:53
|
|
|
|
dddaca
|
Za danas nista ne planiram da kuvam. Rucak ima od juce, projanica ostala za dorucak, za veceru mogu jaja, sendvic, nesto da namazu, kako hoce.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 29.8.2022 10:36:33
|
|
|
|
Ana RR
|
Dete je kod mojih od petka tako da mm i ja skitamo i jedemo gde stignemo juče smo krenuli u Manufakturu na klopu ali smo pre toga svratili na Kalemegdan na street food week i na kraju tu klopali.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 29.8.2022 13:53:06
|
|
|
|
dddaca
|
Super Ana da se odmoris malo od kuvanja
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 29.8.2022 14:24:03
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Dete je kod mojih od petka tako da mm i ja skitamo i jedemo gde stignemo juče smo krenuli u Manufakturu na klopu ali smo pre toga svratili na Kalemegdan na street food week i na kraju tu klopali. Red je bio. 😊
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 30.8.2022 8:35:48
|
|
|
|
flamingos
|
Mm hoće za doručak kajganu,dete plazmix.Za ručak bećarac i domaći sir.Dosta nam je mesa,a danas ne spremam ni ništa slatko.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 30.8.2022 8:55:12
|
|
|
|
dddaca
|
Za dorucak palacinke, za ostalo cemo da vidimo
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 30.8.2022 14:43:01
|
|
|
|
dddaca
|
Mislila samda porucim nesto za rucak, ali odustala i spremila makarone sa piletinom i tikvicom
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 30.8.2022 14:51:50
|
|
|
|
flamingos
|
Moje dete ipak hoće večeras u gradu da joj napravim bakin kolač.Presa mi je tamo.Taman imam domaća jaja.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 30.8.2022 18:06:40
|
|
|
|
Didy
|
Tople sendviče za doručak, pirinač i piletinu sa šampinjonima u sosu od 4 vrste sira za ručak, od juče ostalo ćureće supe. Pošto ćerka večeras stiže s kampa, verovatno će biti neke palačinke ili vafli za večeru za dobrodošlicu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 30.8.2022 22:19:30
|
|
|
|
Ana RR
|
Mi smo išli u kupovinu pa smo opet jeli u kafani
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 30.8.2022 22:43:39
|
|
|
|
dddaca
|
Tako je najbolje
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 30.8.2022 23:10:06
|
|
|
|
flamingos
|
Ako Ana.Uživajte.Dosta radiš,pa da malo odmoriš od kuvanja.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 31.8.2022 8:25:14
|
|
|
|
flamingos
|
Za doručak uštipci.Za ručak kobasice i dinstan kupus(to hoće mm,detetu spremam po želji).
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 31.8.2022 11:00:23
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Kuvam grasak sa piletinom
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 31.8.2022 11:03:53
|
|
|
|
dddaca
|
Kuvam caj i domacu supu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 31.8.2022 11:57:40
|
|
|
|
nata11
|
Danas ce biti Halumi i salata paradajz-kuvana jaja a za dete pljeska.
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 31.8.2022 14:51:52
|
|
|
|
Didy
|
Za doručak hleb u jajima, za ručak ima od prekjuče pileća supa, ostalo je kuvanog mesa i povrća iz supe, piletina s 4 vrste sira i pirinač od juče, štrudle s makom... Dok se sve ne pojede, ništa ne spremam.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Bele pihtijeRingerajin kuvar: Maraj
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
POMOZITEEEEEEEE! pisuljicaJa uopste ne mogu da se odlucim :( Ovako:Rina (
8%)
Tara (
17%)
Masha (
23%)
Lana (
19%)
Srna (
10%)
Sara (
24%)
Ukupan broj glasova: 217Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!